Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

3dc, 3dl, budovy objekty

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod amatér v 07 črc 2018 20:30

Nemohu vědět, co máš, nebo nemáš v sys.txt, ale znovu opakuji, pokud jsou budovy v simulaci, není možné aby nebyly v reálu.
Nastav : Nová trasa > adresa > vyber střed města (Košice, Bratislava, ...) > zobrazit
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod matway v 08 črc 2018 16:46

Takže, podľa tvojej rady, 3D funguje všade, kde už sú, pobehal som po displeji v Košiciach hlavnú ulicu a vykreslilo mi to aj kostol Svätej Alžbety, no skúsiť to môžem až zajtra v reáli, uvidím dám vedieť.
Čo sa týka sys.txt v Primo2, len tá časť s 3D,

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[map]
3d_scale_carmodel=1
3dcarsizemin=9000
3dcarsizemax=15000
3dcarsizemul=80000
3d_max_tiltlevel=9000
3d_min_zoomlevel=20
poi_distant_distance=200
multi_poi_distant_distance=0
multi_poi_icon_distant_distance=0
poi_mapping=5
use_poi_mapping=5
max_poi_mapping=5
max_pois_on_horizont=5
show_pois=0
use_multi_poi_icon=0


[3d]
planned_route_contour_width=4
use_all_building_textures=1
fade_distance_for_car=0
fade_distance_for_guidance_arrow=0
fade_overlap_tolerance=0
fade_around_cursor=1
max_pois_on_horizont=5
max_poi_mapping=5
poi_mapping=5
multi_poi_distant_distance=0
multi_poi_icon_distant_distance=0
Naposledy upravil amatér dne 08 črc 2018 18:54, celkově upraveno 1
Důvod: Pro dlouhé texty používej "SPOILER"
matway
 
Příspěvky: 5
Registrován: 06 črc 2018 18:29

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod amatér v 08 črc 2018 18:51

Odstraň zápis "fade_around_cursor=1", to jediné mě napadá jako problém v reálu. Ostatně ani ty ostatní nedávají moc smysl

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

planned_route_contour_width=4 je základním nastavení šířky obrysu trasy - zbytečný zápis
use_all_building_textures=1 opět základní nastavení - zbytečný zápis
fade_distance_for_car=0 základní nastavení 20
fade_distance_for_guidance_arrow=0 základní nastavení je 50
fade_overlap_tolerance=0 základní nastavení je 30
fade_around_cursor=1 základní nastavení je 0
max_pois_on_horizont=5 tohle dává smysl pokud nechci mít horizont plný různých ikon
(fade = zeslábnout, zšednout, ... budov v okolí kurzoru, šipky, vzdálenosti od,...)
==========================================================================================================================
max_poi_mapping=5
poi_mapping=5
multi_poi_distant_distance=0
multi_poi_icon_distant_distance=0

=============================Tyto zápisy neznám, asi nějaké zbožné přání autora. Nebo nový oddíl Chvojkovice-Brod. :nevim: ==========
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod matway v 09 črc 2018 16:54

ahoj amatér, takže ,,HEURÉKA", funguje to ako si písal...DÍK. Ráno som vstal a prepisoval, čo si poslal, zápis ktorý si písal nech vymažem, som len prepísal hodnoty, a aj tie ostatné hodnoty som iba prepísal. Čuduj sa svete, aj dem funguje ako má, to je teraz iná jazda, len prefarbovanie nie je celkom dokonalé, možno niekde niečo zmeniť, to sa ešte budem s tým hrať. Ak ťa veľmi neotravujem, opýtam sa na jednú vec, ak dám nízke zobrazenie, tak moja šípka a vykreslená trasa mimo obce/v obci to fachčí/ sa dostane na úroveň vodorovnej cesty, kedy sa mi stratí realita, akoby som v tomto rozlíšení nemal NAVI vycentrované. Nejaký nápad?
Inak bola sranda sa dostať s nákladným autom do centra a odskúšať 3D budovi a objekty :D
matway
 
Příspěvky: 5
Registrován: 06 črc 2018 18:29

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod amatér v 09 črc 2018 20:33

matway píše:... opýtam sa na jednú vec, ak dám nízke zobrazenie, tak moja šípka a vykreslená trasa mimo obce/v obci to fachčí/ sa dostane na úroveň vodorovnej cesty, kedy sa mi stratí realita, akoby som v tomto rozlíšení nemal NAVI vycentrované. Nejaký nápad?

Takto položené otázce moc nerozumím :nevim:
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod matway v 10 črc 2018 05:42

Bolo to myslené tak: nastavenie mapy-pod tlačítkom 3D nastavuješ rozlíšenie nadhľadu, nízke-normalne-vysoke, no a mne to pekne ide v normálne, ale keď som skúsil dať na nízke, tak mi to mimo obce ukazuje-vykresľuje aj šípku aj vyznačenú oranžovú trasu horizontálne. Vyznačená trasa sa má vykresľovať od šípky vertikálne a nie horizontálne až z mapy vymizne, nie?
matway
 
Příspěvky: 5
Registrován: 06 črc 2018 18:29

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod amatér v 10 črc 2018 21:14

zde máš odkaz, to je ten problém?
viewtopic.php?f=74&t=1845&p=64119&hilit=n%C3%A1klon+mapy#p64119

9.6.2.209584 je win verze? Pokud ano, ve skinu jsou složky rozlišení 800x480 a 480x272. Stáhni přiložený archiv, do příslušných složek skinu nakopíruj soubory skincfg.ini.
skincfg.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11147
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod matway v 11 črc 2018 17:49

Ano, o tomto probleme som písal...
Vymenil som súbory, tak sa ti ozvem, musím skúsiť, potom budem odpovedať, zatiaľ veľké dík...
matway
 
Příspěvky: 5
Registrován: 06 črc 2018 18:29

Předchozí

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron