Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod SvoDa v 13 bře 2011 20:34

přeci Nastavení -> Doprava ->přijímač dopravních událostí (zafajfkovat)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 13 bře 2011 21:05

Dane díky.Já to fajfknutý mám.Ale neukáže se to. :( Dole v pravo vidím,jakou frekvenci to ladí,ale nahoře mám akorát datum.Pod tím nic :o Ani "anténa" ani 3 auta s malým i v modrým orámování nevidím :oops: Zas nějaká zakopaná sobáka.Ráno v pohodě,pak jsem dohrával nějaký nový věci a máznul SAVE.A nic.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 bře 2011 21:10

deusexx píše:Ráno v pohodě,pak jsem dohrával nějaký nový věci
tam tu sobáku určitě najdeš ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod karkulka1 v 14 bře 2011 13:33

Náhodou som porovnával orig.Primo1.2 s "BRANDING GJ-AK_Si v0.2" a pri nastavení rovnakých diaľničných služieb ,sa pri simulácii zobrazujú rozdielne a to v druhom prípade asi nesprávne.
Zámerne som zvolil také -okrem miesta oddychu-, ktoré sa na uvedenom úseku nenachádzajú.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod SvoDa v 14 bře 2011 15:11

Asi to bude tím, že v brandingu jsou v Si verzi i ikony pro POI a proto se tam asi ukazují všechny 4 dle navolených, kdežto v defautu jen ta kategorie, která je v dosahu hodnot 11 km (7minut?) Jinak si to neumím vysvětlit, bo tohoto se Si úpravy vůbec nedotýkají).
Předpokládám, že když na kteroukoliv kategorii klikneš, že se nejbližší POI zobrazí u všech takto navolených kategorií? nebo jsou prázdeé, jelikož v tak malém okolí nic z nich není ? V simulaci to nejde vyzkoušet.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod karkulka1 v 14 bře 2011 15:55

Ja to skúšam tiež len v simulácii.
Je to cesta do Budapešti, kde sa samozrejme nenachádzajú tie 3 zobrazené poi /terminál trajektu,horský prechod a lekáreň/, okrem toho miesta oddychu vzdialeného 11km.
V simulácii pri kliku na ikonu sa nič nezobrazí.
To znamená, že tie ostatné 3 poi miesta by sa tam nemali vôbec zobraziť, čo je dosť zavádzajúce.
Ono to robí pri hocijakej zvolenej trase a zvolených iných poi .
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod amatér v 14 bře 2011 16:04

Já sice skin GJ nepoužívám, ale toto chování, při přidání jiných než defaultních ikonek, mě také přivádí k šílenství (já je mám navíc ještě uskočené), proto jsem vyhodil všechny přidané proužky a zatím jezdím jen na defaul.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 bře 2011 16:48

on je taky rozdíl zkoušet něco v simulaci a v reálu. V reálu jsem nezaznamenal problém s klikem na některou z ikon, pravda, mám navolené ty, co v okolí bývají (restaurace, benzinky, parkoviště (všechny, nejen odpočívky) a autoservis), takže při zkoušení v reálu jsem se nikdy nepodivil, že jsou tam všechny 4 ikony a nikoliv jen některá/é
Navíc to může být GJ záměr - zrušit omezení pro hledání zvolených kategorií poi v okolí pozice GPS a vědět, kde je nejbližší trajekt :D byť je třeba 400km daleko, bo pak k němu můžes zvolit trasu /průj.bod.

Navíc při kombinaci Primo 1.2. a poi od NQ (Q3, možná i starší) se bez jakýchlokiv uživatelem vložených ikon, některé poi zobrazují nedefaultně, čili jako firemní logo té či oné firmy (asi u těch firem, které si to takto s NNG "dohodly"), takže by s "jinými" ikonami než defaultními neměl být problém, mají-li příslušné rozměry
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod karkulka1 v 14 bře 2011 17:42

Asi sme sa nepochopili.
Ja som si zvolil trasu po diaľnici a tam sa zobrazuje ten infopanel /do ktorého si v Typoch diaľničných služieb môžem vybrať 4 rôzne typy / na ktorom by sa mali podla mňa zobrazovať iba tie poi, ktoré sa budú nachádzať na tejto mojej trase s uvedením vzdialenosti k nim.
Je predsa nelogické,aby sa mi tam zobrazoval napr. terminál trajektu, hoci ho môžem mať v typoch diaľničných služieb zvolený,ale tento sa na uvedenej trase vôbec nenachádza. V originál Primo 1.2 to je v poriadku.
Alebo som to správne nepochopil ?
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod SvoDa v 14 bře 2011 18:13

možná pochopil, ale ze své zkušenosti z reálu mám pocit, že to nehledá jen body nacházející se bezprostředně na trase, ale i v jejím okolí (alespoň u dvou pump, u kterých jsem měl v plánu zastavit jsem zjistil, že jsem je minul, protože jedna byla na souběžné okresce a druhá až za sjezdem z dálnice, kudy ovšem má trasa nevedla - viděl jsem je jak na mapě ve formě ikonek, tak i v reálu mimo mou trasu, přestože v nabídce diskutovaného panelu POI na dálnici byly.
Pakliže tomu tak tedy je, je tudíž jen otázka, jak daleko od trasy hledá default a jak Gurjon
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu