Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 2

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: PRIMO 2

Příspěvekod Bombardo v 18 bře 2012 18:10

Ahoj ,

poradte nekdo prosím. Nahrál jsem PRIMO 2. Strašne se seká zvuk. Prý je na to nějakej fix.
Diky
HTC HD2
Bombardo

Příspěvekod bio v 18 bře 2012 21:08

chtěl bych se zeptat ,jestli primo 2 podporuje aby část map byla v přístroji a část na kartě a když ano,jestli je nutné to upravovat nějakým zápisem (primo je nainstalované v přístroji)
Navon 670 IGO Primo 1,2
bio

Příspěvekod SvoDa v 18 bře 2012 21:12

nejde to a už se tu tu xkrát diskutovalo
Proč pánové nepoužíváte toto :?: :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod bio v 19 bře 2012 09:15

používám a dočetl jsem se : Primo 1,0 -jde
Primo 1,1 nejde
Primo 2 -nevim
Navon 670 IGO Primo 1,2
bio

Příspěvekod amatér v 19 bře 2012 10:33

Pokud se ti to povede vyřešit u PRIMO 2, budu jeden z prvních, koho to bude zajímat.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Cinda v 21 bře 2012 16:06

SvoDa píše:ano, Primo bude brát obrázky z SD/My Pictures i screeny z SD/Primo/screenshots, vždyť jsem to již psal, ale zápis include_directories=... musí být kompletní, proto jsem jej uvedl s třemi tečkami před a za, tzn. jako výňatek, čili
include_directories="GAME::%app%/content/games,PICTURE::%sdcard%/my pictures,PICTURE::%sdcard%/Primo/screenshots,PICTURE::%sdcard%/dcim,PICTURE::%myflashdisk%/my pictures,PICTURE::%myflashdisk%/dcim,MUSIC::%sdcard%/my audio,MUSIC::%myflashdisk%/my audio"

Stále kvoká... Pokud spouštím primo z SD karty, ták princip uvedený výše funguje bezchybně. Pokud spouštím Primo z vnitřní paměti, (v tomto případě se jmenuje ResidentFlash) nemohu kýžené funkce dosáhnout.
Co jsem zatím vše pro to udělal - výpis ze sys.txt:
Kód: Vybrat vše
[folders]
app="ResidentFlash/Primo"
has_secondary_root=0

[interface]
capture_to_jpeg=1

[debug]
skip_eula=1
sound_q_length=200
queue_length=200
experimental_features=1
show_oneway=1
screenshotfilename="\screenshots\obr_%02d.jpg"
screenshotsavecameraini=0

[oasis]
include_directories="GAME::%app%/content/games,PICTURE::%sdcard%/my pictures,PICTURE::%ResidentFlash%/Primo/screenshots,PICTURE::%sdcard%/dcim,PICTURE::%myflashdisk%/my pictures,PICTURE::%myflashdisk%/dcim,MUSIC::%sdcard%/my audio,MUSIC::%myflashdisk%/my audio"

Zkoušel jsem také patřičně upravit zápis v sekci [oasis]/data.zip/project_config/igo9.ini a také nic.
Snímky se správně ukládají do primo\screenshots, ale vestavěným prohlížečem fotografií nejdou zobrazit.
Poradí mě někdo?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Cinda

Příspěvekod SvoDa v 21 bře 2012 16:16

zkus %ResidentFlash% napsat malými písmeny, čili %residentflash% (po vzoru tvaru myflashdisk, přičemž jméno úložiště je My Flash Disk)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Cinda v 21 bře 2012 16:35

NIC! :( Pro jistotu jsem také změnil v zápisu "Primo" na "primo". Nic mě již nenapadá...Třeba někdo "kolemjdoucí" to má již pořešené.
Cinda

Příspěvekod SvoDa v 21 bře 2012 16:40

asi by to chtělo najít nějaký zástupný (obecný) název pro úložiště tak, jako třeba %sdcard% je obecný název pro "Storage Card" a možná i jiné jména.
Co ještě zkusit residentflash bez těch procent nebo resident flash s mezerou mezi slovy ?

EDIT: žeby se přeci jen řešení našlo viewtopic.php?p=50980#p50980 :?: minimálně tam brosl řešil stejný problém

EDIT2: anebo tady viewtopic.php?p=81303#p81303 ?
Prostě jsem sem napsal %residentflash%* a %resident flash%*
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Cinda v 21 bře 2012 17:27

Hmm. Ze zoufalství jsem nainstaloval Primo 1.2. Vše co bylo řečeno výše funguje!!! Primo 2.0 se bohužel asi chová poněkud jinak. V Primo 2.0 nefunguje nic a nejsou vidět žádné obrázky, mimo těch, které jsou na kartě. Nevím?? :x :!:
Další výzkum později. Mám mladou ženu a ta si mě žádá.....

edit:
Manželka musela počkat! Stejně bych myslel na něco jiného.
Takže pro další generace: Až část zápisu PICTURE::%root%/ResidentFlash/primo/screenshots dělá přesně co má. Klíčové zaklínadlo je %root%. Jaká slast :D . To nemůže žádná ženská pochopit.

edit2:
Teď ještě někam nabastlit do prohlížeče tlačítko pro selektivní mazání screenshotů a bude to dokonalé.
Cinda

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE