Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

moov 200

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO8 - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

moov 200

Příspěvekod standa67 v 22 kvě 2012 07:26

zdravím.Poradí mi prosím někdo jak dostat igo8 do io moov 200?dík
standa67
 
Příspěvky: 8
Registrován: 21 kvě 2012 17:00
Bydliště: Krnov

Re: moov 200

Příspěvekod vovi v 22 kvě 2012 08:00

Člověče, proč nezkusíš nejdřív hledání? O Moov 200 jsou tu už nejmíň dvě vlákna, o obecnějším postupu pro Moov 2xx/3xx ještě víc. :x

Ale abys neřekl, ušetřím ti "práci":
Kód: Vybrat vše
http://projects.lanik.org/GPSProject_00CZ.htm
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7342
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: moov 200

Příspěvekod standa67 v 22 kvě 2012 08:22

moc děkuji,jsem totalni laik tak prosim o pochopeni.ješte jednou děkuji
standa67
 
Příspěvky: 8
Registrován: 21 kvě 2012 17:00
Bydliště: Krnov

Re: moov 200

Příspěvekod happy66 v 22 kvě 2012 14:16

Unlock od Dalanika je pouze pro rozlišení 480x272. MIO MOOV 200 má 320x240.... :mrgreen:
Potřebuješ tenhle unlock:
Kód: Vybrat vše
http://navmanunlocked.wikispaces.com/Unlock


Nebo se podívej sem na návod:
Kód: Vybrat vše
http://www.kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=8&t=408
MIO C520 - Primo 9.6.5.216230 - skin fm+a 2.0.6.+TTs Zuzana
SDHC Transcend 8gb class 10
SDHC ADATA UHS-I 16gb class 10
SD Kingston 2gb (servis)
Here+TopMap


Nevrtej do ničeho co funguje!!!
Uživatelský avatar
happy66
 
Příspěvky: 992
Registrován: 21 zář 2010 20:19
Bydliště: Vsetín

Re: moov 200

Příspěvekod Tom.Fucik v 07 črc 2013 00:04

OS Win 7
Zdravím, ve své navigaci Mio Moove 200 jsem si chtěl vyměnit Mio software za iGO Primo, připojil jsem tedy navigaci k PC (tváří se normálně jako vyměnitelná paměť), udělal kompletní zálohu a podle cesty nahrál iGO do navigace (přejmenoval jsem exe soubor iGO na AppStartupSec.exe), odpojil od PC, zapnul a navigace a vše v pohodě běží, problém ale je, že už nejde připojit k PC... Při připojení k PC se po startu oranžové obrazovky dřív zobrazil přenos souborů - nyní naběhne hned iGO (více na tomto videu
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=hH7VTuIs_Ck
. Jak mám tedy navigaci připojit k PC, abych mohl provádět přenos souborů? ( Pokud je třeba mám k dispozici i Windows XP )...

Příště prosím odkazy mimo toto fórum do "Code".Děkuji.Jarouš
Tom.Fucik
 
Příspěvky: 1
Registrován: 02 črc 2013 18:18


Zpět na iGO8 - navigační software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků