Předem se omlouvám za zabrání půlmetru fóra ve formě tohoto příspěvku.
Hodil jsem návod na skin Micsan na překladač, zapojil dedukční část mozku a po korekcích a doplnění textů i z jiných zdrojů, by to mohlo být takhle:
1) Nejprve zkontrolujte, že se data.zip stejný jako v57021.
(Mně to jede i z 53228)2) Pokud nechcete používat nastavení předchozích skinů iGO8, smažte soubory (po záloze):
"\ iGO8 \ SAVE \ PERMANENT_V1.sav"
"\ iGO8 \ SAVE \ SETTINGS_LOWLEVEL_V1.sav"
"\ iGO8 \ SAVE \ SETTINGS_V2.sav"
"\ iGO8 \ SAVE \ system.ini"
a případně i ekvivalent v adresáři "backup" (s výjimkou uživatelských dat).
3) Zkopírujte soubor "DIGIT.TTF" do \ iGO8"
4) Pro ty, kteří již mají starší verze tohoto skinu“ smažte adresář "\iGO8 \ MortScript"
5) Pro PDA: Přejmenovat složku "MortScript_PDA" na "Mortscript" a zkopírujte jej do "\iGO8"
Pro PNA: Přejmenovat složku "MortScript_PNA" na "Mortscript" a zkopírujte jej do "\iGO8"
6) Pomocí Exploreru nebo Total Commanderu přímo v PDA / PNA, v adresáři "\iGO8 \ Mortscript" spusťte soubor "Mortscript.exe" za účelem aktualizace databáze registru.
7) Zkopírujte soubor skinu "iGO8.3_trans_v07.zip" v \ iGO8 \ content \ skin"
(ke stažení jsem vyvěsil upravený o „naše“ úpravy)8) Zkopírujte soubor "Lang_.....zip" do "\ iGO8 \ content \ LANG"
(ke stažení jsem vyvěsil český)9) Volitelné: Nakopírujte schémata "xers" ( "autochanger.zip", "autochanger-night.zip", "crepusculo.zip" a "Xerses72") do "\ iGO8 \ content\ scheme"
10) V odkazu, co jsem dal sliver, však nejsou žádná schemata nejsou (není tam ani adresář „Xers“ ve kterém by měly být (viz. obsah themechanger.mscr) adresáře a soubory:
Xers
xerses72
winter.zip
spring.zip
summer.zip
autumn.zip
autochanger.zip
autochanger-night.zip
crepuscolo.zip
fullmoon.zip
newmoon.zip10a) Našel jsem na netu k této verzi toto http://uploaded.to/?id=nbjm7x (http://www.i-go8.com/search/label/SCHEMES ) kde se k tomu píše toto:
Schémata ročních období pro středomořské oblasti (jižní Itálie, Španělsko, Řecko ...)
Zkopírujte soubory ve složce SD \ iGO8 \ content \ scheme
Zvolte režim v menu Nastavení \ Vzhled mapy \ Barevné profily v iGO8 menu.
což nevím jestli je právě k tomuto skinu, jsou tam soubory:
Xerses - autumn -v7.zip
Xerses - full moon night -v7.zip
Xerses - new moon night -v7.zip
Xerses - spring -v7.zip
Xerses - summer -v7.zip
Xerses - twilight -v7.zip
Xerses - winter -v7.zip,
kdy nevím, jestli se mají přejmenovat viz. výše, např. Xerses - autumn -v7.zip
na autumn.zip,… a kromě toho tam nejsou všechny zipy, se kterými mortscript pracuje.
11) Mortscripty:
Mortscript na šipka => auto je aff_voiture.mscr
Mortscript na auto => šipka aff_fleche.mscr
Mortscript na themechanger ročních období a kdoví čeho ještě themechanger.mscr
XX) Jediné, co jsem prozatím udělal a skin korektně jede, byť pouze s autíčkem je bod číslo 3 a 7 a dotvořil jsem si lang (bod 8) a skin běhá – to je to, co jsem sem včera večer pověsil.
Pokud nebudete bez existence Mortscriptů ve vašem iGO8 „šahat“ na ikonu navišipky v rychlém menu a potvrzovat žádost o restart pro zvolení šipky místo auta, nic takového Vám nehrozí.
Po předchozích zkušenostech s tímto skinem ve verzi 8.0.0. bez nakopírovaných mortscriptů po přepnutí do jiného skinu dojde „ke ztrátě“ navišipky v mapě, která pak není vidět v žádném, tzn. ani v Micsan skinu a jde navolit jen autíčko, které je vidět jen v Micsan skinu a v ostatních skinech není nic, tzn.chybí šipka a pochopitelně i Micsan auto. Nepomůže ani výmaz SAVE, natožpak samotného systém.ini a pomohla jen reinstalace iGO8 (ze zálohy). U tohoto skinu totiž autíčko tu navišipku pouze nepřekrývá, jak je to i jiných skinů s autíčky, ale nahrazuje.
Pokud někdo má funkční registraci na to fórum, kde byl ten skin a lze odtud stáhnout i výše uvedené soubory viz. bod 10, a někam „blíž“ je uploadnout, pak to můžem prubnout, jak to s těmi všemi třemi Mortscripty a schematy fachá a dát sem report.
Ještě jednou se omlouvám za obsáhlost, vím, že hodně lidem vadí (včetně mně
), když jsou příspěvky moc dlouhé, ale snažil jsem se obsáhnout kompletní popis tohoto skinu, bo se mi líbí a kdyby se někomu (vovi
) podařilo dorobit ty hlasy kamer, dávám mu přednost (skinu, ne vovimu
) před IconX