Mimo jiné třeba Riks na svém webu píše, že poslední verzi upravoval pro použití s novým DATA.ZIP z verze 54000. Ale domnívám se, že v nových datazipech se budou časem objevovat nové vlastnosti, šablony a skripty - a pokud je ve stávajícím skinu někdo plně nahradil těmi svými, pak se nestane nic. Problém se starším skinem by mohl nastat jen tehdy, kdy je spíš "zbastlený" a kombinuje své řešení se stávajícím DATA.ZIPem (třeba se odvolává na nějaký skript, který se v novém DATA.ZIPu přejmenuje, změní, nebo z něj zmizí).
Jinak si myslím, že dobře udělané skiny se upravují spíš z toho důvodu, že autor chce lépe využít možnosti, které nabízí nová verze .EXE spolu s novým DATA.ZIP.
Řekl bych, že třeba světla a stín autíčka v nových Dimka a Riks skinech jsou právě výsledkem takové úpravy - před chvilkou jsem právě psal komentář k novým položkám v SYS.TXT, které se objevily v souvislosti s červnovou verzí (tedy už s 49545), a které umožňují nezávisle pracovat se čtyřmi prvky: autíčkem pro den a noc, a jeho stínem pro den a noc.
Mě by spíš zajímalo, kam na to ty lidi choděj - neříkejte mi, že někoho prostě jen tak ze vzduchu napadne, že zahodí CAR.BMP a místo něj tam prdne CAR_DAY.MDL, CAR_NIGHT.MDL a ještě pár dalších souborů, a vono to autíčko bude daleko krásnější. Odněkud ty informace prosakovat musej ...
----------------------------------------------------
A nebo někde sedí nějakej systematickej člověk, kterej lapá nový verze a jejich DATA.ZIPy, analyzuje je a porovnává a pak to předává autorům skinů. Nevíte, co teď dělá baron George von Kopernick?

EDIT: @SvoDa - Riks vyšel přímo z originálu (a ze svého skinu pro Miomap 3.3), Dimka vychází ze skinu ULTRA.