Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

nenaviguje

Re: nenaviguje

Příspěvekod amatér v 01 úno 2014 13:24

O jakém hlase je vlastně řeč?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11148
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: nenaviguje

Příspěvekod smecta v 01 úno 2014 22:59

Slovencina- Jaromir v187119. - krizovatky Y. iGO v htc.
iGO tablet ohlasovnie vzdialenosti od bodu- Slovencina Frantiska v187119.
Teraz som vyskusal v tablete Jaromira v187119- vzdialenosti, ako Frantiska. Problem asi nebode v hlase...
smecta
 
Příspěvky: 28
Registrován: 30 led 2014 17:25

Re: nenaviguje

Příspěvekod amatér v 02 úno 2014 11:51

S přirozenými hlasy pro PRIMO nemám žádnou zkušenost. Zkus jiného vydavatele map.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11148
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: nenaviguje

Příspěvekod smecta v 02 úno 2014 16:46

Vyzera to tak, ze je to v mapach- co sa tyka Y krizovatiek.
smecta
 
Příspěvky: 28
Registrován: 30 led 2014 17:25

Re: nenaviguje

Příspěvekod datram v 02 črc 2014 16:38

Do autorádia MACROM M-DVD556 jsem dal PRIMO verze 9.16.13.319729 vse funguje , ale nemluví. Zápis v sys.txt je zkopírovaný z orig. nav.s. (hlasy jsou nahrané) Nevíte v čem může být problém?
datram
 
Příspěvky: 4
Registrován: 11 říj 2011 13:02

Re: nenaviguje

Příspěvekod vlado v 04 črc 2014 14:25

datram píše:Do autorádia MACROM M-DVD556 jsem dal PRIMO verze 9.16.13.319729 vse funguje , ale nemluví. Zápis v sys.txt je zkopírovaný z orig. nav.s. (hlasy jsou nahrané) Nevíte v čem může být problém?


Tento istý problém som mal aj ja, ale nepodarilo sa mi ho vyriešiť. Na autorádiu Macrom M-DVD 5562R bez problému funguje AutoMapa 6.16
V tomto autorádiu funguje (zatiaľ) len originálne Primo 9.6.5.288742 s mapami podľa licencie (obmena máp nefunguje).
vlado
 
Příspěvky: 14
Registrován: 24 led 2009 12:52

Předchozí

Zpět na Navigační hlasy pro iGO

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron