Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin PlusPlus (řada 0.7a a 0.8)

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin PlusPlus 0.7a

Příspěvekod senior v 20 srp 2009 09:21

Výborně! Zítra jedu do Chorvatska, tak to hned vyzkouším! :-)
Samsung Galaxy Tab 2 7.0, skin fmilan&amatér 2.3a
Nexus 7 1920x1200
senior

Příspěvekod jaho v 20 srp 2009 12:34

TomasII> díky za další super skin...doplnil jsi do něj přesně to, co jsem potřeboval (variantní trasy na mapě, atd.). Tak ještě tu úpravu pro "brejlovce" (nejdříve jsem ji nedoceňoval, ale poslední dobou bez ní už ani neumím jezdit :D a budu tak šťastnééééj.
Jarda, Mio C520 TM+,
Miomap 3.3, skin J&T 4.3 na My Flash Disk,
iGO8 v.8.3.2.64873, skin Plus2 v0.8 tS na SD, spouštěno kalkulačkou
jaho

Příspěvekod tomasii v 20 srp 2009 14:33

Tu variantu pro brejlovce doplním, sám ji potřebuji. Jde mi teď hlavně o otestování, jestli je skin stabilní za všech podmínek. Bylo v něm dost chyb, které zčistajasna způsobily chybovou hlášku, nebo i pád. Snad jsem všechno vychytal a opravil, ale může v něm něco zbýt. Máš-li možnost skin otestovat na C710, tak zkus spustit originál a uvidíš. :(
Tomáš

Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor

Příspěvekod glypto v 21 srp 2009 07:35

Ahoj TomasII,
skin je super a navod je spracovany velmi profesionalne, klobuk dole.
Nemam pri sebe navigacou, tak som to skusal len v emulatore (480x272) a zistil som nasledovne veci:
1) ked v menu "Hledat" (3.1 v tvojom navode) zvolim niektoru z "rychlych adries", navigacia sa prepne na mapu ale nezobrazi sa zvolena adresa ale miesto poslednej aktualnej pozicie GPS.

2) ked v menu "Hledat" (3.1 v tvojom navode) zvolim "oblubene ciele" a vyberiem jeden z nich, nasledujuca obrazovka opat zobrazi mapu v mieste poslednej aktualnej pozicie GPS, nie v mieste zvolenej adresy (oblubeneho ciela). Ked na tejto obrazovke stlacim tlacitko mapa (na spodnej liste menu), prepne ma to na mapu uz v spravnom mieste - tam kde je zvolena adresa (oblubeny ciel). Tato chyba sa mi nie vzdy podarila reprodukovat, niekedy to funguje. Reprodukovat sa to da tak, ze vyskusas postup ktory popisujem v bode 1) a potom postup v tomto bode 2)

Este jedna drobnost - ked v tomto skine na obrazovke s mapou kliknem na spodny pruh, tak kde sa zobrazuje aktualna ulica, zobrazi sa hlaska: "Na tento ucel musite restartovat softver" (Panic, Restart, Zrusit). Vies preco sa to deje ?

Vdaka
Mio C520, iGO8 8.3.2.93112
glypto

Příspěvekod tomasii v 21 srp 2009 21:01

Ahoj glypto,

ne všechny funkce jsem detailně otestoval, ale těm třem, co zmiňuješ:

1) Asi máš pravdu, taky se mi přepíná domů (kde jsem). Bude to chtít hlubší výzkum

2) Zkoušel jsem to a asi je to náhodné, mně to funguje - skáče to na navolené adresy

3) Poklep na spodní řádek v mapě vyvolá Panic - to je funkce, kterou můžeš použít k rychlému vymazání speedcams v případě zastavení policií v zemích, kde jsou radary zakázané.

PS.: dnes jsem vyvěsil úpravu pro hůře vidící řidiče - standardní velikost údajů v koptíku a velké údaje. V originálu jsou údaje dost malé.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 21 srp 2009 21:30

Tomáši dík za BIG! Můžeš mi poradit v jedné drobnosti? Jak víš, ve verzi 0,7 jsem podle Tvých pokynů odstranil rozměr aktuální rychlosti vedle předepsané rychlosti kvůli zvětšení fontu. Také u verze 0,8 jsem zastředníkoval
<TEXT xxx x=3 y=27 w=34 textmodel_wstr="navigation.current_speed.unit_text" FONTTYPE=font_speedlimit_below fontsize=10 align="CENTER" Glowsize=1 font="tahoma" > v ui_igo8\common\ui\navigate_speed.ui, ale nic se mi nezměnilo. Je v tomto nějaká změna?

Děkuji za radu.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod tomasii v 21 srp 2009 21:56

Jerry, kouknu se na to. Skin je tak z 20% jiný, některé skripty jsou zcela přepsané. Proto tam byla (a asi ještě je) taky řada chyb.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 21 srp 2009 22:14

OK, ale není to důležité, stačí už to co je.
Jerry
Realme 8
Jerry

Příspěvekod vuvu v 21 srp 2009 22:23

Oba nově vyvěšené skiny 21.8. nainstalovány a vyzkoušeny. Vše chodí OK, čísla v odbočkách perfektní. Popisovaný problém od glypto se nekoná.
Děkuji za všechny uživatele skinu Plus za perfektní práci.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
vuvu
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Jerry v 21 srp 2009 23:18

Při krátkém stisku u obou spodních tlačítek „rychlé adresy“ Mio ihned vypočítá trasu od momentální pozice, při podržení skočí na zvolené místo s možností výběru (nastavit jako cíl, přidat značku, více možností), stejně jako při volbě kterékoliv položky v „Oblíbených“. Domnívám se, že je to vlastnost těch dvou rychlých tlačítek. Ostatně takto to funguje i u verze 0.7.
Jerry
Realme 8
Jerry

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu