Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
SvoDa píše:Složky backup je záloha nastavení, jak jsem již psal a její obsah je totožný se složkou SAVE. ty hodnoty ve žlutém rámečku 17,2 GB se nemusí týkat toho adresáře, ale tvého disku na PC - zkus pravým tlačítkem myši -> vlastnosti na příslušném adresáři a nejen na něj ukázat myš.
Proč neodfotíš to, co je ve složce iGO8, tzn. to, jak jsem psal, tzn. obsah toho adresáře, ve kterém se nachází soubor iGO8.exe nebo licence nebo content.
Nicméně to, co máš ve složce backup/traks jsou nesmysly, které tam nemají co dělat. Zkus provézt scan karty (bez oprav chyb) jen jestli nenajde nějaké chyby
SvoDa píše:Mimochodem asi 3x jsem tě žádal, aby jsi odfotil obsah toho adresáře, ve kterém se nachází soubor iGO8.exe nebo licence nebo content.
SvoDa píše:..., nebo se spokojit s tím, že ti karta funguje v navigaci a nechat to tak
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků