A. To jsme si nezasloužili... To jen že tyhle POI vydala myslím CEDA...
B. Mít TOHLE zapnuté, to by mě teda ani nenapadlo!!!
Ikonku jsem tomu nedal a v nastavení je VYP, protože kdybych to pustil do mapy, tak (myslím že nejen) na Polarisu budu mít ve městech místo animace spíš dost pomalé slideshow!
C. Inforámečky: No jo, to máš pravdu, to je pěkně blbý!!! V reálu to nepoužívám, tak by mě ani nenapadlo, že při tapnutí do kokpitu se mi objeví i nezapnuté POI... Na druhou stranu... proč ne, je to celkem logický...

D. Proč to není přímo v mapě... Možná v další verzi map CEDA to bude... IMHO nestihli připravit všechno do termínu vydání map, ale aby ukázali že tu databázi maj, tak jí vydali aspoň takhle, jako POI, které asi měly delší uzávěrku. Nebo je v tom jinej technikej důvod.
Každopádně, kdyby to bylo přímo v mapě, tak to budeme moct použít jen v té konkrétní mapě CEDA, ale už ne v NQ nebo TA. Takže mě to přijde docela užitečný, tak jak to v praxi používám...
Jenže jak jsem se zmínil, zatím jsem v praxi nikdy netapnul na displej do kokpitu s úmyslem zobrazit si infobox s POI. Když už POI hledám, tak to nedělám "nazdařbůh", ale jdu do hledání a tam si nastavím jednak oblast a jednak požadovanou kategorii - pak tyhle problémy nejsou.
Rozhodně je to ale "obcházení" - CEDA určitě má v plánu mít ČP přímo v mapě, ale protože to z nějakého důvodu nešlo, tak to řeší takhle...

Přijde mi to podobné, jako rozšířené radary - je sice super, že máme databázi s možností upozorňování, ale co výrazně kazí umělecký dojem je jednotná ikonka radarů v mapě. Nejsem zvyklý koukat na typ radaru na indikátor, spíš se dívám, kde ten radar je na trase. V jakém místě přesně... A tam bych taky rád viděl, jakého typu přesně... Jenže tam vidím jen ikonku "ňákej možná radar"... A když si zapnu navíc zobrazování POI, tak nevidím ani to. Ikonka radru se spojí s ikonkou třeba neb. místa a vidím jen ikonku MultiPOI

Skoro začínám přemýšlet, že bych si zobrazování ikonky radaru přímo v mapě vypnul, nechal bych jen indikátor radaru a ikonky požadovaných pastí jako POI. Jenže jsem zatím nestihl bádat, jestli to jde vypnout a jak...