Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Přípitek

Tady většinou popíjíme, zapíjíme a slavíme :lol:

Moderátor: deusexx

Re: Přípitek

Příspěvekod mahud v 24 čer 2010 21:23

5999 je taky hezké číslo. A já už nepřesvědčuju, ale pouze vysvětluju. 8-)

A Dane na tvoji repliku sedí tento vtip, co jsem do vtipů dával před časem:
"V USA konečně mají automobil jezdící na vodu, ale pouze z Mexického zálivu".
MIO C520FT R02+3+9911+1018... iGo8 8.3.2.93112
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mahud v 24 čer 2010 21:24

Viditelně jsem trefil díky Amatérovi dokonce tu šestitisícovku. Tak nazdraví Chardonay 2006 z Hustopeční nemá chybu. 8-)
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 24 čer 2010 21:26

Na zdraví Martine :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 24 čer 2010 21:34

Tak tady je pěkně vidět, k čemu je učitelům a politikům ta jejich "chytrost" - šestitisícovku trefil Mirek, Martin dal až 6001. A to Danovo upozornění mělo číslo 5999.

Ale nebojte se, já vám to vysvětlím: Jestliže je na jedné stránce vlákna 10 příspěvků, kolikátý bude poslední příspěvek na šestisté stránce? Správně - šestitisící!! ;)
A kontrolní otázka: když někdo založí vlákno a já do něj napíšu druhý příspěvek, jaké číslo bude v obsahu napsané jako "počet odpovědí"? Správně - jedna!! ;)
Zato dole na každé stránce je pěkně názorně napsáno, kolik že je v tom vlákně vlastně těch příspěvků. Je třeba číst.

Ale nebojte se, svým funkcím jste dostáli skvěle - učitel vysvětluje to, čemu nerozumí. Politik se nás zase snaží přesvědčit o tom, že pravdu má on a že tenhle bílej papír je ve skutečnosti červenej míček :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 25 čer 2010 05:54

SvoDa píše:Martine, nerad bych, aby to vyznělo morbidně nebo jako černý humor, ale myslím, že až nebude mít východní pobřeží USA nouzi o ropu, koruna bude s pravděpodobností blížící se jistotě, stabilnější měnou

Dane ty sleduješ třeba fotbal a já výhledy ekonomických odborníku a ti praví,že následující rok kurs dollaru oproti české koruně poroste.Vůbec nevidím důvod převádět jak dollary,tak třeba eura na českou korunu,i když musím konstatovat,že česká koruna je poměrně stabilní měna.Zkoušel jsi někdy mít devizový účet v české bance :?: Jak veliké poplatky se platí :?: A to za devizový účet zaplatíš,ještě relativně málo(podle objemu převáděných peněz).Pokud si s Ameriky necháš poslat peníze soukromým šekem,čekáš podle banky na výplatu od jednoho do tří měsíců (jeden KB,tři měsíce ČSOB a zaplatíš neuvěřitelná procenta a s celkovém částky za směnu),pokud v Americe složíš peníze v bance a vezmeš si bankovní šek,měl by jsi dostat zaplaceny peníze hned(opět vysoké poplatky za směnu),ale problém je v tom,že ne všechny americké banky mají v Čechách důvěru a tedy se může stát,že budeš čekat na výplatu stejně dlouho jako v případě soukromého šeku.Ale to je opravdu specialita České republiky,protože v Německu trvá ověření šeku několik málo dní (všechny soukromé šeky jsou fyzicky posílány do banky v USA pro prověření,jestli je šek pravý a jestli na kontě je dost peněz na výplatu).Takže jak vidíš,nevidím důvod cokoliv podnikat v České republice.
Takže je nejlepší mít zlatou kartu Bank of Amerika :!: :lol: :lol: :lol:
Tak několik minut ekonomie bankovnictví je za námi a hurá do dalších příspěvků.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 25 čer 2010 06:19

Tak nakonec vysvětluje ajták a rentiér a to se tu báli téhož od pedagoga a politika :lol: :lol: :lol: :lol:

Co se týče čísla 6000, je úplně jedno, jestli 6000 příspěvků nebo 6000 odpovědí, hlavně, že je to kulaté jako ten červený míček :lol: :lol:
Takže Mirku gratuluji k 6000. příspěvku a tobě Martine gratuluji ještě jednou k 6000. odpovědi :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mahud v 25 čer 2010 10:12

Nejdůležitější je, že jsme těch kulatých barevných míčků napsali již tolik. Kdyby to byly modré a šišaté hranolky, tak bych tedy zásadně, ale zásadně, nesouhlasil. A Vovi, že červený kolatý míček je papír, to ví každé malé dítě. Co je modrý šišatý hranolek ti snad vysvětlovat nemusím. :lol: A že mám příspěvek 6001 s přesvědčením, že mám 5999 jasně svědčí o tom, že mám příspěvěk 6000. :lol:
mahud
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod vovi v 25 čer 2010 10:31

No tak, já myslím, že to co nám tu řekl Mahud, že to je pádným důvodem k zamyšlení. Já si myslím, že bychom si to měli odhlasovat. Tak kdo je pro, děvčata? :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jasper v 25 čer 2010 12:47

Volové co tady blbnete. :lol: :lol: Kdo se tím má potom pročítat. :lol: Jednak mi to trvalo než jsem tu vaší filozofickou debatu přečet, druhak než jsem to pochopil a treťjak je sovětský brankář což ví každý mimo Jarouše protože ten se o sport nezajímá. :lol: :lol:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Jasper
Administrátor

Příspěvekod vovi v 25 čer 2010 13:11

Co ty víš - třeba Treťjak na starý kolena hraje s chudými gaučink ;)
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Vítejte přátelé ;-)