od tomasii v 08 lis 2009 23:10
@salada:
1. nastavit n.v. na metry jde, úmyslně jsem ji ale dělal na desítky metrů, aby odpovídala standardní informaci v Miu. Pro změnu informace zkus v souboru navigatemap_480_272.ui v řádku zobrazení n.v. změnit
<TEXT alt1_val template=xetNavInfoArrow textmodel_wstr="gps.elevation" visiblemodel="gps.elevation.valid&!ui">
na
<TEXT alt1_val template=xetNavInfoArrow textmodel_wstr="navigation.current_altitude.full_text" visiblemodel="gps.valid&ui.vAltNaviArrow"
tím by se měla zobrazovat n.v. v metrech (nepamatuji si to už přesně, ale tak nějak to bylo),
2. s tabulemi jsem nic nedělal, myslím ale, že se dají nastavit v sys.txt
3. tomu nerozumím, v 2D a 3D mám šipku asi v 1/4 odspodu a v 2D_sever ji mám uprostřed a otáčí se podle toho, kam jedu, tedy i směrem dolů (proto je uprostřed) ...
4. Možná, že jsou názvy způsobu výpočtu trasy trochu matoucí, pro Navon jsem je raději změnil na Výpočet tras -> Rychlý výpočet/Standardní výpočet/Přesný výpočet, je to výstižnější. Umožňuje to různou přesnost výpočtu tras, nicméně odchylky nejsou většinou výrazné.
@ MarosK: Vidím, že saladovi běží skin i na 8.3.4.102680, což potvrzuji i moje zjištění, že v Miu na něm běží. Máš smůlu, asi něco v nastavení není úplně v pořádku, nevím navíc, na čem skin instaluješ (v podpisu chybí zařízení). U skinu záleží na použitém data.zipu a např. pro Navon jsem v něm musel udělat drobnou úpravu.
Tomáš