Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Radary pro PRIMO

Zde řešíme problematiku pouze programu iGO PRIMO - skiny, konfigurační soubory, schemata...
Pravidla fóra
1. Nikdy nepoužívejte citaci pro předchozí příspěvek.
2. Než položíte otázku, tak se podívejte zda již nebyla v minulosti zodpovězena (používejte funkci HLEDAT).
3. Odkazy směřující mimo toto fórum, vkládejte do "CODE"
4. Nezveřejňujte zde odkazy na nelegální software a mapy.

Re: Radary pro PRIMO

Příspěvekod josef.r v 12 srp 2010 14:55

Jinak kategie "Hranice města" v Primu opravdu je, nicméně neexistuje pro ní databáze a ani si to nedokážu představit, kdo by jí dělal, už jenom kolik je z každé vesnice výjezdů a vjezdů a co teprve u měst...
Naposledy upravil josef.r dne 12 srp 2010 15:08, celkově upraveno 1
josef.r

Příspěvekod josef.r v 12 srp 2010 15:00

@ Jasper

pro převod jsem použil tento prográmek, doplnil do něj ty nová čísla a bylo to :) Lámal jsem si s tím hlavu teda od včerejška, ale nakonec snad úspěch
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil josef.r dne 12 srp 2010 15:11, celkově upraveno 1
josef.r

Příspěvekod josef.r v 12 srp 2010 15:03

Danny_S píše:Takže, jestli jsem to dobře pochopil, tak Primo umí dobře a hlavně pracovat s txt a ne už s spud?
Platí to pro obě verze nebo pro Primo 1.1 a 1.0 si poradí s oběma formáty?

Ted už v tom začínám mít docela guláš a madarský ... :-( ... :-D

Je to uplný segedín :) 1.0 uměla ještě spud, ale 1.1 už si s nim neporadí...
josef.r

Příspěvekod Jasper v 12 srp 2010 15:08

:?: Kam jsi dal ty nový čísla. Ten převodník se ničím neliší od toho který mám já :?: A já si tím taky lámu hlavu ale nepřišel jsem na to :?

A jen pro ilustraci. ;) Včera jsem zkusil txt radary v Praze :? Absolutně nepoužitelné. Jednak navigace řeve téměř bez přestání a za druhé takový usekový radar za tunelem Mrázovka směrem k Barandovskému mostu je fakt pecka :twisted: Ten úsekáč je tam v obou směrech a protože Primo z toho txt nevezme směry a úhly tak to naskočí a hned se ukončí. Na konci úseku to udělá to samé. Ty radary jsou totiž zadány pro každý směr zvlášť takže jsou tam vlastně čtyři. Takže měřený úsek projíždte bez indikace. To že opačným směrem to už od Spořilova bere úsekáče které měří proti vám už je jenom "třešnička na dortu". :evil: Chápu že v obci kde je pár radarů to asi takový problém není ale v Praze je to děs.
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor

Příspěvekod josef.r v 12 srp 2010 15:12

Promiň updatnul jsem tam teď do toho původního příspěvnu jinou verzi toho převodníku, tohle byla špatná, teď je tam ta správná. To víš, zkoušel jsem to celý večer a den teď, tak jich tady mám víc :)

EDIT

Jinak nová čísla jsou:
198=6
199=
200=8
201=9
202=
203=
204=
205=
206=14

Ještě jsem to nezkoušel v provozu, to zkusim až teď z práce
Naposledy upravil josef.r dne 12 srp 2010 18:00, celkově upraveno 1
josef.r

Příspěvekod Jasper v 12 srp 2010 15:25

Dost dobrá práce. ;) A já jsem debil :oops: Ty zápisy jsem měl stejně jenže místo toho celkového souboru jsem to zkoušel spud souboru přejezdů pro igo8 a děsně se divil proč mi to nic nepřevede. :evil: Akorát že po převodu tam chybí 475 záznamů nebezpečných míst. :( Takže nám ještě chybí jeden kód. ;) Tak to by byl první krok a teď by to ještě chtělo naučit Primo aby baštilo spud databázi. Dokud to nejde tak u mě nemá šanci. :lol:
Jasper
Administrátor

Příspěvekod josef.r v 12 srp 2010 15:34

speedcam.txt v příloze i s chybějícíma 475 nebezpečnými místy
Naposledy upravil josef.r dne 12 srp 2010 18:02, celkově upraveno 1
josef.r

Příspěvekod josef.r v 12 srp 2010 17:21

Takže chybička se vloudila a ještě to budu muset předělat, teď jsem to otestoval po Praze na cestě z práce a Policejní kontrola (hasiči) se hlásí jako Místo s poplatněným vjezdem a Chodci se hlásí jako Konec města, tak mám špatně ty čísla u převodů, ještě si s tím teda pohraju

EDIT Opravená verze, minulé tady odstraněny v předchozích příspěvcích
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
josef.r

Příspěvekod Jasper v 16 srp 2010 07:38

Tak jsem zjistil že Primo 1.1 nejen že neumí se stávajícím spud pracovat ale navíc ho vyčistí. Včera jsem v rámci testování nahrál do HTC předělávaný data 480x320 pro Primo 1.1s polus s ostaními soubory. V contetn vše zůstalo včetně radarů. Dnes jsem vrátil předchozí verzi Prima a radary nevidím a není se čemu divit když soubor má velikost 0kb.
Jasper
Administrátor

Příspěvekod Danny_S v 16 srp 2010 07:47

Jasper> Když vytvoříš nový radar v P11, tak v jakém formátu to vytvoří?
TXT nebo SPUD?
Ted mě tak napadlo, jestli není P11 natolik sofistikované, že používá vlastní formát radarů a TXT bere jen jako základ.

Ríká někomu z vás formát SPDB (speedcam.spdb) a nakolik je kompatibilní se SPUD?
Danny_S

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO pro Windows Mobile a CE