Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny DIMKA pro iGO8 v.8.0.0. xxxx

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny DIMKA

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2008 10:24

Odkaz ke stažení:
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.de/files/40468965/diMka_25a_080914_SvoDa.zip.html

Zip obsahuje složku audio, soubor skinu a soubor jazyku.
Některé slova zvlášť v menu kolem nastavování kamer jsou ještě nepřeložená, jsou v italštině a třebo si to někde vezme za své, nebo budu mít fakt za chvíli ty kufry u dveří :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2008 11:58

Nechápu, koho napadlo vymyslet tu maxi-extra-gigant ikonu radaru v tomto skinu. Je sice fajn, že vidíš už od Jihlavy radary v Praze :lol: , ale vzhledem k velikosti té ikony (cca2x2cm) vlastně ani nevíš, kde přesně je.
Pokud bys tudíž chtěl jinou ikonu kamery, z jiného skinu, kde se ti ikona kamery líbí, najděte si v tomto skinu ve složce common a common/night soubor speedwarn.bmp (ikona kamery) a tento si nakopírujte do skinu Dimka 1.3.25a_SvoDa, který jsem tu vyvěsil.
Pokud v nějakém skinu nenajdeš soubor speedwarn.bmp , znamená to, že tento skin kameru neřeží jinak než data.zip a tak ji hledej v data.zip.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2008 15:49

U toho jiného audio řešení radarů, kdy se hlášení skládá ze dvou samostatných souborů (typ radaru+rychlost) se mi zdá, že hodnota rychlosti se ozývá už tehdy, kdy ještě nebyl dořečen typ radaru. To, kdy má navázat jeden soubor na druhý je řešeno v souboru voice_sound_delays.ini kde lez "odložení" druhého souboru časově nastavit.
Původní hodnoty, dobré tak pro krátkou angličinu:
<header>
<var vSoundDelayFixed_Male=100>
<var vSoundDelayMobile_Male=90>
<var vSoundDelayRedlight_Male=100>
<var vSoundDelaySection_Male=90>

<var vSoundDelayFixed_Female=100>
<var vSoundDelayMobile_Female=90>
<var vSoundDelayRedlight_Female=100>
<var vSoundDelaySection_Female=100>
</header>

Já nastavil nové hodnoty, kde při delší češtině navazuje druhý soubor na první, aniž by se "překrývaly" všechny na 140, lze i až na 150, kde hodnota 10 odpovídá 0.2 sec., tzn. rozmezí hodnot 10 - 150 = časove zpoždění druhého souboru 0.2 - 3.0 vteřiny.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 14 zář 2008 16:06

Dane, tyhle hodnoty (90 a 100) jsou moje, v anglickém originále byly 50 až 70. Záleží na délce toho prvního OGGu s typem radaru. Na origo Dimka/Specter to úplně vyhovuje, ale ti Italové to tam mají udělané jinak - mají tam pro to vlastní skript, který je trochu jiný než u Spectera.

Takže pokud používáte Specterovu úpravu, stačí bohatě ty devadesátky a stovky - když jsem vysekával ty kusy hlášek, délky jsem v editoru přesně měřil.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2008 16:12

OK, jenže já předělával tu italskou verzi, které je v 480_272 bezchybná a tam se mi zdálo, že než hlas dořekne typ radaru, už se ozývá číslovka rychlosti a proto jsem to chtěl trošku odsunout a tímto to jde. Je na každém soudruhovi, jak si to nastaví.

Jinak musím vovimu vyseknout poklonu za vysekání těch radarových hlášek, netušil jsem, že to vysekal sám, myslel jsem, že to někde seknul na netu. Jsi sekáč, vovi :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 14 zář 2008 23:37

V j&t skinu jsou hlášky řešené také skládáním hlášky typu radaru a rychlosti a u různých hlasů jsou zpoždění různá. Pro rozumné oddělení jsem je musel nastavit od 100 do 150 podle řečníků i podle typu radaru, takže doby zhruba odpovídají.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2008 13:47

Za významné objevitelské a průzkumné pomoci Davida alias Prcka, sem mohu dát ke stažení inovovanou včerejší verzi.
Inovace spočívá v přidání neviditelného tlačítka "na lištu", které jak již jistě víte umožňuje opustit (tzv. minimalizovat) iGO8 a dostat se do MioMenu (hlavního menu navigačního přístroje), odkud můžeš obsluhovat ostatní tlačítka menu, m.j. i tolik diskutované BT. Do stále běžícího igo8 se vrátíš zpět opětovným stiskem toho tlačítka, kterým jsi iGO8 předtím spustil, tzn. většina z nás tlačítkem MioMap. Byl vypuštěn napevno umístění lineární kompas a lze se jej navolit v panelu.

display2.jpg

Dlouhým stiskem tlačítka Menu lze iGO8 ukončit úplně a krátkým stiskem toho volného místa po dním u spodního okraje viz zelený rámeček na screenu se iuGO8 minimalizuje :lol:

Odkaz ke stažení opět obsahuje složku audio i lang (stejné a beze změn jako u předchozího odkazu) a upravený skin pod názvem ( diMka25a_080915_SvoDa.zip ). Máš-li tedy ze včerejška lang i audio, nahraj jen soubor diMka25a_080915_SvoDa.zip do content/skin.
Kód: Vybrat vše
http://rapidshare.de/files/40477622/dimka_20080915_SvoDa.zip.html

nebo www.tomasii.cdc.cz v sekci SKINY Cx20

Poznánka pro všechny:
jak jsem tu včera psal, že nechápu, koho napadlo vymyslet tu maxi-extra-gigant ikonu radaru v tomto skinu, která se jmenuje speedwarn.bmp a je ve složce common a common/night, tak v tomto skinu, který je ke stažení jsem ji už nahradil ikonou kamery jinou, na kterou jsme zvyklí - tou malinkou, co už byla v MioMap. Pokud chceš tu gigantickou, tak si je vyměň z té včerejší, nebo origo verze a nebo si dam dej, jakou chceš :lol: .

Poznámka pro uživatele unlocků, např. MioPocket:
:!: :!: :!: Jak se to bude chovat u iGO8 spouštěném na SD pomocí unlocku MioPocket :?: :?: :?: netuším, ale asi špatně, jelikož tlačítko MioMap v unlocku, ze kterého se lze také dostat do MioMenu, je určeno pro návrat na obrazovku unlocku a nikoliv pro spouštění iGO8, Stiskem tlačítka MioMap se unlokáři Miopocket dostanou zpátky do unlocku a možná ale, že tam když stisknou ikonu iGO8 budou zase rovnou v iGO8 a že se jim nebude spouštět znovu, bo by běželo 2x a to by asi nebylo košér, ale to už musí vyzkoušet sami, za to už nejsem placený.
Když se jim iGO8 bude spouštět 2x, unlockáři asi mají smůlu a konečně přejdou na stranu ununlockářů :lol: :!: :!: :!:
Naposledy upravil SvoDa dne 16 zář 2008 05:45, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Prcek v 15 zář 2008 14:04

Dane je to přesně jak to popisuješ já unlock mám a pro návrat zpět do iGO když jsem ho minimalizoval slouží ikona iGo. Jen se pustí jednou ne dvakrát. Jinak když můžu rád pomůžu ;)
Mio C720, R02+3+9913+1018, 8Gb SDHC Class6, TMC, SE Xperia PRO,
MioMap v.3.3, Skin J+T v4.3; IGO8 v.8.3.4.117940,; Ozi Explorer; Můj upravený spouštěč + další vychytávky - vše v MFD
Sony Ericsson Xperia Pro, android 2.3.4 iGO Primo 9.6.7.235654
Prcek

Příspěvekod SvoDa v 15 zář 2008 14:37

No je fakt, že to tlačítko "na lištu" slouží pro minimalizaci iGO8 a ne pro vstup do MioMenu, takže se tímto tlačítkem vrátíš tam, odkud si iGO8 spustil, tzn. když z MioMenu, tak do MioMenu a když z unlocku, tak do unlocku. To mne v té rychlosti nenapadlo, dík za nakopnutí, už je toho asi na mne moc.
Už potřebuji alespoň na čas vystřídat, takže tě s tvou ochotou pomoci beru za slovo - Prcku, dotáhni tkaničky na bruslích a na led - střídám :!: :!:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 15 zář 2008 15:12

@SvoDa:Tomu NEVĚŘÍM :!: :!: :lol: :lol:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš