chci se zeptat, zda nekdo resite nejakym zpusobem problem s nedostatkem pameti u iGO? Koupil jsem si Dejvida 4 a prendal si svoji dobre odzkousenou flasku z Dejvida 3. Pamet mi dosla po 15 minutach jizdy. Ve 130 km/h jsem delal z widli PowerOff abych vycistil na chvili pamet a vedel, kde dal z dalnice uhnout. Po urcite dobe mi to prestane vykreslovat mapu a pri prepoctu trasy to hodi windowsackou hlasku fatal memory error u 2D pohledu a ve 3D vypadne kultivovana hlaska o nedostatku pameti. Hejblakem ve Win jsem hejbal, ale tech vasich zjistenych 10MB, ve kterych se Dej3 s Dej4 asi lisi, je fatalni. Rozdil v tech navigacich je v absenci TMC modulu u Dej.3, mozna by ona alokace pameti mohla byt prave zde. V tuhle chvili se mi zda pro tyto ucely iGO na Dejvid 4 absolutne nepouzitelny

TMC jsem v Dej4 detekoval, dokonce mi doma pred cestou naladil zpravy, ale druhy den na dalnici ac ladil, tak zadny uzavirky nenaladil a to jsem se dostal do mist, v ktery RDS informovalo jak divy.To mam potvrzeny od kamarada. To, ze ladil jsem videl, stanice radii se mi ukazovaly, s antenou jsem taky sornoval. Budu velice zavazany, pokud nekdo na neco prijdete, Dej.3 uz nemam a stejne tak Mio. Nerad bych se vracel ke starym modelu jen pro to, ze soudruzi udelali nekde chybu...