Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Firmware pro Mio C520 a C720

Zde řešíme všechny modely navigací MIO - např. C510/C710/C250/C320/C520/C720/MOOV...

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Mio-Treo.info v 16 čer 2019 15:49

Tak jsem oprášil a po dlouhé době zapnul a otestoval mou C720 a po dojetí do cíle musím taky navigaci úplně vypnout a znovu zapnout, jinak mi po naplánování nové trasy nenajde GPS signál... Ale jinak pořád jede bez problémů a do cíle dovede v pohodě, i když telefon s online informacemi to dělá lépe - C720 mě neustále chtěla táhnout směrem ke Krakovu po silnici 52, která je na několika místech rozkopaná, někde i úplně uzavřená, ale Primo v telefonu mě navedlo pohodovou spodní cestou, která sice byla o nějakých 25 km delší, ale bez jediného zdržení nebo objížďky...

______________________
Odesláno z "founa"
SamsungGalaxy A9 Duos (2018) | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Mio C720 | Mio H610 | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1037
Registrován: 30 led 2009 00:26

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod agent007 v 17 čer 2019 17:01

Asi bude záležet na typu přístroje-či co??? Mám Mio 520,Nějakou Čínu,Tablet a telefon.V podstatě na prvních třech mám Primo (stejný typ trasy),v telefonu Waze,a každá mi dělá jinou trasu.Snad nejhůře Waze. Když dám Mapy.cz,tak ty asi vychází ze všech nejlépe,tak v telefonu místo Waze raději používám mapy.cz.Trasu udělám v NB (PC) a převedu do Prima.Jinak v telefonu nemusím dělat nic,co udělám na počítači tak se synchronizuje i do telefonu.Výhodou map.cz je,že se tam dá nastavit použití dálnic pro každou zemi,což v Primu fakt chybí a musím to pak na hranicích přepínat.Dá se použít i Google.cz mapy,ale mapy.cz jsou aktuálnější,vidím to např. na mapě Srbska,kde ještě Google nemají dálnici Bělehrad-Čačak a mapy.cz ji již mají.
agent007
 
Příspěvky: 227
Registrován: 25 úno 2010 11:16

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Mio-Treo.info v 18 čer 2019 16:09

Mě nejde o to, jestli tam nějaká silnice je nebo není (dálnice používám pouze výjimečně - ne kvůli poplatkům navíc, ale nikdy nikam nespěchám a monotónní jízda po dálnici mi naprosto nevyhovuje, třeba do Chorvatska jedeme klidně týden po vedlejších cestách s tím, že pár dní zůstaneme v Maďarsku a pár dní třeba v Bosně), ale jde mi o informace o aktuální dopravní situaci. A ty prostě v Miu fungují jen velmi omezeně a nedá se na ně spolehnout. Když si pustím Primo v telefonu s aktivovanými online informacemi, tak mám během pár vteřin přehled o všem, co se děje na trase a mohu ji podle toho patřičně upravit.

______________________
Odesláno z "founa"
SamsungGalaxy A9 Duos (2018) | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Mio C720 | Mio H610 | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1037
Registrován: 30 led 2009 00:26

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod agent007 v 19 čer 2019 13:51

Mluvíš mi z duše,tak jezdím i já,proto mám navigaci,ne na tu dálnici,ale právě na cesty,které neznám.Cestujeme z obytným autem a čas nás netrápí,kde zastavíme,tam jsme jako doma. :lol: A to ještě funkční Mio 520 mám jako informátora pro manželku,aby nemusela strkat hlavu ke mě a pořád se na něco ptala.Jí stačí jen kde jsme a kdy tam někam dorazíme.
agent007
 
Příspěvky: 227
Registrován: 25 úno 2010 11:16

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Miroš v 28 čer 2019 13:15

Mio-Treo.info píše:Tak jsem oprášil a po dlouhé době zapnul a otestoval mou C720 a po dojetí do cíle musím taky navigaci úplně vypnout a znovu zapnout, jinak mi po naplánování nové trasy nenajde GPS signál...

Trasu v autě jsem nezkoušel, ale zjistil jsem u své C520, že po spuštění si najde čtyři nebo pět satelitů a funguje, ale pokud z programu vyskočím (ukončím ho) a pak znova spustím, tak po dlouhé době si najde jeden satelit, popř. problikává druhý slabý, ale to je vše, nechytne se. Takže to samé, úplně vypnout a zapnout, ani restart nepomůže.
Holt tyhle stařičké šochtle mají svá nejlepší léta za sebou.

Edit: tak ono stačí i po spuštění a načtení satelitů vypnout v Primu GPS a po opětovném zapnutí GPS už satelity nenačte.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 777
Registrován: 06 čer 2009 17:11
Bydliště: Podbořany

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Xedosssss v 02 črc 2019 19:38

Mám c720 a c720b a dělá mi to to samé už dva měsíce.
Xedosssss
 
Příspěvky: 1
Registrován: 27 čer 2019 20:54

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod deroj v 30 črc 2019 23:16

Mě to dělá taky. Nemůže to souviset s GPS rollover z dubna 2019?
MIO C720FT, iGo8 8.3.2.93112, unlock MioPocket 2.0 Release 24
FW R02+3+9913+1018
deroj
 
Příspěvky: 12
Registrován: 23 črc 2008 18:17

Re: Firmware pro Mio C520 a C720

Příspěvekod Ivo K v 31 črc 2019 09:49

Vždyť o tom píše uživatel Alias_tofi na předchozí stránce. :cti:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5549
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Předchozí

Zpět na MIO - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: iko69 a 1 návštěvník