Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny a úpravy DATA.ZIP pro PRIMO

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny a úpravy DATA.ZIP pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 26 led 2011 19:16

s ohledem na příspěvek zde viewtopic.php?p=63954#p63954
rasto8 píše:Nieje nejaky zapis pre kombinaciu UKONCIT, USPAT a ZRUSIT? Dakujem.

@rasto: citoval jsem tvůj dotaz z vlákna Primo_zipy a triky sem, jelikož vlánu Tipy a Triky není diskusní, ale "poznatkové".

zkus v souboru start.lua
zápis
sc_Exit = function()
if MODEL.lua.show_minimize() then
MODEL.screen.msgbox.new.setup(3)
MODEL.screen.msgbox.new.set_line(1, m_i18n("Are you sure you want to exit the program?"))
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(1, "sc_DoExit", m_i18n("Exit"), L"", "ico_Exit_mid-indialog.bmp#3")
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(2, "sc_DoMinimize", m_i18n("Minimize"), L"", "ico_minimize.bmp#3")
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(3, "sc_CancelExit", m_i18n("Cancel"), L"", "ico_cancel_mid.bmp#3")
MODEL.screen.msgbox.create_new()

změnit na
sc_Exit = function()
if MODEL.lua.show_minimize() then
MODEL.screen.msgbox.new.set_line(1, m_i18n("Are you sure you want to exit the program?"))
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(1, "sc_DoExit", m_i18n("Exit"), L"", "ico_Exit_mid-indialog.bmp#3")
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(2, "sc_DoSuspend", m_i18n("Suspend"), L"", "ico_Exit_mid-indialog.bmp#3")
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(3, "sc_CancelExit", m_i18n("Cancel"), L"", "ico_cancel_mid.bmp#3")
a pak dej vědět ;)
v sys.txt by pro toto řešení UKONCIT, USPAT a ZRUSIT měl i nadále stačit zápis show_exit=1 a měl by tam zůstat i show_minimize=1 jen místo minimalizace bude funkce uspat
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 26 led 2011 19:26

idem vyskusat. Dik.
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
rasto8

Příspěvekod rasto8 v 26 led 2011 19:50

@SvoDa, v com ten start.lua editujes? Ja to skusam v klasickom notepade a tam to mam cele nejake rozsipane a neprehladne. Zapisi v tvare ako mas v tvojom prispevku som nenasiel. Su tam len podobne. :(
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

Příspěvekod SvoDa v 26 led 2011 19:55

jestli používáš origo data.zip, musíš ten .lua soubor dekompilovat. Jistě jsi tu o dekompilaci souborů .lua četl.
Já použil jako příklad start.lua z GJ skinu, kde to jee již gurjonem dekompilované
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 26 led 2011 20:12

takze v GJ som to upravil. Nebude to take jednoduche pretoze to stredne tlacitko stale Primo len minimalizuje. Nebude este nieco niekde v save?
Ale predsa urcita zmena. Primo po minimalizaci uz nenabehne. MIO zamrzlo.
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

Příspěvekod SvoDa v 26 led 2011 20:21

SAVE jistě smazat můžeš, ale pochybuji, že by za to v tomto případě mohl.
jestli se ti chce, tak to ještě zkus se zápisem show_exit=2 v sys.txt a s úpravou ve start.lua :
místo
sc_SuspendPress = function()
MODEL.screen.msgbox.new.setup(2)
MODEL.screen.msgbox.new.set_line(1, m_i18n("Are you sure you want to suspend?"))
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(1, "sc_DoSuspend", m_i18n("Suspend"), L"", "ico_Exit_mid-indialog.bmp#3")
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(2, "sc_CancelExit", m_i18n("Cancel"), L"", "ico_cancel_mid.bmp#3")
MODEL.screen.msgbox.pause()

zkus
sc_SuspendPress = function()
MODEL.screen.msgbox.new.set_line(1, m_i18n("Are you sure you want to suspend?"))
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(1, "sc_DoSuspend", m_i18n("Suspend"), L"", "ico_Exit_mid-indialog.bmp#3")
MODEL.screen.msgbox.new.setup_button(2, "sc_DoExit", m_i18n("Exit"), L"", "ico_Exit_mid-indialog.bmp#3")
MODEL.screen.msgbox.pause()
a mělo by se objevit uspat / ukončit / zrušit
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod rasto8 v 26 led 2011 21:09

zistil som, ze robim amatersku chybu a to, ze mi neuklada zmeny v subore. Uz som to napravil. Takze tvoja prva varianta funguje tak na 50%. To znamena, ze USPANIE sa v ponuke objavi, co aj funguje, ale po prebudeni Primo ostane len na loading obrazovke z ktorej sa nevie dostat.
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

rasto8

Příspěvekod Danny_S v 26 led 2011 21:28

Mám zkušenost, že když někdo používá skin, tak to stačí změnit jenom v něm a změna se projeví. :-)
Já používám Dimka-skin a místo Minimalizovat jsem měl už Uspat. :-P
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 27 led 2011 06:49

rasto8 píše:po prebudeni Primo ostane len na loading obrazovke z ktorej sa nevie dostat.
Jak už jsem psal, je to totéž uspání, jako např. v rámci dojezdu do cíle,atp. kdy po probuzení problikne loading obrazovka, čili softwarové, nikoliv hardwarové.
To, že tam někdy visí loading obrazovka se mi bohužel stává taky, a není to tudíž záležitosti výše popisované a tebou aplikované změny, čili úspěšnost je 100%.
Já sice to tlačítko uspat při ukončení nepoužívám, ale když se mi šochtle automaticky uspává po po dojezdu do cíle, tak je to totéž uspání. Většinou se to po takovémto softwarovém uspání probudí dobře a po probuzení tam visí loading jen pikovteřinku, někdy stačí počkat několik vteřin a někdy tam visí furt. Dřív jsem jsem se dostával ven resetem přístroje, pak jsem zjistil, že když visí loading obrazovka po probuzení z SW uspání přístroje, klikni na display tam, kde víš, že má za normálních podmínek zobrazit nějaké menu, nikoliv mapa či kurzot. atp. U skinu GJ se např. dlouhým stiskem v pravém horním rohu objevuje menu s volbou "Panic" (výmaz radarů), nebo v pravém dolním rohu se po dlouhém stisku objeví menu datových polí, v levém dolním (aktuál.rychlost) mám po dlouhém stisku nabídku pro ukončení (ukončit/minimalizovat/zrušit) nebo uprostřed u horního okraje volání mp3 přehrávače, atp.
Prostě jakákoliv změna obrazovky (odchod) z mapy (kde se uspávalo) jinam do nějakého menu či nabídky ten visící loading zruší a jede se dál. Musíš samozřejmě klikat "poslepu" na ten loading. Je to kostrbaté, ale funguje to.

Proč však ten loading někdy nechce samovolně zmizet netuším.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod yksyks v 27 led 2011 08:29

S loading screen mám tutéž zkušenost, dělá mi to ale pouze když se Primo budí s provozem na baterii. Používám klik do levého dolního rohu anebo zapojení do napájení, pak to zmizí samo.
Evolve Multitraxx 4GB (480 x 272) • Primo 2.0.1 (9.6.5.221194) • skin diMkaWA -TomSoft 1.5.3 (a) • NQ 2013.Q2
yksyks

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu