Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix Nano-Mountfield

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod xkalo200 v 06 bře 2010 18:23

Dobrý den. U společnosti mountfield jsem k nákupu obdržel navigaci společně s mapou Evropy. Abych ale spustil navigaci, žádá po mě přístroj kód z cd nebo krabice. Problém je, že na cd žádný 10ti místný kód není a krabici jsem pravděpodobně vyhodil, protože ji nemohu najít:( Našel by se někdo kdo by mi mohl napsat svůj kód z krabice, že bych to vyzkoušel. Nemám v úmyslu toho nijak zneužít. Případně mockrát děkuji
xkalo200
 
Příspěvky: 1
Registrován: 06 bře 2010 16:02

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod maslo v 09 čer 2010 22:00

Jako mám stejný problém. Zakoupil jsem Dynavix Nano (Mountfield) a normálně to šlo akorát jsem zjistil že mapy jsou nějak zastaralé tak jsem stáhnul dynavix manager a aktualizoval i s Evropou což jsem se poté dočetl že jsem neměl :( Pozdě. po spuštění to po mě chtělo 10ti místný kod, který neni ani na krabici takže, jsem evropu smazal aby mi fungoval zbytek a zkoušel jsem to vrátit do tovární nastavení. Dynavix manager zahlásil Chyba zařízení kontaktujte technickou podporu. Tak jsem jim napsal zatim žádná odpověď. Teď když to zapnu tak už to po mě chce i 10ti místný kod na cz,sk,de :(. TAkže jsem totálně v řiti. Neví si někdo rady ?
maslo
 
Příspěvky: 10
Registrován: 09 čer 2010 21:53

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod Niki v 10 čer 2010 22:48

maslo píše:Jako mám stejný problém. Zakoupil jsem Dynavix Nano (Mountfield) a normálně to šlo akorát jsem zjistil že mapy jsou nějak zastaralé tak jsem stáhnul dynavix manager a aktualizoval i s Evropou což jsem se poté dočetl že jsem neměl :( Pozdě. po spuštění to po mě chtělo 10ti místný kod, který neni ani na krabici takže, jsem evropu smazal aby mi fungoval zbytek a zkoušel jsem to vrátit do tovární nastavení. Dynavix manager zahlásil Chyba zařízení kontaktujte technickou podporu. Tak jsem jim napsal zatim žádná odpověď. Teď když to zapnu tak už to po mě chce i 10ti místný kod na cz,sk,de :(. TAkže jsem totálně v řiti. Neví si někdo rady ?


byl jsem na tom stejně , napoj se přes DM a dej stahování - sice budeš mít D9 (udělá ti to aktualizaci ),ale alespoň ti bude běhat základ - než se najde někdo kdo sem dá návod jak aktivovat doplňkové aplikace. Pozor nezaškrtávej mapy evropy - jinak to zazdíš totál
Niki
Niki
 
Příspěvky: 1
Registrován: 10 čer 2010 22:33

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod Ivo K v 11 čer 2010 11:09

Necituj prosím, bezprostředně předchozí příspěvek. Děláš vlákno nepřehledné. Děkuji.
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5502
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod maslo v 12 čer 2010 19:09

Tak mám Dynavix 9, stáhnul jsem i evropu ale naštestí když odpojim paměťovou kartu s evropou tak to funguje. Ale tak nějak nejsem spokojenej s mapama té navigace sice je tam datum 8.10.2009 ale tak nějak na hovno. Protože ve městě u nás třeba ty mapy maj jinak jednosměrky než sou a ulice s hřištěm co tam stojí pomalu 20 let tam vůbec neni ... a podobný věci :( takže teď netušim co budu dělat nemá někdo nápad ?Ať mi nikdo od Dynavix neřiká že je to 8.10.2009 protože to fakt neni možný co na těch mapách je špatně :(
maslo
 
Příspěvky: 10
Registrován: 09 čer 2010 21:53

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod draba v 14 čer 2010 23:19

Lidičky prosím o radu.
Béda se mi nějak seknul, psal eror, nešla navi spustit, tak jsem nainstalil vše potřebné z netu a navi napojil, a chtěl jsem dát Tovární nastavení.
Stáhlo se mi to, ale jak to teď dostanu do navi? aby se mi to vrátilo do origo stavu? Jsem v tomhle úplně nově, tak se moc neorientuju. Díky moc
A byl by někdo od tý dobrot, kdo by mi stručně vysvětlil co se s navi dá dělat, co tam zrovna nahrát, aby to bylo lepší atd. Liška hantec a takový zvěrstva
draba
 
Příspěvky: 2
Registrován: 14 čer 2010 23:12

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod ladinek123 v 01 črc 2010 10:16

Ahoj všichni co máte dynavix nano z Moutfieldu, se souhlasem autora tohoto postupu vás odkazuji na toto forum,kde najdete postup jak z tohoto okleštěnce udělat navigaci.tak si pohrajte a at se daří ladinek123

Kód: Vybrat vše
http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=84&p=1186



Veškeré linky směřující mimo naše fórum musí být v kódu.Viz.pravidla fóra.Tentokrát jsem to opět musel upravit já.Ten druhý odkaz ve druhém vlákně jsem smazal.Nevím,na co by tady byl několikrát.Jarouš
ladinek123
 
Příspěvky: 6
Registrován: 22 úno 2010 22:20

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod belmondo77 v 31 kvě 2011 12:36

Ahoj jsem tu nový poradil by jste mi někdo kde začít když bych si chtěl z aktualizovat výše uvedenou navigaci nebo jak vůbec začít a co k tomu potrebuji.děkuji za normální odpovědi.
belmondo77
 
Příspěvky: 1
Registrován: 31 kvě 2011 12:29

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod fpok v 23 lis 2016 11:55

Ahoj, víte prosím někdo, jaké rozlišení se používá na obrazovce Dyn Nano Mount?
Mohu potom v branding.zip a data.zip vymazat ty ostatní? Díky za odpověď.
Nedej nikdy něčemu mechanickému znát, že máš naspěch.
Uživatelský avatar
fpok
 
Příspěvky: 5
Registrován: 01 lis 2010 14:14

Re: Dynavix Nano-Mountfield

Příspěvekod amatér v 23 lis 2016 15:10

Vše je v odkazu o dva posty výše: http://kyou.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=84&p=1186
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11140
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Předchozí

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků