Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

iGO Primo na iPhone a iPad

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: iGO Primo na iPhone a iPad

Příspěvekod Džanek v 03 črc 2011 20:56

Tuto navigaci testuji už něco přes měsíc a zatím jsem maximálně spokojen. Přikládám něco z mé pitevny iGO.

Kód: Vybrat vše
http://www.uloz.to/9566481/speedcam-rar

amater píše:Obrázek

jsou tam kamery, které je třeba nahrát do ,,content,, ,,speedcam,,
pak je tam přiložený upravený sys.txt, ve kterém jsou kamery aktivovány a je tam ještě odstraněn zvuk, který je před hlasovým povelem.
Džanek

Příspěvekod zzeitg v 04 črc 2011 23:36

Zdravím, má někdo verzi iGo Primo Europe - a k ní funkční kamery?

V mém případě je volba "Nastavení bodů výstrah" zašedlá a nedostupná. V obchodě mi to radary vůbec nenabízí.

Zkoušel jsem přidávat kamery odtud z fóra (viewtopic.php?f=74&t=1552), ale nefachá to.
Složku speedcam mám v tomto umístění: iGo Primo/Documents/content/. Zkoušel jsem jí překopírovat i do složky iGo_MyWay.app/content/, ale to taky nezabralo.

Kde dělám chybu?

/moje verze je 9.4.2.187820, Apr. 12 2011/
zzeitg

Příspěvekod amatér v 04 črc 2011 23:53

Schází ti potřebná licence.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod zzeitg v 05 črc 2011 15:21

Tomu moc nerozumím. Jakou licenci máš na mysli?

Nemám problém s tím, abych si radary koupil v iGo obchodě, ale prostě tam nejsou (alespoň pro mojí verzi Evropa).

A potřeboval bych vědět, jestli je chyba někde u mě, nebo radary pro Evropu prostě nejsou (a jsou k dispozici pouze pro lokální verze, např. ČR).
zzeitg

Příspěvekod amatér v 05 črc 2011 15:38

Tvá licence umožňuje pouze to co bylo dodáno s přístrojem. Radary o kterých jsi psal jsou pro PRIMO s os WinCE. V iPhone je jiný os, pokud se nepletu. Stačí jen číst a mohl by ses dozvědět třeba něco o radarech pro os Apple
viewtopic.php?f=74&t=2103&start=10#p71415
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod sstopar v 07 říj 2011 14:16

Ohledně radarů mohu informovat pouze pro ČR+SK. Ty mi obchod nabídl. Nejdříve jsem si ale vytvořil profil a tak je můžu používat i na iPadu. Po obnovení ze zálohy na iPhona mi ale vše blblo a vyřešila to jedině kompletní odinstalace a nová instalace a pak se mi radary nabídli i v obchodu. Po upgrade na poslení verzi se vše provedlo automaticky a obchody to chtělo pouze potvrdit.
iGo mám samo koupené a stažené s AppStore.
Jinak těch Content a míst, kam si na iPhon navigace ukládá je mnohem víc. Dá se to vysledovat, ale to jsem neřešil. Jeden je dokonce o úroveň výš, než u klasiky...
iPhone 4S 32G+iPad 64G a koupené iGO Primo CZ+SK :-)
Mio C 520, iGO PRIMO 1.1 na MDF doma v šuplíku...
Nově pokuřující modifikované eGo-C s echomizérem, nebo tanky :-)
sstopar

Příspěvekod sstopar v 07 říj 2011 14:31

NOVÁ VERZE PRIMO je od 7.10.2011 na AppStore. Přináší pár vylepšení. Upgrade fungoval bez problémů a běží naprosto v pohodě. Verze je 9.6.4.208474 a mapy 2011.07 CEDA (110812).
Zajímavá novinka je rozdělení upozorňování na rychlost na obec a mimo obec. Další je možnost sdílení trasy, nebo cíle na FB. Ale jak to funguje ví čert ...
IMG_0533.PNG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
sstopar

Příspěvekod sstopar v 07 říj 2011 14:50

Tak k tomu sdílení informací. Tlačítko sdílení se ukáže při naplánování trasy po pravé straně. Je možno trasu, nebo cíl nasdílet informace, včetně obrázku na FB, nebo si je nechat poslat e-mailem. O všem vás navigace upozorní. POZOR na to, co sdílíte, jelikož o trase je tam informací víc, jak dost a tak se klidně můžete dočkat nemilého překvapení pokud budete tvrdit něco jiného :-)
Má to ale své kouzlo. Při hledání použita volba Hledat pomocí Google a následně odesláno na e-mail.
Za minutku dorazilo s textem :I'm on my way to Ústav pro péči o matku a dítě, Podolské nábřeží 157, 147 00 Praha 4 - Podolí, Praha, will get there in 17:47 min, arrival time is 16:00, will travel 8.2 km.
A obrázkem:
my_route.jpg
sstopar

Příspěvekod Dráček v 07 říj 2011 16:58

Ahoj,
má tato verze český hlas TTS? (Nebo vůbec nějaký TTS, pokud to není verze jen ČR).
Dík
Dráček

Příspěvekod sstopar v 07 říj 2011 17:09

Nee. Sice hlasy nepoužívám, ale v nabídce jsou pouze klasické hlasy. A ani se mi nedaří nic přidat ... nezobrazí se pak ... :(
IMG_0539.PNG
sstopar

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE