Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

sys.txt pro iGO Primo

Re: sys.txt pro iGO Primo

Příspěvekod jenda v 15 črc 2012 15:43

Škoda že to nejde ale přesto velmi děkuji za odpověď.
jenda

Příspěvekod CODOGNOTTO v 04 srp 2012 16:41

Dobry den přeji muže někdo naproste lamě popsat co a kde mam otevřit kde se provadi zapisy a změny co se tyka nastaveni naklonu a jinych ktere tu čtu ale nevim kde se to provadi.Diky za pomoc. :x
ČINA WIN CE 6,7" PRIMO 2.
CODOGNOTTO

Příspěvekod Ivo K v 06 srp 2012 10:36

Zápisy a změny se provadí v souboru sys.txt (o kterém je toto vlákno). Soubor sys.txt je umístěn v rootu Prima.
Co se týče náklonů je zde vše popsáno. Podívej se hlavně sem a sem.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod CODOGNOTTO v 08 srp 2012 17:45

Dik za odpověd ale ja ten sys mam prazdny a tak to musim dopsat nebot když jsem na něj zkopiroval zapis o nastaveni tak mě nenaběhla navi ale napis global cfg not found tak jsem to musel vše smazat a jde mi zas normalně.
CODOGNOTTO

Příspěvekod Ivo K v 09 srp 2012 07:28

Nevím, co jsi do souboru sys.txt vše kopíroval, ale zápisy z amatérova příspěvku, na který tě odkazuji v předchozím příspěvku, fungují naprosto spolehlivě a žádné pády Primo nezpůsobují.
Já používám pro navigování úhel pohledu nízký a v sys.txt mám pro něj doplněné zápisy:
Kód: Vybrat vše
[camera]
; common settings
maxdistance=1000
; 2D settings
minzoom2d=200
maxzoom2d=1200
defaultzoom2d=1200
; 3D settings
minzoom=100
maxzoom=300
minangle=83
maxangle=90 
defaultzoom3d=150
defaultangle=80
angleoffset=45

[camera1]
; common settings
maxdistance=700
; 2D settings
minzoom2d=80
maxzoom2d=300
defaultzoom2d=300
; 3D settings
minzoom=80
maxzoom=400
minangle=78
maxangle=90
defaultzoom3d=45
defaultangle=80
angleoffset=65
speedzoom=1
speedangle=0

[camera11]
; common settings
maxdistance=700
; 2D settings
minzoom2d=150
maxzoom2d=300
defaultzoom2d=400
; 3D settings
minzoom=85
maxzoom=450
minangle=80
maxangle=90
defaultzoom3d=50
defaultangle=79
angleoffset=43
speedzoom=1
speedangle=0

A pokud ti vyskakuje hláška "global cfg not found", tak Primo nemůže najít cestu k adresáři "content". Tedy, máš cestu v sys.txt špatně zadanou nebo ti ten zápis v sys.txt chybí a Primo ho vyžaduje.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod CODOGNOTTO v 14 srp 2012 21:00

Ahoj Ivo tak jsem zkusil nakopirovat to co jsi sem dal a je to lepši aspon podle simulace zatim Ti děkuji za pomoc pak budu referovat jak šlape ja nejsem v česku a net na cestach je někdy problem no jinak mě štve vic věci na igo zajima mě proč nechava dlouhou stopu za sebou ve městě to je změt čar jine co zkoušim a použivam to nedělaji dal když zadam kamion tak pořad otravuje s časy i když to nemam zatrhle šlo by to někde uplně zrušit?Honza :roll:
CODOGNOTTO

Příspěvekod Ivo K v 15 srp 2012 07:59

CODOGNOTTO píše:..... no jinak mě štve vic věci na igo zajima mě proč nechava dlouhou stopu za sebou ve městě to je změt čar.......

Moc nechápu co znamená to "necháva dlouhou stopu za sebou". Jediné co mne napadá je, že navigace s Primo pomalu vykresluje a to je způsobeno nedostatečným HW, tedy ten stroj na kterém Primo testuješ má málo operační paměti, popř. pomalý procesor. Někdy pomůže vypnou v nastavení různé doplňky (např. 3D budovy).

S nastavením pro kamion ti neporadím, to jsem nikdy ještě nepoužil. :oops:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod CODOGNOTTO v 15 srp 2012 11:44

Ahoj tou stopou myslim to že již ujety usek je pořad vidět tudiš ve městě je uplny zmatek napr. sjedes z dalnice a podjizdis ji smer centrum a a zas najizdis zpět a pořad vidis jiz ujety usek barevně označen to jine navi nedělaji teda ty dobre jinak je docela igo dost hloupa navi ale zase si muže clověk hrat teda diky Vam zde na foru.Ono použivat s igo v režimu osobni auto je po evropě počatek naproste debility v navigovani to člověk žasne proto použivam mod truck tak aspon igo pozna občas i normalni silnice. :D
CODOGNOTTO

Příspěvekod tomasii v 15 srp 2012 12:04

Ujetá trasy bývá zobrazena zpravidla (trochu) jinou barvou proto, aby bylo vidět, kudy jsi jel.

Jiné zobrazení (ale nejen) projeté stopy můžeš nastavit použitím jiného scheme, nebo v něm úpravou barvy projeté cesty (myslím, že je to položka planned_road_visited). :idea:
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 15 srp 2012 12:15

Já používám úhel pohledu nízký v 3D (jak už jsem psal) a ujetou trasu skoro nikdy nevidím. ;) Je to tak jak na tomto screenu ze simulace:
obr_21.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT