Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Zde řešíme všechny modely navigací BLAUPUNKT- např. Lucca MP3/Lucca 3.5/TravelPilot...

Re: IGO8 na Blaupunkt Lucca Mp3

Příspěvekod rsvejk v 04 črc 2010 18:26

ano ten soubor co jsi napsal jsem zkousel, jak tam pisi vse probehne,ale nepomuze to ...

jake soubory jsou v navigaci nevim ... po pripojeni k USB mi napise "zarizeni nebylo rozpoznano " takze co ted ?
Je nejaka sance ji jeste ozivit ?
rsvejk

Příspěvekod hladik2 v 04 črc 2010 19:26

zkus se dostat do servisního menu,tzn,až bude startovat klikni na horní levý,pak horní pravý a dolní pravý roh,mělo by po chvíly naskočit serv.menu a tam vyber SHELL,tím se dostaneš do windows/explorer.Zde tedy budeš hledat my flash disk/system,pak mapdata ve kterých musí být mapa(např.EasternEurope.map)a také adresář Lucca.
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod rsvejk v 04 črc 2010 19:57

tak bohuzel nejde se dostat ani do servisniho menu.
Podle to ani jit nemuze,protoze ty Win CE tam nenabehnou .. pokud by nabehli tak by se nahlasila i na PC.
Mas prosim jeste nejaky napad ?
ten upgrade ROm jsem uz delal aspon 10 porad stejne .. na konci upgradu se sice na zlomek vteriny cosi objevi,ale pak tam naskoci opet jenom uvodni modra obrazovka a nic dal ... a hlavne je ten upgrade hrozne rychle hotovy .. uz jsem ten soubor ze stranek Blaupunktu stahnul nekolikrat (abych vyloucil chybu v nem) a stejne nic ..
rsvejk

Příspěvekod hladik2 v 04 črc 2010 20:46

To servisní menu je něco jako bios,a ten nabíhá před windows.To firmware stahuješ stále to samé nebo jsi zkusil jiné???
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod rsvejk v 04 črc 2010 21:03

porad stahuji to same,ale asi zkusim vsechny verze co tam jsou :) ted uz asi neni co pokazit.
Do servisniho menu se nedostanu ..
rsvejk

Příspěvekod hladik2 v 05 črc 2010 07:54

vyzkoušej jiné fw je jich tam dost ;) Servis u madarů je zrušen,nic jiného nezbývá,než se protýrat k úspěchu
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kukulin123 v 07 črc 2010 17:09

Zdravim lidi, potreboval bych helpnout, mam navigaci BLAUPUNKT LUCCA 3.3 EEU a mel jsem ji v batohu, nemyslim si ze bych s ni nekde prastil, ale po zapnuti se na navigaci rozsviti displej s napisem TRAVELPILOTLUCCA a dal se ji nechce, melo by naskocit varovne okno ktere bych mel odkliknout, ale to se nestane a navigace jako by nemela pristup k vnitrni pameti a nevedela co dal. Navigace nejde ani pripojit k PC, tak se chci zeptat jestli nekdo nevi co s tim. A nebo mi aspon poradit jak navi rozebrat, odsrouboval jsem 4 sroubky v rozich navi, ale kryt drzi jak prilepeny. Kdyby nekdo vedel napiste na medovina@seznam.cz diky moc
kukulin123

Příspěvekod hladik2 v 07 črc 2010 20:38

O pár příspěvků výše se to řeší,zřejmě zatím neůspěšně.Zkus obnovu z CD.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kukulin123 v 07 črc 2010 21:20

Obnovu z CD neprubnu protoze navi ani nepripojim k PC, pise to ze PC nerozpoznal HW nebo tak neco. Nevis nahodou kam na kartu umistit ten soubot s novym softwarem?
kukulin123

Příspěvekod hladik2 v 07 črc 2010 21:49

přímo do rootu karty
Výstřižek.PNG

Tak vypadá firmware na SD Kartě
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
REALME GT2 Neo
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na BLAUPUNKT LUCCA - specifické postupy