od glypto v 21 srp 2009 07:35
Ahoj TomasII,
skin je super a navod je spracovany velmi profesionalne, klobuk dole.
Nemam pri sebe navigacou, tak som to skusal len v emulatore (480x272) a zistil som nasledovne veci:
1) ked v menu "Hledat" (3.1 v tvojom navode) zvolim niektoru z "rychlych adries", navigacia sa prepne na mapu ale nezobrazi sa zvolena adresa ale miesto poslednej aktualnej pozicie GPS.
2) ked v menu "Hledat" (3.1 v tvojom navode) zvolim "oblubene ciele" a vyberiem jeden z nich, nasledujuca obrazovka opat zobrazi mapu v mieste poslednej aktualnej pozicie GPS, nie v mieste zvolenej adresy (oblubeneho ciela). Ked na tejto obrazovke stlacim tlacitko mapa (na spodnej liste menu), prepne ma to na mapu uz v spravnom mieste - tam kde je zvolena adresa (oblubeny ciel). Tato chyba sa mi nie vzdy podarila reprodukovat, niekedy to funguje. Reprodukovat sa to da tak, ze vyskusas postup ktory popisujem v bode 1) a potom postup v tomto bode 2)
Este jedna drobnost - ked v tomto skine na obrazovke s mapou kliknem na spodny pruh, tak kde sa zobrazuje aktualna ulica, zobrazi sa hlaska: "Na tento ucel musite restartovat softver" (Panic, Restart, Zrusit). Vies preco sa to deje ?
Vdaka
Mio C520, iGO8 8.3.2.93112