Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Nová verze iGO8

Re: Nová verze iGO8

Příspěvekod amatér v 03 říj 2008 08:30

Podle dostupných screenshot, které se zatím na různých fórech objevují mi to zas tak rozdílné nepřipadá. I když v souvislosti s uvolnění v 54000, jsem taky zaznamenal docela plamennnou diskusi mezi JM a autorem nějakého skinu, kde se jeden druhého snažil přesvědčovat, že právě ten druhý by se měl ve své práci podřídit požadavku toho prvního. Kurňa, to už je nepřehledné i pro mne.
Takže sumář - upravován už musel být nějaký skin pro v. 54000. (nevím o kterém byla řeč - bylo tam pouze něco v tom smyslu "věř mi jsem uznávaný autor skinů))
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 03 říj 2008 08:45

Tak to by mne zajímalo, kdo se skromně ohodnotil jako uznávaný autor skinů. Myslím, že takových moc není (snad Riks, dimka). Ostatní se jen snaží skiny různě upravovat a to se pod pojem autor těžko schová.
Na druhé straně je fakt, že i Riks a Dimka z jakéhosi skinu vycházely (data.zip), ale podíl jejich práce je takový, že už s data.zip moc společného nemá.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 03 říj 2008 08:55

Mimo jiné třeba Riks na svém webu píše, že poslední verzi upravoval pro použití s novým DATA.ZIP z verze 54000. Ale domnívám se, že v nových datazipech se budou časem objevovat nové vlastnosti, šablony a skripty - a pokud je ve stávajícím skinu někdo plně nahradil těmi svými, pak se nestane nic. Problém se starším skinem by mohl nastat jen tehdy, kdy je spíš "zbastlený" a kombinuje své řešení se stávajícím DATA.ZIPem (třeba se odvolává na nějaký skript, který se v novém DATA.ZIPu přejmenuje, změní, nebo z něj zmizí).
Jinak si myslím, že dobře udělané skiny se upravují spíš z toho důvodu, že autor chce lépe využít možnosti, které nabízí nová verze .EXE spolu s novým DATA.ZIP.
Řekl bych, že třeba světla a stín autíčka v nových Dimka a Riks skinech jsou právě výsledkem takové úpravy - před chvilkou jsem právě psal komentář k novým položkám v SYS.TXT, které se objevily v souvislosti s červnovou verzí (tedy už s 49545), a které umožňují nezávisle pracovat se čtyřmi prvky: autíčkem pro den a noc, a jeho stínem pro den a noc.

Mě by spíš zajímalo, kam na to ty lidi choděj - neříkejte mi, že někoho prostě jen tak ze vzduchu napadne, že zahodí CAR.BMP a místo něj tam prdne CAR_DAY.MDL, CAR_NIGHT.MDL a ještě pár dalších souborů, a vono to autíčko bude daleko krásnější. Odněkud ty informace prosakovat musej ... ;)
----------------------------------------------------
A nebo někde sedí nějakej systematickej člověk, kterej lapá nový verze a jejich DATA.ZIPy, analyzuje je a porovnává a pak to předává autorům skinů. Nevíte, co teď dělá baron George von Kopernick? :lol: :lol:

EDIT: @SvoDa - Riks vyšel přímo z originálu (a ze svého skinu pro Miomap 3.3), Dimka vychází ze skinu ULTRA.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 24 říj 2008 07:36

Mirku (amatér), nemohl by jsi sem prosím tě někam dát seznam všech těch verzí iGO8 s jejich čísly a datumy, jak jsi to měl na přednášce, že by to pak moderátoři hodili do prvního příspěvku tohoto vlákna, nebo jako samostatné zamčené vlákno v tomto tématu, kde by se to mohlo průběžně aktualizovat (podobně, jak to udělal jasper s radary nebo vovi se sys.txt)?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod patax v 24 říj 2008 07:49

Ona byla někde nějaká přednáška na téma iGO 8? Sakra jak to, že to nevím. To bych se rád zůčastnil.
HTC touch HD, iGO8 8.3.2.64873, CorePlayer diamond 1.2.5, MemMaid 2.3, Resco explorer 2008 v7.3, AirScaner AV, Opera 9.5, Leon Cupra s bluetouch
patax

Příspěvekod SvoDa v 24 říj 2008 07:50

Tys nezaregistroval, že byl před 14 dny 2 a 1/2 denní sraz uživatelů iGO8 v Kosticích :o :?:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod patax v 24 říj 2008 07:53

joj, to mě nějak uniklo. To mě tedy mrzí. Kde to bylo annoncováno?
HTC touch HD, iGO8 8.3.2.64873, CorePlayer diamond 1.2.5, MemMaid 2.3, Resco explorer 2008 v7.3, AirScaner AV, Opera 9.5, Leon Cupra s bluetouch
patax

Příspěvekod Ivo K v 24 říj 2008 08:22

@patax - má to svoje vlákno. To se snad nedá ani přehlídnout! "Sraz přátel navigačního programu iGO8 na Jižní Moravě "
Pokračuj zde: viewforum.php?f=34. Základní info už tam není(protože není aktuální), pouze diskuze.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod vovi v 24 říj 2008 22:45

Kýžená i zatracovaná verze 8.3.1 už je na světě - dokonce ve dvou mutacích 8.3.1.57021 Sep25 a 8.3.1.54384 Sep3.
Jsou i komplet EU mapy série 2008.07, bohužel nekompatibilní s řadovými verzemi 8.0.0...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod patax v 25 říj 2008 07:25

hodil jsem to do googlu, ale nic to nenašlo. Kde jsi to viděl?
patax

PředchozíDalší

Zpět na iGO8 verze, patche, update