Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod fmilan v 14 pro 2010 18:03

@ amatér: tak to jsi tomu mému celému příspěvku dal :lol: :lol:
...ale ten jeho už vidím

A to u Jarouše není vidět na 50m :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 14 pro 2010 18:09

Sněží stále a mrzne (-5°C) Obrázek

Dvě a půl hodiny jsme ve dvou házeli cestu pro Octavii v podstatě bez přestávky (dvě cigára).Před chvíli jsem vezl ženu ke kamarádce, takže vím, že i silnice jsou v katastrofálním stavu.A to má tady padat jistě celou noc :!: :!: Fotky co jsem sem dával ráno už dávno neplatí, od té doby napadlo už dalších 30 čísel sněhu.
Pokud se někdo chystáte na Liberecko a není to opravdu životně nutné, zůstaňte doma :!: :!: :!:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 14 pro 2010 18:34

No vzhledem k tomu, že jsi ráno psal 50 cm nového, na fotkách bylo tak max. 10-11 cm, těch nových 30 znamená dalších 6 cm, já to ve čtvrtek klidně lajznu, těch necelých 20 cm zvládnu. :lol: Alespoň se trochu ohřeju, tady máme -8.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 pro 2010 19:22

Jardo, ty jak máš na dohled nějakej živel, tak jsi konečně ve svém živlu :!: :lol: :oops:
Asi ti fakt budem muset říkat "Kalamity J." (čti kalamity džej) :lol:
ještěže nejsou v zimě komáři :!:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 14 pro 2010 20:01

Nejsou, páč neumějí kličkovat mezi vločkami, nebo se před Jaroušem raději schovají, aby nevyfasovali lopatu nebo hrablo.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 14 pro 2010 20:33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mirku, dnes boduješ!!! ;) :D
Už dlouho jsem se tak nezasmál. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod jajo v 14 pro 2010 20:46

Pridávam sa k Ivoškovi :)
(1)MIO C 520 FT+ , TMC
(2)MIO C 520 FT+ , TMC
(3)HTC TyTN II Kaiser
jajo
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jarouš v 14 pro 2010 23:19

U nás je v tomto okamžiku tak metr sněhu a stále velmi hustě padá.Já bych si s toho Mirku nedělal takovou srandu, protože to sranda není a z největší pravděpodobností (ale ve městě jsem nebyl) na tvých oblíbených parkovištích nezaparkuješ.Já když jsem byl okolo deváté venku se psem, tak Technické služby naváželi sníh na parkoviště,protože ho už nemají kam dávat.Musíš si kamaráde uvědomit,že minulý týden tady byla obleva ( v pátek nebo v sobotu tady dokonce pršelo),takže s padesáti čísel zmrzlého sněhu zbylo dvacet.Já jsem dnes odhazováním sněhu strávil 5 hodin čistého času ( a nemusíš mi to věřit ) a v těchto chvílích to u mé garáže vypadá tak, jako bych hrablo ani nevytáhl.Ale jo,jen přijeď,ale nezapomeň si sebou vzít plnou nádrž benzínu a nějakou teplou deku, kdyby jsi náhodou u nějaké bouračky musel několik hodin čekat,protože bouraček tady dnes byly desítky.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 15 pro 2010 04:44

A stále sněží :!: :!: Měl jsi se Míro dívat na půlnoční zprávy na ČT 24 a tam by jsi slyšel,že Policie nedoporučuje řidičům jezdit do Libereckého kraje.Já byl před hodinou se psem a ani ten už nechce být venku, hned mazal domů, přestože má jako každý pes, sníh rád.Zatím není ani náznak protažení silnic a mám obavu,jestli Hanu nějakým způsobem dostanu do práce, protože to vypadá, že nevyjedu ani Kangem s parkoviště. Jestli to půjde,tak vám dopoledne udělám fotku, aby jste viděli, že to tady je opravdu špatné, ale nevím, protože když hodně padá, tak se vločky při blesku zatřpytí a fotka má potom na sobě bílé body.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 15 pro 2010 06:44

Hele Jardo, nepřeháníš to s četností psa venčení ? Čeká tě daleko větší větší problém, než občasné sněžení, jelikož starého psa novým kouskům nenaučíš a jak si na to noční venčení zvykne, nedá pokoj a bude chtít v noci několikrát, jelikož je vychrápanej přes den a zatím to vypadá, že pes si pořídil Jardu a nikoliv Jarda psa ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)