Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

3dc, 3dl, budovy objekty

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod amatér v 31 led 2013 10:49

Díky.
Pokud by někdo našel podobnu nesrovnalost, ve svém okolí, nebo na místě, které zná, bylo by dobré, kdyby svou opravu také uveřejnil.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod Mirus v 31 led 2013 23:02

V tom případě si dovolím upozornit na nepřesnost polohy (souřadnic) pardubického zámku v databázi ve srovnání s Mapy.cz a Google Earth . Zámek se minimálně 52 let , co v Pardubicích žiji , nachází cca o 300 metrů severněji . Ne na silnici k zimnímu stadionu , kde loňští mistři v hokeji zatím tečou a asi i vytečou . Bohužel :( .
Zámek.JPG
Zámek Pardubice.JPG

Kdo má tedy zájem , přepište si v souboru KML zápis
Kód: Vybrat vše
<Placemark><name>zámek Pardubice</name><Point><coordinates>15.7753906,50.0390625</coordinates></Point><address>Zámek 1, 530 02 Pardubice</address></Placemark>

na
Kód: Vybrat vše
<Placemark><name>zámek Pardubice</name><Point><coordinates>15.7766531,50.0412039</coordinates></Point><address>Zámek 1, 530 02 Pardubice</address></Placemark>


Východočeské divadlo se při stejném porovnání liší o pár metrů . To je pohoda . Člověk by musel být slepý , aby ho neviděl ;) .

P.S. Jinak díky moc amatérovi za perfekt práci .
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 507
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod amatér v 01 úno 2013 01:47

:D To už mi přijde dost pedantské. :D
Tato databáze nemá sloužit k navigování na cíl, ale pouze k zobrazení příslušného objektu, tak aby byl viditelný poblíž kurzoru.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod Mirus v 01 úno 2013 05:13

Já hlupko věděl , že dostanu přes p..u . Už to víckrát neudělám :oops: :lol: .
Je mi to jasné . Nejsem žádný puntičkář . Ale konkrétně v tomto případě jsem považoval za správné polohu upřesnit , protože jsou i tací , kteří vědí , že se dá navigovat i na POI :lol: .
Zámek je totiž sídlem Východočeského muzea a Východočeské galerie a občas by se tam mohl chtít nějaký "kultůrista" podívat . Vím jak blbě se tam dostává i když člověk ví přesně , kde to je . No a kdyby se tam dotyčný chtěl dostat přes původní umístění POI , tak ho navigačka dovede úplně někam jinam a bude z toho :? .
GoClever 4384FMBT
SE Xperia Neo V Silver - Android 4.0.4
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Uživatelský avatar
Mirus
 
Příspěvky: 507
Registrován: 12 lis 2009 06:40
Bydliště: Pardubice

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod Jason v 01 úno 2013 19:18

Jak docílím zobrazení těch mostů?
V 3dl objekty je neobahují, nebo ano?
HTC HD2 WM6.5, Igo Primo2 480x800 skin DiMka
Jason
 
Příspěvky: 49
Registrován: 06 dub 2009 13:51

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod amatér v 01 úno 2013 19:25

*.3dl soubory pro ČR, od NAVTEQ 2012.Q3 obsahují Žďákovský most a Karlův most.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11133
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod Jason v 01 úno 2013 19:30

Aha, díky a jak se ti povedl zobrazit ten v UL? dík
HTC HD2 WM6.5, Igo Primo2 480x800 skin DiMka
Jason
 
Příspěvky: 49
Registrován: 06 dub 2009 13:51


Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod Jason v 01 úno 2013 19:38

Super...ještě jednou díky.
HTC HD2 WM6.5, Igo Primo2 480x800 skin DiMka
Jason
 
Příspěvky: 49
Registrován: 06 dub 2009 13:51

Re: 3dc, 3dl, budovy objekty

Příspěvekod matway v 07 črc 2018 17:01

amater /dík za odpoveď v nesprávnom vlákne, ale odpoveď bola tiež nesprávna/, dúfam, že tu sa mi odpovede dostane.
Mám IGO Primo2, fmilan & amatér skin v.2.0.2 , 9.6.2.209584 , 3dl a 3dc sú HERE_2018.Q1
Nezobrazujú sa mi 3D budovy, objekty aj keď ich mám nastavené, no zistil som, že keď som dal simulovať trasu, 3D budovy sa ukazujú, ale v reály sa neukazujú /amater skúšal som simuláciu trasy viac krát, a za každým funguje napr. v Košiciach Slovensko, samozrejme nie všade, skôr to berie centrum veľkých miest/
Ak by bola podľa teba simulácia rovnaká ako v reály, tak niekde robím chybu, alebo mám prepísať niečo aj v ,,Primo sys"?
Čítal som asi všetko, čo si radil ostatným zúfalcom, no vytiahnuť 3D sa mi nepodarilo.
matway
 
Příspěvky: 5
Registrován: 06 črc 2018 18:29

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků