Ahojda všem, posílám pozdrav z Chorvatska. Asi mi to nikdo nebude věřit, ale musím se podělit.. po totální havarii svého Renaultu Megane Kde jsem zhruba přišel o 50 000,- Jsem se vydal na dovolenou do Chorvat.. Auto jsem měl zapůjčené z pov. ručení viníka... Bohužel jsem moc daleko nedojel a skončil v Rakousku a to posrážce se srnkou...Odhad škody 3000 až 4000 euro parádea noc jsem strávil na policejní stanici.. ráno jsem musel od Grazu odvést auto z pomuchlovanáým předekem zloět do Čech naštěsti do brna tam jsem z půjčovny dostal nové auto bohužel spoluúčast je tam deset tisíc. Při předávání vozidla nešlo nastartovat.. Další 2 hodiny ztráta času než se podařilo vozidlo natočit....Druhý den semi konečně podařilo dojet do vytoiužených Chorvat....Paráda najeto 2000 km.... Jo a v Brně od človíčka v půjčovně jsem byl ujištěn že vše špatné jsem si již vybral bohužel ne e.... Po příjezdu místo krásného počasí které předpovídali meteorologové bylo uplakané počasí.. Tak jsme se vydali na výlet....Samozřejmě autem... jel jsem předpisově až při zpáteční cestě v jedné chvíli jsem se rozhodl předjíždět... Co mě čekalo??? ehm pokutka ve výši 500 Kn. No když to počítám tak mě dovolená v Chorvatsku vyšla zhruba na 60 000 Kč.. nedivte se mi, že jsem momentálně zavřenej v hospě žužlám si tu Ožujsko a auto už asi nikdy v životě nechcu vidět... Měj te se a připíjím na Vás a na žal fňuk......Možná napíšu scénář a nechám tohle natočit já si opřipadám jak rodina Grisvoltova a nebo jak se to píše