Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dynavix NANO

Zde řešíme všechny modely navigací DYNAVIX - např. NANO/ATTO/DELTA/CUBE/THETA/Mountfield...

Re: Dynavix NANO

Příspěvekod Bobban v 12 úno 2010 14:11

Zdar, tak čeština je tam, super.[code][/code]
Bobban

Příspěvekod ne2dd v 12 úno 2010 17:55

Mám jiný problém. Dokoupil jsem u BEDI 4GB kartu s mapami. To funguje. Ale na kartě nezbývá skoro žádné místo (třeba na muziku, obrázky, atd.) Tak jsem si koupil čistou 8GB, a překopíroval vše z té origo. Navigace chce po mně klíč k mapám, který je údajně na krabici. Nic jsem nenašel. Vyřešil toto někdo ?
ne2dd

Příspěvekod SvoDa v 12 úno 2010 18:00

Navigační program iGO8 a mapové soubory jsou licenčně vázány na unikátní výrobní číslo originální paměťové karty (SD). Z jiné, než originální, SD karty tedy navigační program spustit nelze (jedná se o běžnou „proti-pirátskou“ ochranu).
viewtopic.php?p=39803#p39803
viewtopic.php?p=32122#p32122
viewtopic.php?p=37587#p37587
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod indias v 12 úno 2010 21:41

Zdravím pánové.
Dostal jsem též navigaci z Mountfieldu.
Tak jsem nenašel ten APShell.ini a Shell mi nejde otevřít. Tak jsem si zkopíroval ten text toho vašeho APShell.ini a nakopíroval do Složky Windows. Stejně se mi tam po restartování neukážou žádný nový ikonky.
Nebo mi poradte kde je uložený a co dělám špatně. Děkuji
indias

Příspěvekod ne2dd v 12 úno 2010 22:48

Už to bylo popsané. APShell.ini si zkopíruj do PC, tam edituj a pak nakopíruj zpět. Ne do Windows ale do SHELL, tam odkud sis jej zkopíroval. Natvrdo vypni OFF a po chvilce zapni. Chodí to.

Nejenom na tomto fóru je zakázáno citovat předchozí příspěvky :!: :!: Píšu to stále dokola :!: :!: To nečtete při přihlašování pravidla fóra ? Jarouš
Naposledy upravil ne2dd dne 14 úno 2010 08:19, celkově upraveno 1
ne2dd

Příspěvekod ne2dd v 13 úno 2010 15:21

Tak jsem zvuk z NANO od Bédi nakonec pořešil v autě pomocí sluchátkového výstupu do vstupu AUX u autorádia. Nevýhodou je jen nutnost připojování Jacku 2.5mm. Výhodou je, že Bluetooth od Handsfree sady je spojen jen s mobilem a mobil dál ještě opět přes bluetooth s ext. GPS modulem. Při telefonování se autorádio automaticky ztiší (i zvuky vedené do AUX). Přehrávač z NANO je veden přes autorádio do pořádných repro a zvuk je velice dobrý. Přes Bluetooth by mi to šlo jen do repráčku Handsfree sady - nekvalitní. FM výstup je též vlastně problematický, protože frekvence pro komunikaci s autorádiem volná v jedné oblasti, může být o pár kilometrů dál obsazená. Zkrátka drát je drát. Při pohledu na neosazenou část tišťáku v NANO, kde je velmi obtížné zjistit hodnoty součástek a to nejen aktivních i jejich problematické eventuelní doosazení (velmi malé rozteče na amatérské pájení), bych se raději zaměřil na hledání třeba přehlednějšího audio i videopřehrávače, eventuelně jiných šikovných aplikací. Škoda, že nelze spustit navigaci a zároveň i přehrávač MP3. Zkoušel někdo spustit mapu překopírovanou z paměťové karty do vnitřní paměti ?
ne2dd

Příspěvekod ne2dd v 13 úno 2010 18:52

Tak to tlačítko pro citaci je zbytečné a zruš jej...
ne2dd

Příspěvekod Jarouš v 13 úno 2010 19:33

Tlačítko "Citace" se používá tam,kde chci reagovat na příspěvky třeba o 10 stran zpět,protože jsem byl třeba někde mimo a nestihl jsem reagovat včas!!Zatímco citace předchozích příspěvků je zbytečná,protože se odpovídá na předchozí příspěvek a pokud tam na něco odpovím,tak nikdo nepředpokládá,že odpovídám na str.20 na příspěvek ze str.3.Na většině fór je citace předchozího příspěvku zakázána a to z prostého důvodu,znepřehledňuje se tím fórum a je pak daleko složitější vyhledat to co mě zajímá,protože se musím prokousávat samými citacemi.Takže citace má svoji svoji funkci,ale ne takovou,pro kterou ji používáš já prostě začnu být opravdu přísný a bezprostřední citace budu mazat s doprovodným textem.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod deusexx v 13 úno 2010 20:26

Dá se reagovat hned,bez citace nebo písnu To...třeba Bohumil Stéskal a ten dotyčný ví, na co odpovídáš.A ostatní,pokud budou zainteresovaní si to přečtou.Těma citacema se max zabírá místo tady na foru.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Bobban v 14 úno 2010 08:49

Ahoj kluci. Vím, že citací se zabírá místo, ale nezabírá se místo i tím, že tady každej s VIP k tomu napíše svůj komentář? Co takhle SZ? Nebo mail? Teď už se v tom vlákně málokdo vyzná a každej, kdo si koupil něco u Bédi a tím pádem "naletěl" není expert přes počítače a třeba vůbec přes fóra. A když náhodou tohle rozklikne, tak bude zmatenej. Takže závěrem. Navigace, ke které bylo toto vlákno zřízené, je osekaná verze, ve které chybí BT chip, FM chip a kdo ví co ještě, spousta programů je zakázána, ale to se dá napravit. IGO 8 do ní jde nainstalovat také. Komu postačí navigace, aby se dostal z bodu A do bodu B podle nejnovějších map a třeba mu k tomu notoval Pavel Liška, bude myslím spokojen. Kdo potřebuje něco více, ať raději nekupuje, nebo rychle prodá. Toť vše.[code][/code]
Bobban

PředchozíDalší

Zpět na DYNAVIX - specifické postupy