Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Čas dojezdu

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Čas dojezdu

Příspěvekod Mickey v 30 dub 2018 10:17

Ahoj lidi.

Používám iGo Primo a nevím kdy, možná už je to dlouho (jsem to neřešil), ale začal mě zlobit čas dojezdu.
Mám skin GJ, kde je v pravém dolním rohu informace o trase. Kolik zbývá km, času a kdy se dojede do cíle.
Ať dělám, co dělám, tak mám čas dojezdu většinou o 1 hodinu mimo.

Navigace má čas správně (teď třeba 11:15), zbývající čas je 1:30 hod a čas dojezdu mi ukazuje 13:45.
Přičemž by mělo být 12:45 hod.

Navigace je nastavena na aut. časové pásmo.

Neví někdo, kde to srovnat?

Díky za rady.

Mickey
Mickey
 
Příspěvky: 8
Registrován: 17 bře 2009 09:15

Re: Čas dojezdu

Příspěvekod Vilda02 v 30 dub 2018 11:58

Zdravím a co takhle zkusit jiný skin, třeba diMkaWA_P171_TomSoft.
Mě šlape v pohodě.
Vilda02
 
Příspěvky: 3
Registrován: 03 pro 2012 21:15

Re: Čas dojezdu

Příspěvekod Ivo K v 30 dub 2018 12:20

Skiny GJ používám hodně dlouho a nikdy s tímto nebyl problém.
Pokud je rozdíl zrovna 1 hodina, hledal bych někde v nastavení letní/zimní čas.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Čas dojezdu

Příspěvekod Mickey v 30 dub 2018 12:44

No jiný skin se právě pokouším najít. V současné době používám GJ AK 1.09.
No v nastavení času mám automatické pásmo, čas v navi je správně.
Když se to pokusím nastavit jinak i třeba ručně, tak mi to pořád nesedí.

Proste se čas posune o to, co nastavím, ale výsledek dojezdového času je pořád aktuální čas + doba jízdy + 1 hod.

Ale odkud se ta mrška bere?
Dneska jsem tam dal jiné iGo, jiný sys.txt a je to pořád stejné.
Mickey
 
Příspěvky: 8
Registrován: 17 bře 2009 09:15

Re: Čas dojezdu

Příspěvekod Mickey v 30 dub 2018 13:08

No a teď si s tím tady hraju a dostal jsem se do stavu, kdy tam mam
aktuální čas + cesta = dojezd - 1 hodina... ale nevím proč a jak :-)

Aha, tak aniž bych na cokoliv šáhnul, tak už tam je zase +1 hodina...

Tak potvrzuji, že se ten čas mění sám od sebe. Koukám tady na nastavenou trasu a lítá mi to +/- 1 hodina.

A to už jsem tedy v loji...
Mickey
 
Příspěvky: 8
Registrován: 17 bře 2009 09:15

Re: Čas dojezdu

Příspěvekod vovi v 30 dub 2018 16:13

A není cíl v jiném časovém pásmu, než start? Pak by to mohlo ukazovat lokální čas pro dojezd...
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Čas dojezdu

Příspěvekod Mickey v 01 kvě 2018 19:04

Ne, je to v rámci ČR.
Navigace na stole a chvíli mám čas -1 hod, chvíli +1 hod :-/
Mickey
 
Příspěvky: 8
Registrován: 17 bře 2009 09:15

Re: Čas dojezdu

Příspěvekod Vilda02 v 02 kvě 2018 11:59

Zdravím a co to třeba zkusit celé přeinstalovat! Třeba to pomůže. Atˇ se ti daří.
Vilda02
 
Příspěvky: 3
Registrován: 03 pro 2012 21:15

Re: Čas dojezdu

Příspěvekod Mickey v 02 kvě 2018 15:03

No v tom je právě ten vtip :-/
Zlobilo to, tak jsem tam dal před pár dny novou verzi s tím, že se v té staré něco pokazilo.
A dělá to pořád to samé...
Mickey
 
Příspěvky: 8
Registrován: 17 bře 2009 09:15

Re: Čas dojezdu

Příspěvekod vovi v 02 kvě 2018 18:14

A byla ta nová instalace kompletní? Nezůstaly tam nějaké staré soubory? A co mapy - jsou všechny z jedné sady a nepoškozené?

A co by pomohlo asi nejvíc: nevšiml sis, kdy (po nějakém updatu, výměně map, skinu apod.) začala blbnout ta stará verze? Zkus vše zazálohovat a pak udělat novou čistou instalaci. Nejdřív holý program, pak postupně přidávej mapy a ostatní soubory s obsahem (nejlépe po zemích - pro začátek stačí ČR). Po každém přidání prověř funkčnost. Pokud holá instalace s jedinou mapou bude OK, při dalším přidávání bys měl přijít na to, v čem je problém.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Další

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků