Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod cetko v 21 led 2010 09:32

Zkus chkdsk na filesystem té karty. Předpokládám, že si ve Windows ?
Navon 560 - 8.3.2.116645
cetko

Příspěvekod Petrgsx v 21 led 2010 10:10

Zkoušel jsem dát kartu do foťáku a zobrazilo se to samé jako přes GPS. dva adresáře a nic. Odpoledne vyzkouším přes čtečku a reset navigace. Uvidím. Fakt netuším kde je zakopaný pes. Karta je plná a nic nejde v PC přes Commandery vidět. ikdyž mám povolené zobrazování skrytých souborů.
Petrgsx

Příspěvekod cetko v 21 led 2010 12:28

Dej kontrolu filesystému chkdsk na tu kartu.
Kód: Vybrat vše
http://support.microsoft.com/kb/315265
Navon 560 - 8.3.2.116645
cetko

Příspěvekod Petrgsx v 21 led 2010 13:54

Díky za rady, ale bohužel CHKDSK ani reset nezabralo. Pořád nic. Navigaci mám zaplou propojenou s compem přes USB. Jsem v menu Sázení (setting) / USB / a mám zaplé MASS Storage. jedině tehdy mi commander najde alespon tu kartu. Pokud Navigaci přepnu na MS Activesync, tak mi commandery nenajdou nic. Jakoby žádná navigace nebyla ke compu připojená. JJ ztrácím naději ???? ??
Naposledy upravil Petrgsx dne 21 led 2010 15:50, celkově upraveno 1
Petrgsx

Příspěvekod Petrgsx v 21 led 2010 14:58

Takže chtěl jsem udělat zálohu toho mála, co se mi zobrazilo a hlásí mi to, že ze zdrojového souboru nebo disku nelze číst, HMMM co ted? vadná karta? Dá se to ještě nějak zachránit? čtečka taky nic nezobrazuje. Navigace má modrou obrazovku, nejde vypnout a pořád dokola hlásí "Update done" Reste nic nepomáhá. Pořád Update done. Poradíte někdo? Anebo to mám hodit do koše a tlouct do hlavy jak jsem prohloupil a vyhodil peníze na dealextreme.com
Petrgsx

Příspěvekod Petrgsx v 21 led 2010 16:23

Avast mi hlásí červa pro soubor ditu.exe, který je mimochodem uložený na kartě. Je to vir? nebo nějaký spouštěcí soubor pro GPSku?
Petrgsx

Příspěvekod autousek v 21 led 2010 17:50

zdravím, četl jsem si Vaše různé návody atd.. Můžete mi prosím pomoct? Jedná se mi o navigaci bez značky, GPS je z číny týden jsem ji měl doma a teď, když jsem chtěl naplánovat trasu se vypla a při zapnutí se zobrazilo Update done v černé obrazovce, při vyndání SD karty jsem resetoval a zobrazila se obrazovka modrá (hlédání karty: NO SD/MMC card inserted...Po vložení karty se načte a stále píše Update done.. Při restartu to samé a problém je v tom, že to nelze vůbec vypnout-snad až se vyšťaví baterka.. četl jsem tu postup a návody ale zřejmě jsem na tuto technologii lama.. Můžete mi prosím někdo z vás poslat podrobný manuál s postupem a atd.. jak to dát dohromady? Děkuji všem moc, alespoň za přečtení.. zkuste to kdyžtak poslat i na můj mail: utousek@centrum.cz
autousek

Příspěvekod combat v 21 led 2010 20:24

asi je rozumné súbor súbor Ditu.exe vymazať viz: http:
//www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.23569~threadid.497221

tí ktorí to nestihli a krabička im "chcípla", musia asi preinštalovať FW,...
link na FW z prvej strany je mŕtvy, funkčný je tu:
 http://www.mediafire.com/?dnzoxztthun

Během 10 minut jsou to další odkazy,které jsem v souladu z pravidly tohoto fóra dával do do kódu.Je až neuvěřitelné,že uživatelé nedokáží dodržovat základní pravidla :!: :!:
combat

Příspěvekod autousek v 21 led 2010 21:05

díky za radu, ale při vložení na SD a rozbalení tam, se to naštěstí posunulo o krok dál a to na kalibraci - stále se to v nějakých intervalech zkalibruje a po kalibraci to hodí zpět do črného pozadí bez odezvy.. co dál s tím? Děkuji všem za rady - mám 4,3" no name GPS
autousek

Příspěvekod Jarouš v 21 led 2010 21:19

A opravdu postupuješ s kalibrací tak,jak se má :?:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší