Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod vovi v 14 bře 2011 06:32

Nechápu, Efendi...
1. Český TTS hlas bez existujících phoneme souborů ti bude v cizí zemi jen pro zlost - bude ti všechna cizí jména číst jako prvňáček lámanou češtinou...
2. To opravdu nedokážeš přenést soubory do navigace pomocí SD karty? Nahrát na kartu v počítači, zastrčit do šochtle, spustit tam třeba Total Commander a kopírovat?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 14 bře 2011 13:46

Jsem líný ;) Nechce se mi to dělat :!: Když jsem tady byl v září, tak už jsem Zuzku v šochtli měl (alespoň si to myslím, ale jistý jsi nejsem) a nedělalo mi to problémy.Myslím, že s tím, že to bude číst zkomolenině mohu žít ;).Ostatně, nemám na výběr.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod vovi v 14 bře 2011 14:23

Existuje ještě jedna poměrně jednoduchá metoda - kup si USB kabel svůj ;) Víc než 2-3 dolary to stát nebude.

Kdybys měl problém, co říct prodavači, tak "USB cable A-male to mini A-male". Ale určitě to budou mít v každym supermarketu na stojanu v blistru.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 15 bře 2011 11:45

@amatér:Mirku,teď tady běží reklama na novou Elantru.Překrásné auto :!: :!: Vůbec mi připadá,že americké verze aut,které jezdí v Čechách,jsou hezčí.No a ceny nových aut jsou v podstatě poloviční než u nás. :( :(
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Miroš v 16 bře 2011 13:39

Teda přátelé, co je Efendi v USA a nedělá budíček, tak je tady nějak smutno a mrtvo. Že by se připravovalo nějaké překvapení pro naše šochtličky?
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod vovi v 16 bře 2011 13:52

Ona to bude spíš záležitost přechodu od zimního spánku k jarním depresím... ;) Já teď střídám chvíle naprosté lenosti s obdobími akutního odporu k jakékoliv činnosti; občas to prokládám spánkem. Dokonce jsem zjistil, že už mě neudrží v bdělém stavu ani pořádná střílečka - včera jsem oprášil starej dobrej DOOM, vlítnul jsem na ně motorovou pilou a už to jelo... Jenže pak mi ťukly zuby o stůl a když jsem otevřel oči, tak po monitoru tekla krev... V práci to ještě jde, tam mě občas vzbudí telefon :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Miroš v 16 bře 2011 14:07

Já čtrnáct dní beru prášky na vysoký tlak a na snížení cholesterolu a tuku v krvi a jsem po nich pracovně hyperaktivní. Než jsem šel na preventivní prohlídku, tak jsem byl "absolutně zdravej a línej". Paní doktorka mi narušila tradiční přechod ze zimního spánku do jarní únavy.
Miroš

Příspěvekod hladik2 v 16 bře 2011 14:49

Jo pánové k doktorovi radši nelízt,hlavně k tomu posudkovýmu na čssz,ten posílá do práce ikdyž jsou střeva venku a to je člověk hned zdravej :lol: :lol: :lol: :lol:
Jen kolotočářů a kikánů se to netýká :lol: :lol:
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Miroš v 16 bře 2011 15:14

Však já tam nelezu, jen jsem chtěl udělat prevenci zadost. I setra na mě koukala jak z jara, "že mě prej nezná". Na digitálu změřila tlak 154/115, tak jsem se začal hádat, že jim to špatně ukazuje, tak to vzala na klasickém analogu, a to bylo trochu méně. A pak výsledky z rozborů a bylo to. Budu jí muset požádat o předepsání minimálních dávek alkoholu, když alkohol rozpouští tuky. :idea:
Miroš

Příspěvekod Jarouš v 16 bře 2011 15:34

Já mlčím o svém zdravotním stavu, aby mě náhodou při mém dalším setkání se slovenskými bratry, zase nesekli.Nemám zapotřebí to poslouchat.
Budíček nedávám s prostého důvodu.Mám tady špatné připojení na internet, nechce se mi to na pár dní kupovat a chytám nějakou free wi-fi s Tampa Bay, než jsem našel slušný signál, tak jsem tady po zahradě běhal jako magor a už vůbec si netroufám odhadnout, co si tady myslí sousedi, když mě vidí, jak sedím na židli na zahradě.No a večer, když už se někteří z vás chystají vstávat, tak se mi buďto nechce na zahradu a nebo přicházím od Fostera v takovém stavu, že bych si v té tmě na zahradě mohl opravdu ublížit, protože mám co dělat se dokodrcat těch 100 metrů po normální silnici :!: :lol: :lol:
Dnes je tady opět nádherně, tak se asi na všechno vykašlu a pojedu se vykoupat do Mexického zálivu.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)