Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Moderátoři: maros888, Dráček

Re: nový hlas Zuzana pro PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 15 bře 2012 21:47

mirek1011 píše:
vovi píše: Amatér tu sice psal, že mu to s diMkou běží, ale nepsal, zda je to ta verze od Tomsofta.

Tady se musím ohradit s dýmkou mi to neběží, z té si tak nanejvýš zabafám. Běží mi to se skinem diMka, jak originál od WetrVRV, tak s úpravou od Toma.

@ mirek1011
mne by spíš zajímalo, co máš za zařízení, pokud je to někde zmíněno, asi jsem to přehlédl. Díval jsem se do historie, a není to první problém, který ti nějakým způsobem nejde vyřešit. Není to tím, že do navigace nacpeš bez ladu a skladu vše co kde najdeš, včetně zápisů do sys.txt?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod amatér v 15 bře 2012 21:58

mirek1011 píše: Amatér tu sice psal, že mu to s diMkou běží, ale nepsal, zda je to ta verze od Tomsofta.

Tady se musím ohradit s dýmkou mi to neběží, z té si tak nanejvýš zabafám. Běží mi to se skinem diMka, jak originál od WetrVRV, tak s úpravou od Toma.

@ mirek1011
mne by spíš zajímalo, co máš za zařízení, pokud je to někde zmíněno, asi jsem to přehlédl. Díval jsem se do historie, a není to první problém, který ti nějakým způsobem nejde vyřešit. Není to tím, že do navigace nacpeš bez ladu a skladu vše co kde najdeš, včetně zápisů do sys.txt?

A tohle také potěší
Subaruman píše:... protože nepotřebuju mít nějakou kolotočářskou krabičku, co furt kvoká :lol:

Dokážeš si alespoň představit kolik lidí na tom strávilo svého volného času, jen proto, aby to jiní, kteří to třeba používat chtějí, použít mohli?

Bruca66 píše:Kdo rika, ze jezdim podle O+O nebo lisky. Ja mam vypute i TTS hlaseni. :ugeek:

Můj syn také, a nervy mi to netrhá. ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod mirek1011 v 15 bře 2012 22:14

@Amatér
Souhlasím, proto toto fórum je, aby ty krabičky "kvokaly", jenže ty moje (4 různé - a to jsem psal!) někdy nekvokají správně, lépe řečeno jako těm ostatním. Mě alespoň potěšilo, že problém je skutečně i jinde, neboť se už našel stejný jinde. Jinak rozhodně nezbírám kde co, pročítám pečlivě návody a rady. V tom je však háček, neboť tu bývá mnoho různých názorů a nápadů, potažmo i řešení, a ne vždy se trefím na ten správný. Jak tu často vidím, jsou témata, kdy se ztrácejí i "ostřílení a zasloužilí" a to jen proto, že se prostě původně jednoduchá myšlenka tak rozpitvá, že se pak hledá důvod, proč se s tím vlastně začalo ;)
U mě problém nebude v krabičkách, ale spíš něco chybí nebo přebývá, jak to bývá nejčastěji, jen na to přijít. Dnes jsem psal, že jsem to shodil a od nuly nasázel znovu i s jiným DZ (tam často bývá kámen úrazu). Napadlo mne, zkusit jiný skin, ale nějak nemohu nalézt, který by to měl být, abych to hlášení rozjel.
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod amatér v 15 bře 2012 22:18

A co to tedy zkusit bez skinu? Vždyť to je to nejjednodušší. Skin se dá navolit kdykoli.
amatér
Moderátor

Příspěvekod mirek1011 v 15 bře 2012 22:22

A jak bez skinu pozapínám všechny ty volby k TTS hlasu? Tam je jen souhrn trasy, ale hlášení dojezdu ne. To bych musel někam něco "přicpat" a to bych byl přesně tam co jsi psal.
Naposledy upravil mirek1011 dne 15 bře 2012 22:31, celkově upraveno 1
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod Subaruman v 15 bře 2012 22:31

amatér píše:Dokážeš si alespoň představit kolik lidí na tom strávilo svého volného času, jen proto, aby to jiní, kteří to třeba používat chtějí, použít mohli?

Představit si to dokážu, nicméně přínos téhle hlášky je podle mě nulový, proto to "kvokání". Pokud jsem to správně pochopil, tak se pouze přečte to, co vidím na displayi, když si naplánuju trasu.
1101011 1100001 1101101 1101001 1101100
Subaruman

Příspěvekod amatér v 15 bře 2012 22:33

Nepotřebuješ všechny. Stačí když si stáhneš UX utilitu pro nahlášení dojezdu do cíle. Ve složce, kde máš PRIMO vytvoříš podsložku UX
Snap_2012.03.15_22h32m17s_003_.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod mirek1011 v 15 bře 2012 22:48

Tak, a to jsme přesně zpět na straně 1, kde jsem původně začal. Už tam je docela orloj v tom, co a kam a s čím ano a s čím ne. Třeba ten odkaz na nový engine - na Rapidshare to zrovna nešlo, tak jsem vzal ten - Alternativní link na Uloz.to od kasy a včera jsem zjistil po stažení toho druhého, že je každý jiný už podle velikosti dat. Já rozhodně nevidím tak hluboko, abych analyzoval, zda to vadí či ne, jsem jen uživatel. Proto s tím "kde co" není úpně na mou adresu.
mirek1011

Příspěvekod amatér v 15 bře 2012 22:51

Já si to stáhl včera a také jsem zjistil, že kasy tam dal úplně něco jiného než jsem dal já na rapid. Moje chyba měl, jsem to zkontrolovat hned, než jsem dal ten odkaz na alternativní link. :(

Do prvního postu jsem dal svůj odkaz i na ulož.to. Nyní jsou na obou úložištích stejné soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod mirek1011 v 15 bře 2012 23:12

No mě nebylo a v podstatě pořád není jasné, proč se tam dával celý TTS_NUA_V5 (jako nový) a přitom se z něj měl vzít jen ten CZC a nakonec je každý jiný. V tom totiž vidím od začátku chybu, že se toto nějak tluče s tím Tomovým skinem diMka, neboť se u něj také měnil dictionary.voice, který dle mých postřehů přímo s TTS_NUA_V5 souvisí, nebo ne?
mirek1011

PředchozíDalší

Zpět na Hlasy TTS pro Primo