Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sys.txt

Re: sys.txt

Příspěvekod amatér v 20 led 2017 12:48

Hlasy musí být ve složce .../content/voice
Potom vybrat v nastavení > regionální (místní) > jazyk hlasu . Měl by se zobrazit výběr Česky (Zbyněk, Zdenka), navolit.
Dále zkontrolovat, zda není zapnutý Tichý režim v nastavení > zvuk. Popř. úplně ztlumené šoupátko u volby "Hlas" (hlasitost vyjádřena v procentech) 0% = vypnutý hlas, 100% = max. hlasitost.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: sys.txt

Příspěvekod Luke v 26 dub 2017 18:13

Chci se zeptat:
Na mém Samsungu Galaxy S4 s 2GB RAM Primo 2.4 se seká při normálním běhu i při simulaci.
Dá se nějak v sys.txt nastavit správný 3D engine?

Ted tam mám uvedeno: driver=engine.
Dá se tohle nějak upravovat nebo změnit?

Myslím si, že mám nastavený špatně 3D "ovladač" a proto mi to nestíhá, i když mám dost paměti.
Nebo to je typická vlastnost Prima anebo Androidu jako takového, že na některých mobilech to je svižně a na jiných se to seká?
Jinak NextGen mi běhá parádně a neseká se ani trochu.

Dá se pro mobil s FullHD nastavit menší rozlišení pro Primo nebo to je už jednou prostě dané?

Díky za rady a tipy.
Luke
 
Příspěvky: 222
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: sys.txt

Příspěvekod smecta v 12 črc 2017 13:08

Ahojte! Neviem ci to patri tu- ak nie tak pardon.
Prosim o radu. Mam nainst. iGO v tablete aj fone ( rozne verz.). Na tablete mi zobrazuje online info. v realnom case ( ponuka obchadzku, inu trasu..) a na fone NIE. Nastavenia som porovnal- vyzera rovnako. Je treba uprav. sys.txt? Alebo, kde hladat chybu- riesenie. Vdaka
smecta
 
Příspěvky: 28
Registrován: 30 led 2014 17:25

Re: sys.txt

Příspěvekod amatér v 12 črc 2017 19:11

1) Ne každá verze podporuje TMC.
2) Pokud se jedná o verzi, která to umí, v sys.txt musí být příslušné zápisy. Příklad zde: viewtopic.php?f=74&t=1876&p=107303&hilit=profile_name#p107303
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: sys.txt

Příspěvekod smecta v 12 črc 2017 19:53

Vdaka amater za odpoved. Skontrolujem ten zapis.
Problem vyrieseny upravou sys.txt- tmc.
smecta
 
Příspěvky: 28
Registrován: 30 led 2014 17:25

Re: sys.txt

Příspěvekod Tolux v 08 čer 2018 07:30

Je nějaká možnost v Nextgen iGO_PAL zafixovat orientaci displaye?
Níže uvedený zápis nefunguje:
[screen]
preferred_orientation=4
Tolux
 
Příspěvky: 3
Registrován: 04 čer 2018 09:10

Re: sys.txt

Příspěvekod amatér v 09 čer 2018 23:39

Tohle se snad používalo pouze pro PDA? :-o
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: sys.txt

Příspěvekod Vendisman v 14 čer 2018 09:59

Zdravim dostal jsem tablet lenovo A1000F s iGO Primo 2.4_9.6.29.331894 a chtěl bych poradit jak upravit sys.txt aby se mi zobrazoval obraz na šířku displeje i při otočení obraz poskočí ale je stále na výšku.
v sys.txt je

[rawdisplay]
driver=engine
screen_xy="800_480:1024x527/600x951"
;screen_xy="1024_768:1024x527/600x951"

a v multimode.ini

[modes]
; mx=WidthMin..WidthMax, HeightMin..HeightMax,Folder
; OR
; mx=Width, Height ,Folder

m1=400..480,196..320,"480_272"
m2=234..320,400..480,"480_272"
m3=800..960,400..600,"800_480"
m4=480..600,700..960,"800_480"
m5=1024..1920,552..1280,"1024_768"
m6=600..1280,1280..1920,"1024_768"
Vendisman
 
Příspěvky: 3
Registrován: 14 čer 2018 09:34

Re: sys.txt

Příspěvekod Ivo K v 14 čer 2018 11:05

Někdy to na tomto tabletu fungovalo správně?
A jaké máš rozlišení skutečné displeje? Nemyslím "papírové".
(Já používám prográmek Screen Size)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5490
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: sys.txt

Příspěvekod Vendisman v 14 čer 2018 18:16

rozlišení je 976x600 a velikost okna pro aplikace 951x600
Vendisman
 
Příspěvky: 3
Registrován: 14 čer 2018 09:34

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků