od slavicem v 02 kvě 2013 11:48
Takže já jsem navrhovaný postup vyzkoušel, děkuji CadillacCZ za snahu o pomoc, ale nefunguje to (resp. mně se to nepovedlo). Vyzkoušel jsem několik níže uvedených variant:
1. Do přístroje nahrány všechny soubory - Primo naběhne, probíhá neustálá "Autodetekce přijímače GPS" bez nalezení satelitů, při startu se nenatáhne AVANTEQ (TMC nemá ikonu a není ani z menu přístupné).
2. Do přístroje nahrány všechny soubory kromě sys.txt (ponechán vlastní sys.txt se zápisem type="NAVON_N750") - stejné jako v bodě jedna.
3. Do přístroje nahrány všechny soubory kromě sys.txt (ponechán vlastní sys.txt se zápisem type="NAVON_N760_Plus") - Primo naběhne, najde satelity, při startu se nenatáhne AVANTEQ (TMC nemá ikonu a není ani z menu přístupné).
4. Do přístroje nahrány všechny soubory kromě sys.txt a nnghal.dll (ponechán vlastní sys.txt a nnghal.dll) - Primo nenaběhne, ať už je v sys.txt jako typ uveden N750 nebo N760_Plus.
Udělal jsem tedy další pokus, přestože jsem již s uvedeným nedostatkem navigace smířen. Přesto by mne docela zajímalo oficiální stanovisko Entershopu jako prodejce těchto navigací (tedy potažmo Adama), jak se na tuto problematiku dívá, protože jeho možnosti komunikace přímo s výrobcem jsou jistě rozsáhlejší než naše.
Navon N760 Plus - iGO Primo verze 9.6.5.257901