Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod Leoš v 01 čer 2010 06:33

Pokud tam nemáš třeba IGO,nebo nějaký jiný zásah,tak ti to snad rozchodí, ale jinač tam mají pěkný bordel. Měli tam tu moji, po 30 dnech (pracovních)na dotaz, co jako s ni je mi odmejlovai, že byla odeslána majiteli. Uběhl týden, furt nic, další emajl ,či ji poslali pěšky nebo jak. Vzápětí telefon, že ji nějak omylem dali kdesi ,kde to je určené pro osobní odběr. Na druhý den mi ji přivezlo PPL, samozřejmě neopravené. Měl jsem tam IGO. Takže mě utvrdili v tom, že vše co se na netu o společnosti Dynavix píše je nepochybně pravda. Ještě, že si lze pomocí netu za pomoci ochotných uživatelů od problému pomoci. Pevné nervy s hen tym Dynavixem!!!
Leoš

Příspěvekod ladinek123 v 01 čer 2010 12:04

pro
slídil
ahoj přečti S.Z. ahoj
ladinek123

Příspěvekod migguell v 01 čer 2010 14:44

Hoj,
s tou ochotou bych presne souhlasil.. ja ji tam mel aspon dva mesice:-)
a to jen vymenit display, takova banalita, milionkrat na ni zapomeli a nez se na reklamacnim vzpomeli ji poslat z5, musel sem jim kazdy tyden pripominat, ze mi jeste nic nedoslo... maj v tom hroznej bordel. Jeden napise, ze uz to posilali a druhej, ze tam jeste je.
Jsem rad ze ji konecne po te dobe mam doma. A doufam ze ji tam uz v zivote nebudu muset posilat:-)
migguell

Příspěvekod ricz v 01 čer 2010 15:28

Ahoj všem, pokoušel jsem se aktualizovat své zařízení dynavix nano, ale bohužel mi při přenosu souborů spadlo PC a mám z navigace cihličku. Odmítá i tovární nastavení přes Dynavix Manager. Má někdo nějaký nápad? Moc by mi to pomohlo. Děkuji předem
Naposledy upravil ricz dne 01 čer 2010 19:11, celkově upraveno 1
ricz

Příspěvekod Slídil v 01 čer 2010 18:03

ricz:
si obnov do původního stavu navi přez toho Dynavix Managera.

pro ostatní:
omlouvám se všem, že neodpovídám na všechny soukromé zprávy, ale nejsem pouze na tomto foru a navíc těch zpráv je ohromné množství a není v mých silách na všechny reagovat. Možná přez víkend zkusím trochu zapracovat, ale přez týden to nestíhám.

Jinak jsem začal připravovat jednodušší prostředí:
Obrázek
Slídil

Příspěvekod ricz v 01 čer 2010 18:26

Ahoj, problém je právě v tom, že to nejde. Ani pod volbou Tovární nastavení - napíše to: Chyba zařízení, kontaktujte technickou podporu. Tam Ti řeknou, ať jim tu krabici pošleš. :(

Konkrétně naběhne hlavní obrazovka i menu navigace, ale přes to se objeví:

FATAL ERROR
src\client\dynavix.cpp(583)
dynavix.cpp:708
state_flow.cpp:396
dbman.cpp:238
binary_features_file.cpp:176
binary_features_file.cpp:249
internal error

Do you want to EXIT now?

No a když tohle zavřeš, stroj restartuje.
ricz

Příspěvekod Slídil v 01 čer 2010 19:15

Možná blbá otázka, ale zkoušel jsi?
1) připojit vyplou (OFF) navi k PC
2) spustit DynaMan a přihlásit - vyzve tě jestli chceš připojit navi - dáš Připojit
3) program tě vyzve, ať připojíš navi, tak dáš tlačítko do polohy ON a potvrdíš připojení
- navi by se měla sama obnovit
Slídil

Příspěvekod LeClair v 01 čer 2010 19:17

Slídil: To je upravené jak jsem Ti poslal něco nového ?
LeClair

Příspěvekod ricz v 01 čer 2010 19:56

Popsaný postup nefunguje. Když DynaMan připojuje zařízení, to mezitím stihne nabootovat a opět zobrazí chybu. Navigace se sice připojí, ale výsledek je stejný - chyba zařízení. Potřeboval bych nějaký opravdu tovární reset všeho co je v rom.
ricz

Příspěvekod Aiglin v 01 čer 2010 20:44

ricz: Zkousel si pripojit zarizeni k DynaMan, aniz by si zavrel FATAL ERROR, ktery, jak popisujes, zpusobuje restart?
Aiglin

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy