Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO PRIMO 2.4 pro Android

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Fredd 46 v 20 pro 2017 00:37

Myslím, že problém nebude rozlišení jako takové, ale spíš poměr stran a to by se tím stejně asi nevyřešilo. Já na tom Primu zas tak nelpím. Do teď jsem měl v autě navigaci s IGO 8 a Primo mám v telefonu, tak alespoň vyzkouším NextGen.
Fredd 46
 
Příspěvky: 4
Registrován: 15 pro 2017 00:27

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod net.mefisto v 26 pro 2017 21:37

PROSÍM O RADU ZKUŠENĚJŠÍ

..nainstaloval jsem si do Smsung S7 nové iGO Primo (2.4) 9.6.29.625822 a problém tkví v tom,
že nevím jak dostat ze starší verze iGO Primo (2.01) v9.6.7.318746, kterou používám ve starším Samsungu S2 uložené mé vlastní POI.
Abych byl přesnější, vím jak to dostat do nové verze, překopírováním souboru user.upoi do adresáře SAVE/PROFILES/01
1. tyto uložené POI se mi zobrazují v oblíbených a ne v klasických POI, jako ve starší verzi
2. pokud v nové verzi chci uložit dané místo jako POI, tak mi nabídne pouze volbu PŘIDAT DO OBLÍBENÝCH a ne jako ve starší verzi PŘIDAT POI
a tam jsem si mohl vybrat do jaké skupiny bod chci uložit.
3. Pokud poté se podívám do souboru user.upoi tak ten uložený bod DO OBLÍBENÝCH v něm není.
net.mefisto
 
Příspěvky: 8
Registrován: 15 kvě 2009 08:34

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod neuromancer v 08 led 2018 20:08

Poslední verze pro Android - iGO Primo, je iGO Primo Israel 9.6.29.636868 z data: 03. Mar - 2016 (tím "Primo" definitivně skončilo)
Současná aktuální verze je: iGO NextGen // verze: iGO PAL 9.18.27.719974 - 15. November - 2017

Zkus přejít na aktuální verzi, pak bych ti mohl poradit ...
neuromancer
 
Příspěvky: 25
Registrován: 24 led 2017 22:25

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Mirus v 16 dub 2018 05:32

Na 4pda.ru se ve vláknu o iGO Primo 2012 - [Android OS] píše , že "iGO Primo на Android 8 не работает!!!" . Já se asi Androidu 8 na svém telefonu nedočkám . To bych do něj musel nacpat nějakou alternativní ROMku . Ale chci se zeptat , zda s tím máte někdo zkušenost . Jestli něrabotajet jenom verze iGO Primo 2012 nebo i iGO Nextgen .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 509
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod oversx v 16 dub 2018 12:27

Nextgen funguje bez problému. Momentálně mám na 8.1 vyzkoušené Israel + AvicSync, ale věřím, že fungují i ostatní variace (Barasoft, PAL, Gift atd.).
oversx
1. varování
 
Příspěvky: 34
Registrován: 30 črc 2013 08:56

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod RadekVilček v 01 kvě 2018 17:34

Ahoj, chtěl bych se zeptat jeslti máte zkušenosti s IGO primo u autorádíí zakoupených z Číny a celkově s koupi z Činy.
Většinou pisou, že se to vyplati, ale třeba tady pisou, že jsou tam možnosti kdy vypadava signal a jsou problemy s mapy viz.
Kód: Vybrat vše
http://www.tonystore.cz/Autoradia-made-in-China

Máte zkušenosti. Diky
RadekVilček
 
Příspěvky: 1
Registrován: 01 kvě 2018 17:19

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod Mio-Treo.info v 01 kvě 2018 21:05

2 RadekVilček:

Mám asi 2 měsíce 1 DIN 7" autorádio s Androidem 6 (4x 1.3 GHz, 2 GB RAM, 16 GB ROM, 2x USB, WiFi, couvací kamera...) koupené přímo z Číny a zatím jsem spokojen - žádné vypadávání GPS signálu jsem nezaznamenal, navigace je plynulá (Primo Basarsoft, mapy HERE 2017.Q4) a samozřejmě jede v duálním režimu (současně s rádiem nebo přehrávačem, hudba je automaticky přerušena při navigačním pokynu). Měnit mapy není žádný problém (z flešky přes USB port, nebo zasíláním z mobilu přes WiFi), stejně snadno jdou instalovat další aplikace, takže můžeš mít třeba přístup na internet, k mailu a další. Uvidím, jak bude šlapat na delších cestách (za 14 dní vyrážíme na jih, takže proběhne pěkný test v plném provozu, tentokrát najezdíme podle plánů minimálně 6 tisíc km), ale už teď bych řekl, že se mi to za ty prachy (cca 2300,-) vyplatilo.

____________________
Odesláno z "founa"
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1011
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod vuvu v 11 čer 2018 21:25

Ahoj přátelé. Jelikož jsem již v koncích, prosím o radu. IGO 9.6.29.403969 do nynějška na rozlišení 1080x1920 běhalo OK. Nyní na rozlišení 1080x2160 již týdel zkouším vše možné, ale bohužel. Bude někdo vědět? Díky
Mio C520FT+, SD 8GB Adata class 6,
Primo z MFD, content z SD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 336
Registrován: 16 črc 2008 14:35
Bydliště: Praha 12

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod vovi v 12 čer 2018 05:02

Já tedy ještě iGo na tomhle rozlišení nekusil, ale co kdybys mu nastavil těch 1920×1080 a pak by se aplikace při spuštění měla zeptat, jestli má běžet na celém displeji, nebo ne.
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: iGO PRIMO 2.4 pro Android

Příspěvekod vuvu v 12 čer 2018 09:47

Primo tak bylo nastaveno před 2 lety a na rozl.1080x1920 běhalo bez problémů. Tak jak bylo je nyní na větším rozl., ale již při startu okamžitě naskočí Error..........
Mio C520FT+, SD 8GB Adata class 6,
Primo z MFD, content z SD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 336
Registrován: 16 črc 2008 14:35
Bydliště: Praha 12

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Android

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník