Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Navigation

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Ivo K v 19 srp 2019 08:19

Jj je to tak. Už mám zaktualizováno.
Nyní: mapy 2019.Q2 (CZ190429, SK190621), verze programu stále 9.18.27.736653.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5596
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Subaruman v 22 črc 2020 17:38

Jsem sám, komu poslední verze (9.35.2.225937 z 11. června) spadne, jakmile má navigovat s navoleným českým TTS hlasem od amatéra?

Vyzkoušel jsem různé verze hlasů (které doteď fungovaly), TTS od Google i Acapely, zápisy "[am_tts] numbers_mode=" do branding.zip, vyřadit složku phoneme, novou čistou instalaci pouze s přidaným hlasem a nevím co ještě. Výsledek nula. Hlas lze vybrat, zahlásí to své "Příjemnou cestu...", jednou se ozvalo i "přepočítávám trasu", ale jakmile spustím simulaci a hlas má začít navigovat, tak iGo spadne. Zkoušel jsem zatím pouze simulaci od stolu, ne v reálu, ale nemyslím si, že by v tom byl rozdíl.

P.S. Vše výše jmenované legálně zakoupeno. To jen pro nevěřícné.
1101011 1100001 1101101 1101001 1101100
Subaruman
 
Příspěvky: 72
Registrován: 09 črc 2011 20:22

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Ivo K v 23 črc 2020 06:51

Po aktualizaci na tuto verzi (9.35.2.225936 z 11. června), se iGO sice "rozjelo", ale bylo nepoužitelné, bo tam chybělo mimo jiné tlačítko "Menu". Abych to nějak zprovoznil musel jsem kompletně smazat data. Pak se iGO přes obchod Play "opravilo", (doinstalovaly se potřebné soubory) a začalo fungovat. O TTS hlas jsem se sice chvíli pokoušel, ale bez výsledně. Nyní mám iGO verze 9.35.2.225936, v základní, tovární verzi (bez TTS).
Také píši o verzi iGO Navigation, kterou mám od počátku zakoupenou.

Mimochodem, aby fungoval branding.zip, jako UX utilita musí být upravený soubor "patch", tak jak to píše a dává k dispozici amatér pro verzi 9.18.27.736653. Viz: viewtopic.php?f=92&t=3323&p=108133#p108133
Ty tento upravený "patch" pro verzi 9.35.2.225936 máš?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5596
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO Navigation

Příspěvekod amatér v 23 črc 2020 09:14

Já jsem také bez TTS, verze 9.35.2.225937 z 11. června. (to označení verze je nyní podle verze android, takže žádné novější, starší)
nemohu hlas najít v nastavení, potřeboval bych tedy ten, co se tam alespoň zobrazí.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11162
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Ivo K v 23 črc 2020 10:12

Děkuji Mirku za objasnění verzí.
Co se týče hlasu TTS, tak jsem nedokázal ani aby se mi hlas v nastavení zobrazoval.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5596
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: iGO Navigation

Příspěvekod JohnB204 v 23 črc 2020 12:01

Taktéž se zeptám Mirku... Bude k dispozici upravený patch pro verzi 9.35.2.225937??
Díky moc za info.

Odesláno z mého J9110 pomocí Tapatalk
Uživatelský avatar
JohnB204
 
Příspěvky: 131
Registrován: 23 srp 2012 23:34

Re: iGO Navigation

Příspěvekod amatér v 23 črc 2020 13:39

Pro 9.35.2.225937, ano.
Pro 9.35.2.225936 také.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11162
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Subaruman v 23 črc 2020 14:10

Zpět k hlasům. Je pravda, že hlas mi taky mizel už někdy dřív a ve složce dat aplikace mi vedle složky "Mount" přibyla složka tuším "Mount1". Přesouváním mezi těmito složkami, nebo prostým přejmenováním zipu s hlasem se to opět chytlo.

Aktuálně (a nevím jestli až po kompletním vymazání dat, nebo dokonce po opětovné instalaci) se mi k výběru zobrazují zdejší hlasy ze screenshotu v příloze. Další jsem nicméně nezkoušel, možná by fungovaly taky.

Hlasy se mi to teď chovají takto:
    Vybrat lze všechny
    S nastavenou Eliškou od Acapely po navolení všechny hlásí "Příjemnou cestu..."
    České hlasy po zahájení simulace způsobí pád aplikace.
    Slovenský hlas po zahájení simulace normálně naviguje, akorát zcela logicky s českým TTS mluví tak nějak československy.
    Pokud ukončím aplikaci tlačítkem v menu a znovu ji spustím, tak hlasy zmizí a nastaví se výchozí hlas Zdeňka.
    Pokud ukončím aplikaci tlačítkem v menu, VYMAŽU MEZIPAMĚŤ* a aplikaci znovu spustím, tak hlasy zůstanou viditelné a navolený je ten co byl vybraný před ukončením.
Slovenský hlas je tenhle: viewtopic.php?f=98&t=3364#p107075


A dále
Ivo K píše:Mimochodem, aby fungoval branding.zip, jako UX utilita musí být upravený soubor "patch", tak jak to píše a dává k dispozici amatér pro verzi 9.18.27.736653. Viz: viewtopic.php?f=92&t=3323&p=108133#p108133
Ty tento upravený "patch" pro verzi 9.35.2.225936 máš?


Zdá se, že branding.zip to bere bez dalších úprav. Ve výchozím stavu a bez dodatečných zápisů se čas a ikonka GPS, tak jak jsou v té horní liště mého ležatého screenshotu, tak se tam běžně přece nezobrazují. Tam vedle té bílé bubliny.

*kontextovým tlačítkem, tedy tím třetím základním tlačítkem androidu vedle ZPĚT a DOMŮ. Snad mi rozumíte.

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

Screenshot_2020-07-23-13-55-47-457_com.nng.igo.primong.igoworld.jpg

Screenshot_2020-07-23-13-57-35-041_pl.solidexplorer2.jpg
[/attachment]
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
1101011 1100001 1101101 1101001 1101100
Subaruman
 
Příspěvky: 72
Registrován: 09 črc 2011 20:22

Re: iGO Navigation

Příspěvekod Subaruman v 23 črc 2020 14:30

Malé doplnění - asi kvůli velikosti souboru se mi nechce vložit ještě jeden screenshot. Ale není to nic důležitého, jen výber českých hlasů v aplikaci.
1101011 1100001 1101101 1101001 1101100
Subaruman
 
Příspěvky: 72
Registrován: 09 črc 2011 20:22

Re: iGO Navigation

Příspěvekod amatér v 23 črc 2020 15:11

Ten odkaz výše vede na české hlasy. Já bych potřeboval, ten co se zobrazuje (třeba slovenský, to je fuk)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11162
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků