Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

NAVON N760

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

Re: NAVON A500

Příspěvekod vasamaja v 26 zář 2016 22:08

Zdravím jsem tu nový koupil jsem navigaci NAVON A500 chci se zeptat jak a kde nahrají aktualizace a jak zjistím kerou poslední aktualizaci tam mam Děkuji za informace. Taky bych se chtěl zeptat jestli má někdo skusenosti toto navigaci NAVON A500.
vasamaja
 
Příspěvky: 1
Registrován: 26 zář 2016 21:32

Re: NAVON A500

Příspěvekod ronan v 17 lis 2016 19:11

Dobry vecer, po spusteni navigacie N760+ sa mi objavi hlaska o tom ze posledne spustenie navigacie nebolo korektne, pyta reset, potvrdim ano, nic sa nezmeni. Myslim ze mam poruseny subor sys.txt (nikdy som jeho obsah nemenil), jeho nahlad prikladam v prilohe ako i obsah priecinka global_cfg, aj ten sa mi nepozdava. Vie niekto pomoct? Dakujem.
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

1.jpg
2.jpg

amatér píše:Nepřejmenovávej svévolně vlákna, jak se ti to hodí!!! Pro NAVON N760 existuje samostatné vlákno.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ronan
 
Příspěvky: 4
Registrován: 17 lis 2016 17:50

Re: NAVON N760

Příspěvekod amatér v 17 lis 2016 19:42

V sys.txt chybu nehledej, pro samotný chod navigace není potřebný. Nejprve vyměň global_cfg.zip, ten se zdá být, podle obrázku chybným. Teprve potom se dá řešit ostatní.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: NAVON N760

Příspěvekod ronan v 17 lis 2016 20:07

Dakujem za odpoved, nemam vsak urobenu zalohu, vie mi niekto poslat tie subory zo zlozky global_cfg pre navigaciu N760+?
ronan
 
Příspěvky: 4
Registrován: 17 lis 2016 17:50

Re: NAVON N760

Příspěvekod Mio-Treo.info v 17 lis 2016 20:18

2 ronan:

Global_cfg je stejný pro všechny navigace, stačí zapátrat na Ulož.to a podobně... ;-) Pokud tam dáš nějaký starší, měl by jít aktualizovat přes Naviextras Toolbox po připojení k PC ;-)

_______________________
Odesláno z "founa"
Sony Xperia Z5 Dual & Sony SmartWatch SW3 | Epad Chuwi Hi8 Pro Dualboot | Asus Fonepad | GoClever TAB R104 | Mio C720 | Mio H610 | Navon N490 Plus Lifetime | Prestigio GEOVISION 4500TMC | Blaupunkt TravelPilot 700 | Medion GoPal P4445 | Sencor SCD 9304GPS | Palm Centro
Uživatelský avatar Administrátor
Mio-Treo.info
Administrátor
 
Příspěvky: 1014
Registrován: 29 led 2009 23:26

Re: NAVON N760

Příspěvekod ronan v 17 lis 2016 21:04

Dakujem, tych suborov je na internete mnoho(niektore pre iOS, Android...) neviem ktory stiahnut pre N760+ ak by niekto mal tuto navigaciu prosim ho o zaslanie global_cfg pre N760+.
ronan
 
Příspěvky: 4
Registrován: 17 lis 2016 17:50

Re: NAVON N760

Příspěvekod amatér v 17 lis 2016 21:23

Global_cfg.zip je univerzální soubor, na OS nezáleží.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: NAVON N760

Příspěvekod ronan v 18 lis 2016 19:32

Dá sa na Navon 760+ urobiť hard reset? Aký je postup? Ďakujem.
ronan
 
Příspěvky: 4
Registrován: 17 lis 2016 17:50

Re: NAVON N760

Příspěvekod PeterZH v 29 pro 2016 15:30

Zdravím , mám N760Plus , počas navigácie sa vypla , po zapnutí ide úvodné logo ale potom vyhodí v strede obdlžnik na cely displej a pod ním je napísané ´´0%´´ , navigácia nič nerobí , neda sa pripojiť do naviextras , skrátka nič . Reset tlačitok nič nerieši . Dá sa s tým niečo robiť alebo ju mám rovno hodiť do koša ? ďakujem za pomoc .
PeterZH
 
Příspěvky: 3
Registrován: 29 pro 2016 15:10

Re: NAVON N760

Příspěvekod vovi v 29 pro 2016 17:30

A není to "jen" mrtvá baterka? Chová se takhle i při externím napájení?
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7371
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

PředchozíDalší

Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

cron