Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE

Příspěvekod amatér v 27 lis 2012 22:19

A proč to taháš do hlasu. Já požádal, aby si každý udělal své vlákno. :( Marně ...
velsak píše:@Amatér: rád se seznámím akorát nevím teda zrovna s čím, jestli je někde popis vnitřních funkcí primo tak sem s ním, rád si to přečtu. :?

Už zase ty tvé hodinky s vodotryskem? Co je potřeba pro správnou funkci nového hlasu jsem, jak jsem si myslel, dostatečně popsal v prvním postu, tohoto vlákna.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod karelvol v 28 lis 2012 19:31

Tak po provedení čisté instalace už hlas TTS funguje.
Díky za pomoc.
karelvol

Příspěvekod kubrticek1 v 28 lis 2012 21:36

pro amatéra:
Zkoušel jsem v simulaci ulici S. K. Neumanna v Příbrami, narazil jsem na špatnou výslovnost cíle.
Průjezdní bod es ká neumana.
Cíles ká neumanna, místo cíl es ká neumana.

EDIT:
doplnil jsem mezeru a středník v dictionary voice v řádku Destination= (dle vzoru waypoint)
čte: cíl es ká neumana.

Nové: (edit 5.12.2012)
Tak poslední oprava mi funguje, tj.:
L"S. K. Neumanna",L"eSKánojmana"
-odzkoušeno v reálu, i v simulaci
(momentálně návrat k nastavení a staršímu hlasu)
Naposledy upravil kubrticek1 dne 05 pro 2012 22:32, celkově upraveno 5
kubrticek1

Příspěvekod tommix v 30 lis 2012 20:22

Zdravím,
chtěl bych někoho ochotného požádat, jestli by mi mohl napsat postup jak a kam co nakopírovat, když chci ten hlas nový hlas Zuzana pro PRIMO 2
Strávil jsem tady už desítky hodin a také pročítáním ohledně tohoto tématu,ale nějaký "polopatycký" návod jsem nenašel (co a jaký engine,kam s ním,kam s hlasem-jaký vůbec vybrat-je jich tam víc, atd) :(
třeba postup: "Ze složky tts_nua_v5 si zazálohujte původní podsložku czc a nahraďte ji touto novou" - nevím,kde ta složka je a asi ji tam nemám (když jsem ji tam nedal-s tím se asi počítá u tohoto návodu)...Jsem minimálně středně pokročilý uživatel PC myslím...ale asi teď působím jako úplný blbec :D
PS: možná zbytečné info (že na tom nezáleží, ale pro jistotu)-mám navigaci Dynavix nano (8), a verzi IGO: Primo®-2.0-v9.6.12.24383
Byl bych moc rád,kdyby mi někdo napsal co a jak polopaticky-myslím,že by to zajímalo i mnohé další co se v těchto "vodách" moc nepohybují :)
tommix

Příspěvekod amatér v 30 lis 2012 22:02

Svůj dotaz pokládáš ve vlákně hlas Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE, ale ptáš se na nový hlas Zuzana pro PRIMO 2. Tak co vlastně chceš?
Každá verze hlasu má své vlákno, kde hned v prvním postu popisuji, co a kam je potřeba umístit. Hlas jako takový je vyvíjen už více než dva roky, připouštím, že se to může zdát chaotické pro nového uživatele, ale takový byl vývoj.
Pokud chceš hlas používat radím použít hlas >>> odsud <<<, ale hlavně: Pořádně si přečíst celý post.
amatér
Moderátor

Příspěvekod tommix v 30 lis 2012 22:21

Díky za odpověď. No vlákno jsem si pročetl,ale nemůžu najít tu složku: tts_nua_v5\czc\SPEECH\components. (Jen poznamenávám,že jsem tam žádný hlas nevkládal-mám tam jen ten co tam byl)
tommix

Příspěvekod amatér v 30 lis 2012 22:31

Psal jsem:
Pořádně si přečíst celý post.
Pokud bys tak učinil, na konci toho postu bys našel:
Snap_2012.11.30_22h31m16s_001_.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod tommix v 01 pro 2012 18:17

Super,díky moc...byl to hloupý dotaz-ano,vše tam bylo..ale mě už z toho šla hlava kolem a takto jsem potřeboval nakoupnout-vše funguje :-) Dal jsem si tam ještě Dimku..paráda :) Jen teda ještě taková maličkost: v nastavení mám cca 4-5 věcí anglicky a taky mi Zuzana sem tam ulici zahlásí s divnou intonací, a taky hlášku: "přepočítávám Trráá s u" ...Budu tady ještě brouzdat a snad najdu odpověď-sice navigaci použiju jednou za uherský rok,ale je to paráda mí ty vychytávky a takto "vymazlenou navigaci" :D opravdu obdiv lidem co tady toto dělají 8-)
tommix

Příspěvekod kubrticek1 v 03 pro 2012 19:04

Příspěvěk možno smazat: chyba úpravy DZ
Naposledy upravil kubrticek1 dne 05 pro 2012 21:41, celkově upraveno 4
kubrticek1

Příspěvekod Jason v 03 pro 2012 19:54

Chyba - Ústí nad Labem - ulice - Strážky čte, "ES Térážky".

Háje mi čte správně.
HTC HD2 WM6.5, Igo Primo2 480x800 skin DiMka
Jason

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo