Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Holux FunTrek 130 Pro a iGO8

Holux FunTrek 130 Pro a iGO8

Příspěvekod Platan66 v 29 led 2012 13:44

Ahoj,
jedná se outdorovou navigaci běžící na WinCE 5.0. Nainstaloval jsem si do ni iGo 8.3.2. Problém je v tom, že mi neběží přes celou
výšku disleje (240x400) - dole zůstává asi 1cm široký černý pruh. Jsem v těchhle věcech začáteční, ale co jsem se tu už dočetl, tak
by se to mělo dát nastavit úpravou souboru sys.txt a asi taky v Data.zip, ale vůbec nevím co by tam mělo být. Může mi někdo
prosím poradit ? Dík
Platan66
 
Příspěvky: 3
Registrován: 29 led 2012 12:33

Re: Holux FunTrek 130 Pro a iGO8

Příspěvekod Ivo K v 30 led 2012 11:10

Pro svoji navigaci musíš mít správný data.zip, který obsahuje adresář s tvým rozlišením. Podívej se do data.zip\ui_igo8, jestli tam máš adresář 240x400 (popř. 400x240, pokud je navigace "naležato").
Jestliže ten adresář v data.zip nemáš, tak máš nevhodný data.zip a musíš si sehnat vhodný.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5542
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Holux FunTrek 130 Pro a iGO8

Příspěvekod Platan66 v 30 led 2012 16:12

Tak ten data.zip tam mám, akorát nevím, jestli musí být napsaný pro konkrétní přístroj, ale to rozlišení tam je. V Sys.txt mám jen
[project]
name="igo8_pda"
Platan66
 
Příspěvky: 3
Registrován: 29 led 2012 12:33

Re: Holux FunTrek 130 Pro a iGO8

Příspěvekod Ivo K v 30 led 2012 17:00

Můžeš experimentovat s těmito hodnotami:
[rawdisplay]
screen_x="400"
screen_y="240"
highres="0"
;stretch="1"

[interface]
resolution_dir="400_240"
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5542
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Holux FunTrek 130 Pro a iGO8

Příspěvekod Platan66 v 30 led 2012 22:57

Tak jsem to tam vložil a display se roztáhl, nejdřív na šířku (mimo viditelnost obrazovky). Tak jsem prohodil hodnoty rozlišení a už to jede tak jak
má. Mockrát děkuju za pomoc. :)
Platan66
 
Příspěvky: 3
Registrován: 29 led 2012 12:33

Re: Holux FunTrek 130 Pro a iGO8

Příspěvekod Ivo K v 30 led 2012 23:30

To prohození screen_x / screen_y je podle toho jestli používáš navigaci na výšku nebo na šířku. To já netušil. ;)
Hlavně že to jede! :D
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5542
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Holux FunTrek 130 Pro a iGO8

Příspěvekod fik236 v 21 pro 2012 17:47

ahoj,

rikal jsi , ze se ti povedlo nainstalovat na funtrek 130 iGo8 - jak si to prosim delal? ja jsem podle navodu nahral adresar na SD kartu (jako na mass storage ve winXP) a pak jsem se dle navodu pokousel spustit soubor iGo8.exe (stale pomoci windovs v PC) - ale ty mi odpovedeli ze to neni win32 soubor - poradite mi prosim co s tim?

diky moc.
fik236
 
Příspěvky: 1
Registrován: 21 pro 2012 17:41


Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron