Teď mi spadl kámen ze srdce. 
|
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
|
Teď mi spadl kámen ze srdce. 

když už víme jak na to

Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.

http://support.tapatalk.com/threads/warning-message-showing-after-update-to-3-8-0.18148/
Pro jistotu jsem projel noťase několika utilitami a zdá se že je čistý. Nicméně jsem pro jistotu dnes aktualizoval všechna hesla. 

Ale jistě to jako příčinu označit nemohu (musel by to potvrdit Adam), takže nějaká ta opatrnost je přece jen na místě
Nestrpím ani reklamu od Googla, která je v některých free aplikacích implementována - s tou si bez problémů poradí Lucky Patcher

amatér píše:Další důvod k tomu, proč si ten patlatalk neinstalovat, čert ví co si s tím, kdo natáhne do telefonu.
Odesláno z mého celkem slušného NTB.
Mirku telefony jsou "zatím" mnohem méně ohrožené než počítače. Navíc já na telefonu i na noťasu požívám antivir který patří již spoustu let k absolutní špičce. Problém ovšem je že většina lidí bohužel používá špatné zabezpečení nebo dokonce žádné a při tom viry jsou stále dokonalejší. A protože ani nejlepší antivir není na 100% dokonalý tak to podle toho vypadá. Klidně se vsadím že i v Tvém celkem slušném NTB najdu havěť.

Zpět na Vaše fórum - podle vás....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků