Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

NAVON N560 a TMC

Zde řešíme všechny modely navigací NAVON - např. N250/N350/N450/N460/N470/N560/N650

NAVON N560 a TMC

Příspěvekod 1scorpion v 10 říj 2010 09:00

Nevíte náhodou jak má být nastavený TMC aby fungoval? Automatické hledání se mi nechytá. Mám IGO8.
1scorpion
 
Příspěvky: 1
Registrován: 10 říj 2010 08:55

Re: NAVON N560 a TMC

Příspěvekod addam v 11 říj 2010 15:49

Zkus tento zápis do sys.txt

Kód: Vybrat vše
[tmc]
source="royaltek"
port="COM,1"
internal_tmc_name="royaltek"
Vzorný otec, manžel a milenec ;-)
Uživatelský avatar Administrátor
addam
Administrátor
 
Příspěvky: 1265
Registrován: 18 dub 2008 08:57
Bydliště: Polička

Re: NAVON N560 a TMC

Příspěvekod mirek22 v 04 srp 2011 17:01

Chlapi a jaký zápis v sys.txt musím udělat v Navon N750 aby mi fungovalo TMC pro PRIMO 1,2
pokus ho spouštím pomoci spouštěče ?
Navon N 750 / Primo 9.6.5.245577 (6.07.2012) ,Micro SD Kingston 32GB
Samsung Galaxi Sau ROM JW8 2.3.6 SGS
Semaphore 2.7.4
Uživatelský avatar
mirek22
 
Příspěvky: 269
Registrován: 10 zář 2008 20:43

Re: NAVON N560 a TMC

Příspěvekod astarte v 04 srp 2011 17:37

V Navon N750 nieje treba žiadny zápis,treba len skopírovať do Prima 1.2 tri súbory dll
(atmc_ce.dll,AVQTMC.dll,tmcgps.dll.)
Xiaomi Redmi Note 4,Lenovo Vibe P1, iGO Nextgen, Android 6
astarte
 
Příspěvky: 41
Registrován: 24 črc 2010 21:49

Re: NAVON N560 a TMC

Příspěvekod SvoDa v 04 srp 2011 17:45

teď bude následovat otázka, kde se dají stáhnout
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: NAVON N560 a TMC

Příspěvekod mirek22 v 04 srp 2011 18:18

Nemám tyhle knihovny a kde je můžu stáhnout ?
Tak problém bude asi v tom že mi ty knihovny chybí .
Navon N 750 / Primo 9.6.5.245577 (6.07.2012) ,Micro SD Kingston 32GB
Samsung Galaxi Sau ROM JW8 2.3.6 SGS
Semaphore 2.7.4
Uživatelský avatar
mirek22
 
Příspěvky: 269
Registrován: 10 zář 2008 20:43

Re: NAVON N560 a TMC

Příspěvekod astarte v 04 srp 2011 19:29

Súbory nájdeš na flashpameti Navon N750 v priamo Mobilenavigator.
Xiaomi Redmi Note 4,Lenovo Vibe P1, iGO Nextgen, Android 6
astarte
 
Příspěvky: 41
Registrován: 24 črc 2010 21:49

Re: NAVON N560 a TMC

Příspěvekod mirek22 v 06 srp 2011 21:10

Ahoj všem .
Tak už mám na navigační ploše ikonu TMC a aj běži dole frekvence ale zatím mi nenaladilo žádní signál TMC což je dost divné.
moc děkuji astarte že mi poslal svoje Primo a tak jsem to částečně zprovoznil.
Co tam ještě muže byt chyba .
Navon N 750 / Primo 9.6.5.245577 (6.07.2012) ,Micro SD Kingston 32GB
Samsung Galaxi Sau ROM JW8 2.3.6 SGS
Semaphore 2.7.4
Uživatelský avatar
mirek22
 
Příspěvky: 269
Registrován: 10 zář 2008 20:43

Re: NAVON N560 a TMC

Příspěvekod Luke v 14 srp 2017 12:43

Zdravím.
Dostala se mi do ruky N560, kde je pořád iGo8 a kde mě zlobí TMC. :-(
Vysílače to nalézá a ukazuje to sílu signálu, dokonce i názvy rozhlasových stanic mi zobrazí, ale vůbec nepřijímá data pro RDS-TMC. :-(
Všechno mi funguje, jen TMC odmítá spolupracovat.
V sys.txt mám uvedené tohle:

[tmc]
source="royaltek"
port="COM,1"
internal_tmc_name="royaltek"
tuner_alg_search_force_on=1
tuner_alg_search_timeout=10000
tuneralg_rds_packet_timeout=6000
tuneralg_8a_packet_timeout=6000
tuneralg_3a_packet_timeout=20000
tuneralg_last_8a_packet_timeout=8000
update_ltn_on_country_change=1
tmc_provider_name_use_old=1
tmc_provider_name=1
tmc_provider_strength=1

Děkuji za rady.
Luke
 
Příspěvky: 222
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: NAVON N560 a TMC

Příspěvekod amatér v 14 srp 2017 18:06

Odstraň ze sys.txt ty hámotiny. :?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11116
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)


Zpět na NAVON - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků