od Yan v 14 črc 2009 11:07
Mám MIO C720 R02+3+9913+1018 , ale ! Miomap.exe používa miomap.exe.id
(MIOmap je v MFD, a ostatné veci si naťahá z ROMky. Nabehnú aj pri holom – formátovanom MFD.)
K tomu som kúpil iGO8 8.3.2 64029 PDA inštalačnú verziu.
Takže: prekúsal som sa cez mhelp.zip na SD kartu, kde štartujem v adresári iGO\iGO8.exe
Toto samozrejme vyžaduje založenú SD už pri zapnutí. Ale, neviem sa dostať cez :
Failed to open file: igo\480_272\loading.bmp
Exiting application
Pravdou je, že táto pda verzia toto rozlíšenie pôvodne neobsahovala a okrem toho ju system chce do adresára v roote a nie v data.zip-e. celý adresár “480_272” som stiahol z netu, ale má všetky náležitosti adresárov ostatných rozlíšení v ui.
Je zaujímavé (pre mňa), že keď som prvý raz odštartoval vlastný iGO8.exe z adresára iGO8, všetko ďalšie už hľadal v adresári iGO a nie v iGO8. Tak som prispôsobil cesty. Inak keď nenájde – hlási chybu “02”. Preto predpokladám, že “igo\480_272\loading.bmp” je kompletná cesta kde hľadá loading.bmp. Aj som mu to nastrčil tam.
Rovnaký výsledok som dosiahol aj s pokusmi rozchodiť to na MFD. Teda problem je (myslím) buď v “loading.bmp” alebo v adresári 480_272. Jeho obsah som porovnával s ostatnými adresármi v ui a sú tam také isté súbory. Samozrejme do nich nevidím, i keď väčšina sú bitmapové obrázky, teda buď väčšie ako môj screen, alebo menšie.
Predpokladám, že Height a Widht som neopomenul v žiadnom nastavení (alebo že by pri prvom spustení tvoril (chcel) niečo z „data.zipu“ ktorý to neobsahuje?) Ja som pre istotu skúsil datazip originálny, aj doplnený o 480_272 (čo by sa nemalo).
Inak, keďže Stopword beta5 mi funguje dobre, myslím, že toto nie je jediná cesta k riešeniu. Stopword používam na otestovanie SDkariet, či z nich MIO nezblbne. (z asi 5 mi jedna nechodí) rovnako som skúsil už dávnejšie OZI z katry a bolo to OK.
V súčasnosti by som možno tiež uvítal možnosť používania z karty cez unlock, ako OZI, ale venoval som sa skôr vyššie opisovaným spôsobom...
Asi by nebol problém stiahnuť z netu chodivý iGO8, ale... kúpil som sic staršiu verziu -asi pred mesiacom a nakoľko som pozeral, niektoré mapy sú -zdá sa nové (2009). Teraz som ale v pomykove, či som to dosť nezbabral, t.j. či nie sú viazané aj mapy a ostatné bmp na default podporované rozlíšenia? štruktúry adresárov a ich obsahy som kontroloval podľaTomasii-ho stránok a okrem 480_272 -ktoré je cudzorodé, je to dá sa povedať OK. Teda, asi.
Stretol sa niekto s týmto? Dá sa tento problém vôbec riešiť? (Blbá otázka, lebo v zozname iGO8 3.2 je 64029 uvedený ako málo rozšírený funkčný) a teda len ja neviem ako
Yan