Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Problém s instalací POI

Re: Problém s instalací POI

Příspěvekod tonda65 v 20 říj 2008 09:13

Udělal jsem to podle Tvé rady:stáhnul vložil své rozlišení320*240 vložil novou ikonu a napsal cestu, potom jsem to nakopíroval do Mobilenavigátor mezi složky jak píšeš a nis se nezobrazilo.
To samé jsem potom udělal podle toho jak jsem to dával včera Data.zip-ui_igo8-common.....a je vidět.
Jen nevím podle Tvé dnešní rady, jestli složka iu_igo8 má být zabalená či rozbalená ,tam jsem možná udělal chybu(já ji rozbalil)
Díky za rady.
tonda65

Příspěvekod amatér v 20 říj 2008 09:22

Musí být rozbalená, aby se změny projevily musíš do složky save, tam jsou soubory IMGR.PRL, ROPOI.PRL, poi_visiblities.txt - ty smaž.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod tonda65 v 20 říj 2008 17:34

Tak tohle mi nejde.Rozbalil jsem tvůj sobor ,zapsal nějaké ikony ,potom to rozbalené nakopíruji na kartu,smažu soubory v save a po spuštění se nic nezobrazí.Zkusim to dávat k těm ostatním ikonám do složky common.Díky
tonda65

Příspěvekod tonda65 v 21 říj 2008 18:59

Dával do navigace další ikonky a po restartu mi nechce naskočit navigace ,vždy to spadne jako když dám restart . Nevíte prosím kde je chyba a co s tím?
tonda65

Příspěvekod amatér v 21 říj 2008 20:06

Kolik máš nastavených skupin POI k zobrazování, o něčem podobném psal SvoDa zde http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=11&t=3&p=6095#p6047, také mě zaráží to vkládání ikon do data.zip, normálně je to v branding.zip, nebo to co jsem psal, ale tobě to nefungovalo.

Edit:
Ještě se podívej sem, možná je to lepší řešení, než vkládat ikonku po ikonce.
http://www.i-go8.com/search/label/POI%20ICONS
amatér
Moderátor

Příspěvekod tonda65 v 21 říj 2008 20:35

Zatím všechno zkouším takže jich mám asi 7 aktivních.No a k tomu Data.zip,já totiž ty složky jak tady na foru popisují kam vložit ikony mám v Data.zip,ale doteď to fungovalo.Zatim díky.Snažím se postupně zase ikony odebírat jestli se to někde chytne.
tonda65

Příspěvekod venda v 02 lis 2008 22:44

Tak jsem přešel z igo8.0, na igo8.3. Přetáhnul jsem si vytvořené poi ( klm ). Navigace je najde, ale nejsou vidět. Přitom je mám navolený.
HTC Wilfire S, , iGO v9.6.7 v SDHC8GB.
venda

Příspěvekod amatér v 02 lis 2008 22:51

Vidět jsou, problém je v tom, že pouze s defaul ikonou, holt je v tom někde zakopaný pes a .kml sopubory pro 8.0.0.xxxxx nejsou to paravé ořechová pro 8.3.1.xxxxx
amatér
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 03 lis 2008 08:14

To Venda Někde jsem četl,že mají trochu jiný formát(více informací) a musí se tam něco málo doplnit.Pak by neměl být problém.Ale nezkoušel jsem.Konkrétně starý soubor user POI.Skus si otevřít starý(tvůj) a teď nový v nové verzi a porovnej.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 03 lis 2008 10:08

Ta úprava se týká vlatních POI, ne POIv .kml ;)
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Body zájmu POI pro iGO