Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod Ládís v 16 črc 2013 18:43

To by mě celkem zajímalo co tím máš na mysli s tím že by mělo být Primo 2 a Mio C710 vražedná kombinace?
Ládís
 
Příspěvky: 4
Registrován: 25 čer 2013 08:26

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod vovi v 16 črc 2013 20:23

Drobný nesoulad v HW požadavcích Prima 2 a skutečném HW v C710... ;-)
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7406
Registrován: 16 čer 2008 19:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod tomasii v 16 črc 2013 21:45

Ono Primo i na Cx20 je dost dejchavičné. její hardware už moc neodpovídá požadavkům Primo. Je to nakonec vidět, když se Primo spustí na nějakém androidském hardwaru. Tam máš klidně kolem 1GB pracovní paměti oproti 64MB u Cx20 a zpravidla dva alespoň 1GHz procesory oproti jednomu 400MHz u Cx20. To se někde musí projevit...

Možná, že je škoda, že není běžně k dispozici hardware parametrů androidních škatulek s vyladěnými Win-CE. :sad: A kdyby ta škátulka měla navíc aktivní držák, to by bylo něco. ;-)
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3409
Registrován: 16 čer 2008 19:47
Bydliště: Praha 4

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod Gandi v 30 zář 2015 08:57

Dobry den,
mam stejny problem s TMC. V iGO mi TMC funguje, v Primo verze 9.6.5.245577 ne. Hledal jsem kde se dalo, zkousel jsem menit zapisy v sys.txt mazal slozku save ale nic nepomohlo. Frekvenci mi naladi 91.3 ale zadne udalosti to neukazuje. V iGO je to behem par vterin. Nevite v cem by mohl byt problem? Nema nekdo kompletni sys.txt pro iGO Primo pripadne i data.zip pro navigaci MIO C710+? Dekuji.
Gandi
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30 zář 2015 08:01

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod Ivo K v 30 zář 2015 09:16

Na Mio C710 v Primo nemám s TMC žádný problém. Mám otestovanou verzi 9.6.2.205481 a 9.6.13.263722.
V souboru sys.txt nemám ohledně TMC žádná zápis. Naopak v archivu data.zip v souboru mioc710.ini mám zápis:
[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

[tmc]
port = "COM,1"
source = "gnsport"
Naposledy upravil Ivo K dne 01 říj 2015 14:39, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5535
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod Gandi v 30 zář 2015 10:28

Ja v tom souboru mam jak pisete mam:
[; Please keep ABC order of sections!!!

info_names="MIOC710"

[gps]
port = 2
baud = 4800
maximise_baud= 0

[keybind]
C4="MAINMENU"

[power]
backlight_min = 1
backlight_max = 8
backlight_reverse = 0
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 5

[tmc]
port = "COM,1"
source = "gnsport"]

Tak nevim jestli ty zapisy navic mam odstranit nebo ne. Muze to mit na to vliv? A nebo nekde sehnat tu verzi kterou mate ale kde?
Gandi
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30 zář 2015 08:01

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod SvoDa v 30 zář 2015 12:19

na nebude problém v těch znacích [ a ] na začátku a konci tvého zápisu ?
Především ten zápis source = "gnsport"] může způsobovat, že mu Primo nerozumí, a oba ty znaky (na začátku i na konci) smaž.
Nebo to byla jen chybka při vkládání příspěvku ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod Gandi v 30 zář 2015 13:09

Jojo presne tak, chyba pri vkladani prispevku poeditovat to uz nejde. Zavorky tam nemam.
Gandi
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30 zář 2015 08:01

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod Ivo K v 30 zář 2015 13:24

1) Do souboru mioc710.ini nezasahuj! Vše co tam máš je správně.
2) Ze souboru sys.txt vymaž všechny zápisy v sekci [tmc], včetně toho "[tmc]" (pokud tam nějaké máš).
3) Po záloze vymaž adresář save.
4) Pokud ti TMC ladí, tak se domnívám, HW a nastavení pro TMC je v pořádku.
5) Pokud se naladí stanice, ověř sílu signálu (chce to dobrou anténu a místo s dobrým příjmem) a zdali naladěná stanice TMC informace vůbec vysílá.
6) Vyzkoušej navigaci na jiném místě, nejlépe v jiném městě.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5535
Registrován: 26 čer 2008 13:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: TMC v Igo8 funguje, v Igo Primo ne

Příspěvekod Gandi v 01 říj 2015 09:31

Tak jsem zkusil smazat zapis TMC v sys.txt, do data.zip jsem nesahal, ale je to porad stejne. Frekvence se mi naladi ale neukazuje to zadne udalosti. TMC mi v klasickem iGO funguje, takze HW je ok, zkousel jsem to venku, ale v primu to jen naladi, ale nezobrazi nic. Vsechny udalosti na nule. Stahnul jsem si jinou verzi toho prima tak uvidim a vyzkousim.
Gandi
 
Příspěvky: 5
Registrován: 30 zář 2015 08:01

PředchozíDalší

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků