Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod agent007 v 13 led 2011 17:29

Prosím tě,toto všechno jsem již viz výše psal.Samozřejmě to znám.Myslel jsem,že Primo umí to co iGO8,ale asi ne.Tam se dal editovat i název.Bohužel jak tak sleduji,tak v Primo ne,jen tím způsobem co píšeš, a to jsem věděl také.Zase malinké ošizení.Šlo mi jen o tu možnost editace pojmenování trasy,to ostatní jsem samozřejmě věděl !!! :o
agent007

Příspěvekod Tommaister v 13 led 2011 23:13

Ahoj měl bych takovej dotaz k tomuhle skinu, dneska jsem nechal mladou bez dohledu a ta mi v navigaci uložila radary na místa kde vubec nejsou :P kde najdu seznam všech ručně vložených radarů abych je smazal ? :D dík moc :o)
Tommaister

Příspěvekod fmilan v 14 led 2011 02:28

Ukládají se do SpeedcamUpdates.spud. Ovšem jak to tam budeš hledat netuším ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 14 led 2011 06:51

Pokud jsi SpeedcamUpdates.spud od Jaspera viewtopic.php?p=56451#p56451 vůbec nahrával, myslím, že bude lepší znovu, jej nahrát. Jasper dělá radary pro Primo 1.1 ve formátu .txt. a jeho soubor ve formátu .spud je jen tzv. doplněk k dB rozšířených radarů a obsahuje jen "Nízké podjezdy" a "Váhová omezení". Jinak, jak píše fmilan jsou v něm ručně vkládané radary.

Čili je otázka co jsi používal za dB radarů a dle toho se rozhodni:
- Pokud jsi nahrával jen speedcam.txt, tak SpeedcamUpdates.spud v klidu smaž.
- Pokud jsi nahrával i SpeedcamUpdates.spud (doplněk s "Nízkými podjezdy" a "Váhovými omezeními"), tak si jej stáhni znovu.
- Pokud jsi ale měl v SpeedcamUpdates.spud nějaké svoje ručně vkládané radary (krom těch nechtěných), tak si je budeš vložit znovu, pokud ty nechtěné zase ručně z mapy neodmažeš, popř. nepoužiješ nějaký PC .spud editor a neodmažeš nepotřebné v PC.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 led 2011 08:38

agent007 píše:Prosím tě,toto všechno jsem již viz výše psal.Samozřejmě to znám.Myslel jsem,že Primo umí to co iGO8,ale asi ne.Tam se dal editovat i název.Bohužel jak tak sleduji,tak v Primo ne,jen tím způsobem co píšeš, a to jsem věděl také.Zase malinké ošizení.Šlo mi jen o tu možnost editace pojmenování trasy,to ostatní jsem samozřejmě věděl !!! :o

Já už se v tom ztrácím,. původní dotaz byl:
agent007 píše:Chlapi,malý dotaz.Jsem asi blbý,ale nemohu nějak v Primu,skin GJ 2.24_Si najít kde jsou uloženy trasy,potřeboval jsem opravit název,ale nevím fakt jak a kde. V iGO8 to bylo možné,tady ??? nevím,nenašel. :shock: Je to vůbec někde možné opravit a nebo jen mazat ?? Díky a prosím nenadávat!!!

Myslím, že výrobce nepočítá s tím, že jednou uloženou trasu je potřeba několikrát přejmenovávat, přesto to ale možné je, a není potřeba žádný skin.

Menu > trasy > Více > Načíst trasu (tu kterou chci přejmenovat) > Více > Uložit trasu (zde mám možnost přejmenovat tu původní > Hotovo; Poté znovu Více > Načíst trasu a zde tu s původním názvem vymažu.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 led 2011 08:48

Tento postup, jsem psal už včera, ale dle
agent007 píše:... v Primo ....Zase malinké ošizení
je holt neexistující tlačítko "přejmenuj název uložené trasy" za nedokonalost Prima.

Souhlasím s Mirkem, že jestli si uložím trasu Bukovany -> Dubany proč bych ji měl potom přejmenovávat ? :?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 14 led 2011 08:56

A proč bych si ksakru měl ukládat trasu "Bukovany - Dubany"? Proč proboha tahle zbytečná diskuse? Oba jste mu popsali postup, jak to obejít (Dan dřív a Mirek lépe), tak proč je třeba pořád dokola vysvětlovat, jak co kdo vlastně myslel?
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 14 led 2011 09:00

Protože PRIMO je nedokonalé :lol: A problém židle PC už tu byl také několikrát popisován ;)
amatér
Moderátor

Příspěvekod agent007 v 14 led 2011 12:21

Protože iGO tu možnost mělo a Primo ne.Jde o to,že si dělám trasy na dovolenou a ukládám,tak jsem si chtěl v názvu něco dopsat/poopravit/ a narazil jsem na tento problém.NIC VÍC,NIC MÍŇ. Omlouvám se za podráždění vašich nervů,aspoň vím,že jsem někde něco nepřehlédnul. :ugeek:
agent007

Příspěvekod eter v 16 led 2011 16:14

Mám dotaz, chtěl jsem použít nejnovější skin GJ, a stále mi to hlásilo, že mi chybí soubor green...., po šesti hodinách pokusu jsem, zjistil, že mám verzi Primo 1.0, pro kterou už se skin neupravuje. Myslel jsem, že když mám uplně novou navigaci Navon N750, že je tam nejnovější verze proto tolik hodin pokusu. Ptám se je nějaká legální cesta jak updateovat na verzi 1.1?

Ještě mám jeden pod dotaz, ale to asi není uplně do této diskuze, lze nějak nastavit průměrné cestovní rychlosti, aby iGo zobrazoval správný čas dojezdu. Například, když s dodávkou jezdím po dálnici do 100km/h a on v německu počítá tak se 118km/h možná i víc, tak pak mi výsledný čas na trase nesedí třeba o hodinu dvě záleží kam daleko jedu :D na normálních silnicích to většinou vychází, ale tam nemám takový cestovní rozdíl oproti osobáku....

Snažil jsem se hledat na fóru bohužel vyhledávací služba nepodporuje znak tečky takže když dám hledat primo 1.1 tak tu tečku zmrši za mezeru.... a primo je pro ni zase moc obecný dotaz :-D
eter

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu