Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod Zdenek C v 23 zář 2008 07:04

Potvrzuji, ze uprava TomášeF ve skinu ++ chodi. Po doplnění ta část v navigatemap.ui vypadá takto

nVehicle.onchange "sc_nVehicle_change"
run sc_RefreshRouteInfo
run sc_change_vehicle_icon

Doufam, ze se TomášF nebude zlobit, že jsem to sem strčil ja, když ses obracel na něj.
Zdenek C

Příspěvekod TomášF v 23 zář 2008 07:48

To je bez problémů. Připojuji pro případné zájemce celý upravený navigatemap.ui ze skinu Dimka33a_080922_SvoDa, patří do ui_igo8\common\ui. Je to nezávislé na rozlišení protože se to na nic neodkazuje ani nic nevypisuje takže je možno takto doplnit i navigatemap.ui v jiných skinech.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tomáš
Mio C710+, odemčené, služební OziExplorer
TomášF

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2008 08:43

No jo, ale do dimkovy mám nahrát tento nový soubor navigatemap.ui a mám nechat již předělané route.ui a navigatemap_480_272.ui od Zdeňka, nebo toto má fungovat bez Zdeňových úprav :?: :?: :?:

Pokud jsem to dobře pochopil, Zdeňkovi úpravy route.ui a navigatemap_480_272.ui řeší korektní zobrazení a ta tvá úprava navigatemap.ui řeší nenutnost refresh a přímou indikaci, takže by tam mělo být oboje (otroje).
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Zdenek C v 23 zář 2008 09:03

Nahral bych upraveny navigatemap, ten zpusobi, ze se zmeny v route a navigatemap_... (konkretne zobrazeni typu metody vypoctu trasy) projevi pri zadane trase i po opetovnem zapnuti navigace a neni nutne prokliknout na route info. Aspon tak mi to funguje v ++ a v dimkovi asi neni duvod cekat jine chovani.
Zdenek C

Příspěvekod TomášF v 23 zář 2008 09:08

Jak píše Zdenek C, asi by to neměl být problém, pokud se v navigatemap.ui v common nedělali žádné jiné úpravy. Pokud nemáš jistotu, pak si do navigatemap.ui ve tvém skinu jen přidej tu jednu řádku, žádná další úprava by neměla být nutná.
Tomáš
TomášF

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2008 11:48

OK, vyzkoušeno, funguje skvěle. Žádné další upravy jsem tam "předtím" nedělal, takle to funguje
Kdo nechce čekat na to, až to tomasII vyvěsí na svém webu (už jsem mu to poslal), opravdu stačí "vyměnit soubor navigatemap.ui ve složce ui_igo8\common\ui za ten, který tu visí, nebo na příslušné místo v tomto souboru doplnit řádek run sc_RefreshRouteInfo , aby to tam na tom příslušném místě vypadalo takhle (černě stávající řádky, červeně nový řádek):

SETFLYOVERLAYER ui_FlyOver btnNMB_Stop
vOverviewMode.ONCHANGE "sc_OverviewModeChanged"
run sc_RefreshRouteInfo
nVehicle.onchange "sc_nVehicle_change"
run sc_change_vehicle_icon

Díky Tomáši.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod TomášF v 23 zář 2008 12:37

OK, není zač...

Ještě mne štve, že se mi zatím nepodařilo docílit toho, aby se v navigačním panelu zobrazovala nadmořská výška na metry a ne na desítky metrů.
Obrázek

Do panelu Informace o trase (viz. obr.) jsem tu nezaokrouhlenou výšku dostal, ale v navigačním panelu se mi stále (kromě té mojí nezaokrouhlené) zabrazuje i ta zaokrouhlená. Už jsem prolezl všechno možné včetně data.zip, ale zatím jsem to nenašel... Takže zatím používám tu tvoji nezaokrouhlenou výšku zobrazovanou nad mapou.

A ještě mám jeden problém: upravoval jsem si vlastní barevné schéma, ale nějak mi iGO nerespektuje barvu navigační šipky. Mám ve svém color.ini nastaveno carcolorint = 0,0,222,0 a carcolorext = 0,0,0,0 a přesto, že by to měla být zelená šipka s bílým okrajem se mi zobrazuje jako modrá s bílým okrajem. Netušíte kde se tomu dá domluvit?

Navíc se mi zdá, že u tomášII na webu je popis souborů barevných schémat pro iGO2006 - když se podívám do některých jiných barevných schémat iGO8 jsou tam položky, které u tomášII nejsou popsané..
Tomáš
TomášF

Příspěvekod vovi v 23 zář 2008 13:04

Jo, s tím barevným schématem máš pravdu, u Tomáše visí opravdu starý popis pro iGo2006. Zkus se zeptat Jaspera, ten už svoje schéma dělal. Třeba bude vědět ...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod TomášF v 23 zář 2008 13:13

Díky...
Tomáš
TomášF

Příspěvekod SvoDa v 23 zář 2008 13:37

Chlapci, nevím jestli jste si toho všimli, nebo jestli to dělá jen mně, ale po té vaší úpravě v souboru navigatemap.ui se objevuje v místě příští ulice nadpis Informace o trase
display_1.jpg
display1.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu