Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod kukulin123 v 08 črc 2010 08:54

Diky diky to prubnu udelat, jen jeste musi byt specielni nabijecka do site na 220V nebo mohu pouzit nejakou podobnou na mobilni telefon, nokia atd. Mam totiz v aute zapalovac a ten je v provozu jen kdyz mam nastartovane auto. Tak mam trochu problem s dobijenim. Diky za rady
kukulin123

Příspěvekod hladik2 v 08 črc 2010 17:14

kup si adaptér do sítě a nabíjej autokabelem
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod rsvejk v 10 črc 2010 16:48

hladik2 píše:O pár příspěvků výše se to řeší,zřejmě zatím neůspěšně.Zkus obnovu z CD.

ano zatim bez uspechu .. uz jsem Navi i rozdelal,abych nasel na flash pameti pin9 pro reset jak radi nekde na forech,ale ani to nepomohlo .. takze asi pujde do kose ...
rsvejk

Příspěvekod hladik2 v 10 črc 2010 19:56

co odpojit baterii????
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod rsvejk v 11 črc 2010 16:13

hladik2 píše:co odpojit baterii????

to jsem zkousel jako prvni ..nic ..
rsvejk

Příspěvekod hladik2 v 11 črc 2010 18:07

zkus potýrat jiný FW
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod rsvejk v 14 črc 2010 06:59

zkousel jsem ji ze stranek podpory asi 6 prvnich a porad stejne .. holt je tam asi nejake "kurvitko" :)
rsvejk

Příspěvekod hladik2 v 14 črc 2010 08:25

Tak to je jak moje čína.Taky bude muset do koše.Škoda že Blaupunkt zrušil servis,ikdyž zde by se asi nevyplatil. :(
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Humulus v 19 črc 2010 14:29

Dobrý den. Chtěl bych se optat zda je na tomto fóru někdo, komu se podařilo zprovoznit příjem TMC zpráv na Travelpilot Lucca 3.5b pod IGO8? Prošel jsem toho na Internetu hodně, vyzkoušel ještě více a nic. Nechal jsem to 2 měsíce u ledu a teď jsem se k tomu zase vrátil. Jedno je jisté, v registru je uveden port COM8 a měl by to být virtuální port. RDS příjem je funkční, to jsme zkoušel skrze interní testovací utilitu. Ale IGO stále nic nepřijímá a nic nevidí... Přímé zápisy do SYS.txt už vyzkoušeny ve všech možných variantách, nic. Přitom originál nav. soft. TMC přijímá..

ZAjímá mne jen zda je tu někdo, kdo viděl TMC na Travelpilot Lucca 3.5b funkční. Přijde mi, že kdyby to šlo, atk uvidím aspoň na nějakém fóru jásajícího smailíka,ale většinou to vlákno končí do ztracena... Zde jsem se ptal před pár měsíci a od té doby se na tento druh navigačního přístroje nezeptal. Mělo by jít o virtuální port, ale udělátka pod Win CE hlásí, že není možné tento port aktivovat. Přijde mi, že na něm něco sedí už od startu navigace... přitom jsem vyhodil z registru všechny programy týkající se původního menu a startuji do exploreru.exe s tím, že pak skrze adresářovou strukturu volím IGO8..

Tak pokud je tu někdo kdo to rozchodil, budu vděčný za jeho postřehy.
Děkuji.
Humulus

Příspěvekod hladik2 v 19 črc 2010 22:43

Bohužel u nás také veškeré tápání nedospělo k zdárnému konci,pouze se podařilo,že TMC ladilo ale stejně nic nechytilo.Takže nepotěšující zpráva,bohužel. :cry:
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy