Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

tmc fungovanie

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod mddmirek v 20 črc 2009 22:05

Jarouš píše:Tak jsem to dnes skoušel v obou směrech:Liberec - Benátky nad Jizerou.TMC fungovalo po celou trasu naprosto korektně (CR 1).


hojky, můžeš mi písnout na jakém kmitočtu? - frekvenci, nevím právě jestli jsme nekoupil nějaká odpálený držák, ale snad ne když ho navigace najde v levo dole se
zobrazí červeně TMC - probíhá ladění stanic a nic,nebo zkusit jinou anténu? já mám cca metr drátu s jackem.Co máš ty... díky za odpověd Mirek
MIO C520 R02+3+9911+1018 Verze programu Mio Map: Mio Map v3.3 1/2008, jnkorp & tomasII v3.2a cs TMC.Unlock Plug & Play TomasII, 8GB SDHC, video Player v 0.81RC1, IGO Primo 1.2 _ 9.2.0.191493, skin gj_AK v3.10.0_920
mddmirek
 
Příspěvky: 45
Registrován: 15 dub 2009 14:47

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod Jarouš v 21 črc 2009 16:11

CRo 1 - Radiozurnal na 94,6 a CRo3 Vltava na 105,0
A ještě funguje Regina,ale ta myslím jenom v Praze.
Já mám to tu samou anténu,tedy originál,ale nevím co máš za auto,ale pokud máš pokovená přední skla,tak to bude problém,protože přes ně TMC neprojde a můžeš mít anténu jakou chceš.Pak ti zbývá jenom udělat to tak,jak je tady někde v návodu i s plánkem,tedy vytáhnout signál s normální antény od rádia.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Cubot P20
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5720
Registrován: 01 črc 2008 15:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod Lakva v 21 črc 2009 16:57

V tomhle článku http://smartmania.mobilmania.cz/index.p ... e&ide=1098 je mapka s frekvencemi pro různé oblasti.
Vlastně, nakonec...

Obrázek
CRo1

Obrázek
CRo3

Obrázek
Regina
Uživatelský avatar
Lakva
 
Příspěvky: 867
Registrován: 19 srp 2008 23:38
Bydliště: zemřel v únoru 2013

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod Jarouš v 21 črc 2009 17:45

Aha,tak mě to vyhodilo jenom Prahu.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Cubot P20
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5720
Registrován: 01 črc 2008 15:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod mddmirek v 25 črc 2009 23:17

zdravím, tak jsem to konečně rozchodil a chodí mi to i u baráku, problém byl opravdu v anténě
připojil jsem koaxialek k autoanteně u autorádia upravil přeletoval jack a chodí na to sup,
mmj mám fabii a kouřovými skly z výroby - toť asi celý problém....
MIO C520 R02+3+9911+1018 Verze programu Mio Map: Mio Map v3.3 1/2008, jnkorp & tomasII v3.2a cs TMC.Unlock Plug & Play TomasII, 8GB SDHC, video Player v 0.81RC1, IGO Primo 1.2 _ 9.2.0.191493, skin gj_AK v3.10.0_920
mddmirek
 
Příspěvky: 45
Registrován: 15 dub 2009 14:47

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod rasto8 v 06 bře 2010 00:36

Mam otazku. Dnes som pripojil original antenu TMC drziaka pre MIO C720 na antenu v aute podla navodu z predoslej strany temy. Dal som tam kondenzator 5pF. Ked to pripojim hned mam pocutelne horsi prijem na radiu. Cim to moze byt? Nemoze byt problem tym, ze antena z drziaka nema tieneny kabel? Alebo je zly kondik?
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
Uživatelský avatar
rasto8
 
Příspěvky: 295
Registrován: 24 led 2010 14:44
Bydliště: SK

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod hladik2 v 06 bře 2010 09:31

To asi opravdu ten kondik
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1841
Registrován: 05 zář 2008 22:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod rasto8 v 06 bře 2010 11:08

Myslis zla kapacita, typ alebo ze je nefunkcny? Mozno som ho trosku uvaril pri letovani. ;)
MIO C720 TMC, Transcend SDHC 16GB class10
Miomap 2008 - SD
iGO8 8.3.5. Primo 9.6.2.

MIO spustac v2 MIO unlock v3
Uživatelský avatar
rasto8
 
Příspěvky: 295
Registrován: 24 led 2010 14:44
Bydliště: SK

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod hladik2 v 06 bře 2010 11:14

To jsi ho uvařil,zcela určitě :D
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1841
Registrován: 05 zář 2008 22:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: tmc fungovanie

Příspěvekod hladik2 v 06 bře 2010 11:26

Zde máš něco co je pro tebe zrovna aktuální
Kód: Vybrat vše
http://www.jirasek-cz.eu/TMC/navod_antena_TMC.htm
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1841
Registrován: 05 zář 2008 22:04
Bydliště: Stará Boleslav

PředchozíDalší

Zpět na Dopravní zpravodajství RDS-TMC

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron