mám uvedenou navigaci Clarion Map770, jejíž součástí je iGo6 v interní paměti.
- Kód: Vybrat vše
http://www.clarion.com/cz/cs/products/2007/navigation/navigation/MAP770/cz-cs-product-pf_1170603387706.html
Abych zjistil možnosti, vytvořil jsem si testovací SD kartu s iGo8 (80621) a v navigaci upravit ppath.txt tak, že lze iGo8 spustit a funguje. Moje otázky:
1) navigace má dvě HW tlačítka - vypnutí + ještě jedno. V iGo6 má druhé tlačítko funkci přepínání režimu mapa/navigace, v iGo8 vyvolá druhé tlačítko zeslabování hlasitosti, což je dost na .... Lze v iGo8 nějak upravit mapování HW tlačítek? V návodu k iGo8 je popsáno využití HW tlačítek u PDA, ale funkci hlasitosti žádné mít nemá.
2) pokud při aktivním iGo8 navigaci vypnu, tak po zapnutí se cca v 80% restartují windows (někdy jen iGo). iGo6 nic podobného nedělá. Dá se s tím něco dělat, nebo je nutné před každým vypnutím navigace iGo8 ukončit ?
3) pokud mám v nastavení iGo8 automatické vypnutí (například při dosažení cíle) tak se navigace vypne a její následující chování je problematické (po zapnutí se hned zase vypne, ztuhne a pod.) a většinou musím použít s.reset. Tohle má možná nějakou souvislost s chováním popsaným v předchozím bodu.
Omlouvám se, pokud je některá z uvedených věcí známá nebo pokud Vám bude připadat jako blbost - kamarád google mi nějak nepomohl. Děkuji za reakce
L@