Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Navigace z DealExtreme

Zde řešíme všechny neznačkové navigace - tzn. přístroje u kterých není možno identifikovat výrobce - zkrátka "čínské" krabičky např. z DealExtreme, nebo od překupníků...

Re: Navigace z DealExtreme

Příspěvekod alfik1980 v 02 led 2010 21:59

Ok v pohodě jsme tu aby jsme si pomáhaly ;)
alfik1980

Příspěvekod Jarouš v 03 led 2010 08:32

Dobrá omlouvám se i já.Snad mi to bude s novým rokem odpuštěno :!: ;)
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod paveluh v 03 led 2010 17:04

Mám dotaz ohledně hard resetu. Existuje nějaká takováto možnost jako je tomu na PDA? A pokud ano, jakou kombinací ? Díky
paveluh

Příspěvekod Ceska-J v 04 led 2010 10:58

Dostal jsem takovou navigaci na Vánoce. Je na ní IGO 8 a operační systém Win Ce a je zde i možnost čtení knih. Jenže jsem narazil na problém českých fontů v text. editoru u operačního systému Win. Nemá prosím někdo zkušenost jak nahradit tyto fonty za české, nebí jak nainstalovat jiný txt. editor.
Děkuji.
Ceska-J

Příspěvekod amatér v 04 led 2010 13:19

Něco podobného se řešilo zde
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Miras v 06 led 2010 21:19

Ahoj, tak jsem se také pustil do předělání toho skinu v menu a proběhlo to v pohodě.
Přidávám částečný překlad instalace nového menu, třeba to někomu pomůže.

Čti mě první!!!.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Miras

Příspěvekod dsczech v 21 led 2010 04:10

Zdar lidi mam par dotazu : Podarilo se nekomu rozchodit inetrnet ? .pripadne jak ?
chtel bych udelat upgrade firmware ale ty odkazy z prvni stranky sou mrtvy ..:( MUZE TE JE PROSIM NAHODIT DIKY MOC !
Existuje SIRF Atlas IV ? ja videl dycky jenom III jesi to zas neni nakej vymysl cinanu ?a jak je na tom SIRF PRIMA ?
diky lidicky..
dsczech

Příspěvekod Petrgsx v 21 led 2010 08:11

Zdravím,
mám problém s 5´0 navigací z dealextreme. Konkrétně jsem chtěl nahrát nové mapy Evropy, tedy smazat ty původní "americké" a nahrát na 2 GB SD kartu nové. Ale v Total Commanderu i ve Free Commanderu nejdou vidět žádné souboru ani adresáře a přitom je karta plná a je na ni volné místo pouze 8,1 MB. Tedy jsou viditelné dva adresáře a sice: gpslog (ale ten je prázdný) nebo alespon pres commandery nic v něm nevidím a druhý adresář je IGO8 ( v něm je uložen soubor dito.exe) A to je vše co na kartě lze vidět.
Poraďte co dělat abych viděl plný obsah karty a mohl provézt zálohu a následně experimentovat s mapami a dalšími úpravami, které jsou popsány na tomto fóru.

Díky moc.
Petrgsx

Příspěvekod SvoDa v 21 led 2010 08:19

provedl jsi restart přístroje ? některé věci nestačí řešit tak, že přístroj uspíš, vyndáš kartu, nahraješ data, vložíš kartu, probudíš a už to je "načteno". Nutno restartovat, např. úplně přístroj vypnout a pak znovu zapnout
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 21 led 2010 08:38

Nejjednodušší bude kartu vyndat a podívat se na její obsah ve čtečce přímo v PC
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

PředchozíDalší